Επίσημη επίσκεψη πραγματοποίησε ο Ιωάννης Νασιούλας στο Σχολικό και Λαογραφικό Μουσείο του Λόφου Ελασσόνας. Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του ιστορικού Δημοτικού Σχολείου, όπου φιλοξενείται το Μουσείο και η έδρα του Πολιτιστικού Ποντιακού Συλλόγου Λόφου Ελασσόνας.

Τον επικεφαλής Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης “Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη” υποδέχθηκαν και ξενάγησαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και τον συνόδευσαν στην αυτοψία και περιήγηση επισκέπτες του γραφικού χωριού στους πρόποδες του Ολύμπου.

Τον Σύλλογο εκπροσώπησαν οι: Ιωάννης Οκουτζιόγλου, Ιωάννης Πουρσανίδης, Ιωάννης Καραποΐκογλου, Δέσποινα Αμαραντίδου.

Με την ολοκλήρωση της ξενάγησης, ο Ιωάννης Νασιούλας ανακοίνωσε στα στελέχη του τοπικού συλλόγου πως δωρίζει 20 τόμους βιβλίων για την δανειστική βιβλιοθήκη που λειτουργεί στο Δημοτικό Σχολείο καθώς και συμβολικό χρηματικό ποσό για την αντιμετώπιση των άμεσων αναγκών συντήρησης του κτιρίου.

Στο μήνυμά του, ο Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας και Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής τόνισε: “Το Σχολικό και Λαογραφικό Μουσείο είναι κιβωτός μνήμης και πολιτισμού. Είναι ένας εξαιρετικός λόγος για να επισκεφθεί κανείς το γραφικό χωριό στους πρόποδες του Ολύμπου. Θα είμαστε συνεχώς εδώ”.

“Το Μουσείο, κιβωτός μνήμης και πολιτισμού”

Φωτογραφικό Οδοιπορικό