Πρώτη μέρα σήμερα για την εφαρμογή των νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της έξαρσης του κορονοιού από την κυβέρνηση και το υγειονομικό της επιτελείο και το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων φαίνεται να εφαρμόζεται πιστά και μεθοδικά στην άμοιρη πατρίδα μας από τους εντολοδόχους των στοών και των μυστικών κέντρων εξουσίας.

Απ’ ότι φάνηκε οι μάσκες σε εσωτερικούς λόγους, οι αποστάσεις σε ιδιωτικούς χώρους και η συχνή χρήση αντισηπτικών δεν λειτούργησαν για την εκμηδένιση του ιού βρίσκοντας πάτημα, τη μη αυστηρή τήρηση των μέτρων από ομάδες ‘’αντιφρονούντων’’ και από την νεολαία, η οποία θέλησε να επιστρέψει πίσω στη ζωή όπου άφησε.

Έτσι, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αποφάσισε να λάβει νέα μέτρα για την αντιμετώπιση, μέτρα που θεωρούνται ημίμετρα και ανούσια, δεδομένου το παράδειγμα της Τσεχίας, η οποία εφάρμοσε την καθολική χρήση της μάσκας σε όλους τους χώρους από την λήξη του lockdown και η οποία έχει διπλάσιους θανάτους και τριπλάσια κρούσματα από την Ελλάδα.

Οι αξιωματούχοι βρίσκονται σε εγρήγορση και σε πιστή εκτέλεση του προγράμματος χειραγώγησης των λαών και με την αυστηροποίηση των μέτρων και τα ανοικτά παράθυρα που αφήνουν για να υπάρξουν διαρροές και να μπορέσουν μετά να κατηγορήσουν τους ‘’ανυπάκουους’’ Έλληνες για το επόμενο lockdown που θα επακολουθήσει και έχει χρονολογηθεί από το καλοκαίρι και το οποίο θα εξασθενίσει περισσότερο την ψυχολογία και την οικονομία του λαού μας.

Όλες οι ανακοινώσεις των μέτρων, τα διαρκή μηνύματα για τις αποστάσεις, τα υποσυνείδητα μηνύματα σε διαφημίσεις και εκπομπές, τις αφίσες για την χρήση της μάσκας σε όλα τα καταστήματα και τις υπηρεσίες, δεν αποσκοπούν στην ‘’σωτηρία’’ του τόπου αλλά στην υλοποίηση ενός σχεδίου ελέγχου και προγραμματισμού του ελληνικού πληθυσμού.

Ας προσπαθήσουμε να αποκωδικοποιήσουμε το πραγματικό μήνυμα πίσω από τον ‘’προστατευτικό’’ λόγο και τον υπερβάλλοντα ζήλο της κυβέρνησης για την ‘’ασφάλεια’’ των πολιτών της με απλά και λακωνικά ελληνικά:

 1. Φοράμε μάσκα – Κρατάμε το στόμα μας κλειστό
 2. Κρατάμε αποστάσεις – Γινόμαστε ξένοι μεταξύ μας
 3. Δεν συγχρωτιζόμαστε – Αποκοβόμαστε από αυτά που μας συνδέουν
 4. Περιορίζουμε τις επισκέψεις στους οικείους μας – Κόβουμε τον δεσμό της οικογενείας
 5. Περιορίζουμε τις μετακινήσεις – Μένουμε εκεί που μπορούν ανά πάσα στιγμή να μας βρουν
 6. Δεν αμφισβητούμε τους ειδικούς – Αποδεχόμαστε μόνο την κυβερνητική εντολή και όχι άλλη εναλλακτική
 7. Δουλεύουμε από το σπίτι – Παραμένουμε περιορισμένοι στον χώρο μας μέχρι νεωτέρας εντολής
 8. Απαγορεύονται οι συναθροίσεις και οι εκδηλώσεις – Καταργούμε τα ήθη και τα έθιμα του λαού
 9. Τηρούμε τα μέτρα και στην εκκλησία – Αρνούμαστε την πίστη μας και αμφισβητούμε την δύναμη του Κυρίου
 10. Δεν αναπαράγουμε στο διαδίκτυο πληροφορίες που δεν ευσταθούν – Δεν λογοκρίνουμε γιατί θα λογοκριθούμε
 11. Όταν κάποιος δεν τηρεί τα μέτρα, τηλεφωνούμε στην ‘’πρόνοια’’ – Καταδίδουμε τον συμπολίτη μας στις αρχές ενθυμούμενοι παλιές ‘’καλές’’ εποχές
 12. Ενημερωνόμαστε από τα κανάλια και τα δελτία ειδήσεων – Χειραγωγούμε τον λαό και τον τρομοκρατούμε μέσω εικόνων και επαναλαμβανόμενων φράσεων

Αυτή είναι εν συντομία η ‘’υγειονομική βίβλος’’ του κυβερνητικού ‘’ιερατείου’’ και οι δώδεκα εντολές της ώστε να πεισθεί και να ελεγχθεί το ποίμνιο της. Παρακάτω ακολουθεί μια πιο εμπεριστατωμένη και εμβριθή ανάλυση των μέτρων σε επιστημονική μορφή:

 1. Φίμωση Πληθυσμού
 2. Κοινωνική Αποξένωση
 3. Κατάργηση Κοινωνικών Επαφών
 4. Δημιουργία Φοβικού Συνδρόμου
 5. Περιορισμός Ελεύθερης Μετακίνησης
 6. Τυφλή Υπακοή στην Αρχή, το Κόμμα, το Κέντρο
 7. Πληθυσμιακός Έλεγχος
 8. Κατάργηση Εθνικής και Πολιτιστικής Ταυτότητας
 9. Μετατροπή του Ναού του Θεού σε Κοσμικό Κέντρο Χαλάρωσης
 10. Λογοκρισία και Σύλληψη Αντιφρονούντων
 11. Διαίρεση του Πληθυσμού για Εύκολη Χειραγώγηση
 12. Διαρκής Επανάληψη της Καταστάσεως για την Διατήρηση της Νέας Τάξη Πραγμάτων

Αυτές είναι οι δώδεκα επιστημονικές εντολές των κυβερνήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο από τους επαγγελματίες χειραγωγούς και δημαγωγούς για τον έλεγχο της ανθρωπότητας και την δημιουργία μιας νέας κοινωνίας βασιζόμενη σε αλγόριθμους, αυτοματισμούς και τεχνολογικά μέσα, έναν κόσμο που θα έχει απολέσει κάθε υγιές συναίσθημα όπως αυτό της αγάπης, της οικειότητας, της ευγένειας, του θάρρους, κλπ. και θα έχει μεταμορφωθεί σταδιακά σε έναν χειραγωγήσιμο πληθυσμό αποξενωμένο μεταξύ του και πλήρως συνδεδεμένο με το Σύστημα και τον Μεγάλο Αδελφό.

Κι όλα αυτά…. για την υγείας μας και την ασφάλεια μας!!!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Originally posted 2020-10-28 22:12:32.