who tedros gebreyessus

Στο «Hugh Hewitt Show» της Τρίτης, ο Γερουσιαστής των ΗΠΑ Tom Cotton απάντησε στον ισχυρισμό του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ότι ο κορονoϊός προήλθε από ζώα και δεν είχε υποστεί επεξεργασία σε εργαστήριο.

«Η πιο εύλογη εξήγηση είναι ότι, μέσω ανίκανων πρακτικών ασφαλείας, ένας από αυτούς τους ιούς δραπέτευσε από το εργαστήριο και άρχισε να μολύνει ανθρώπους στο Γουχάν. Έτσι ο ΠΟΥ απαντά σε μια ερώτηση που δεν υποβάλλεται, η οποία σας λέει ότι προσπαθούν να γυρίσουν και να καλύψουν για άλλη μια φορά την Κίνα. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είναι μια διεφθαρμένη, σάπια οργάνωση », είπε ο Cotton.

Ο οικοδεσπότης Hewitt ρώτησε τον Cotton εάν πιστεύει ότι «ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ και άλλοι έχουν λάβει άμεσες οικονομικές πληρωμές από τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας και το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα».

Ο Cotton απάντησε: «Το πιστεύω, Hugh. Επιστρέφοντας στην εποχή του Δρ. Tedros στην Αιθιοπία, όπου η Κίνα είχε μια από τις πρώτες πρωτοβουλίες Belt and Road, διαφθορά, αποδόσεις, δωροδοκίες έδιναν και έπαιρναν. Και η Κίνα μπήκε στην εκστρατεία επιθετικά το 2017 για να γίνει ο Δρ. Τέντρος επικεφαλής του W.H.O. Πρέπει να αναρωτηθείτε, γιατί το έκαναν αυτό; Και κοιτάζοντας την απόδοση του ΠΟΥΤ, ειδικά τους τελευταίους τρεις μήνες, που σχετίζεται με αυτήν την πανδημία, πρέπει να αναρωτηθείτε, γιατί καλύπτουν και υπερασπίζονται την Κίνα σε κάθε στροφή; ”

Ο Cotton πρόσθεσε ότι τα μέλη του ΠΟΥ θα πρέπει να είναι υπόλογα σε αγωγές στις Η.Π.Α.: “Και αν δεν είναι, τότε θα εξετάσουμε τη νομοθεσία που θα το αντιμετωπίσει.”