Ο Νικόλαος Τουσιάκης, έγκριτος νομικός, κατέρχεται υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τον Δήμο Θεσσαλονίκης με την παράταξη του Ιωάννη Νασιούλα “Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη“.

“Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, κατέρχομαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, δίπλα στον Γιάννη Νασιούλα και με την δημοτική παράταξη Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη. Η διακύβευση που έχουν να αντιμετωπίσουν οι συνειδητοποιημένοι και ευαίσθητοι πολίτες είναι μεταξύ του καταχρηστικού κομματισμού και της στήριξης αληθινά ανεξάρτητων προσωπικοτήτων. Ο σκοπός που μας ενώνει είναι μια καλύτερη Θεσσαλονίκη, με αξιοπρέπεια και κοινωνικό πρόσωπο για όλες και όλους. Αναγνωρίζω στο πρόσωπο του Γιάννη Νασιούλα μια δυνατότητα να φτιάξουμε ξανά την Θεσσαλονίκη όπως την επιθυμούμε”, δήλωσε ο γνωστός και έμπειρος δικηγόρος της Θεσσαλονίκης.

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Νασιούλας, σημείωσε για την υποψηφιότητα Τουσιάκη: “Ο Νικόλαος Τουσιάκης είναι μια εμβληματική φυσιογνωμία του νομικού κόσμου της Θεσσαλονίκης. Ακέραιος και συγκροτημένος, αναδείχθηκε στο λειτούργημά του, συσσωρεύοντας βαθύτατη εμπειρία από τις κοινωνικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες της πόλης μας και ιδίως στην εποχή της ατελείωτης κρίσης. Η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Νέας Αρχής για την Θεσσαλονίκη δεν είναι μόνον μια πραγματική τιμή για μένα, αλλά και μια εγγύηση πως για την πόλη βγαίνουν μπροστά προσωπικότητες με κύρος και αναγνώριση, που θα της προσφέρουν πολλά, ανοίγοντας νέες προοπτικές για μια καλύτερη Θεσσαλονίκη”.

Originally posted 2019-04-02 15:01:27.