Οι ιατρικές αποκαλύψεις, από όλο τον κόσμο, για την «κατασκευή» και την «εργαλειοποίηση» της γρίπης πέφτουν δίκην ομοβροντίας.

Ασφαλώς, η εξάπλωση της γρίπης, όπως εξελίχθηκε, κατά την παρελθούσα περίοδο, είναι η πρώτη φάση του έργου (των παγκοσμιοποιητών), που επιχειρούν να ταρακουνήσουν τον κόσμο και να προετοιμάσουν το έδαφος για τις επερχόμενες καταστάσεις.

Θα παραχωρήσουν, οι καμπαλιστές νεοταξίτες, μια πρόσκαιρη, μια μερική χαλάρωση, η οποία θα δώσει το έρεισμα, στα «τσιράκια» τους, να θριαμβολογήσουν, ότι μπόρεσαν να περιορίσουν (έστω εν μέρει) το κακό;

Πολύ πιθανόν.

Μήπως ετοιμάζονται να «φέρουν» έναν τελείως καινούργιο ιό, που ήδη τον «κατασκευάζουν» τα ειδικά εργαστήρια;

Η «παλιοπαρέα», των νεοταξιτών(μετά την νέα προδιαγραφόμενη ήττα της), έχει ως στόχο να μαντρώσει ξανά τον κόσμο.

Να επιβάλλει τα εμβόλια, που θα είναι το χειρότερο είδος χαράγματος(αφού θα εισάγουν αυτά στο RNA-DNA), σε σημείο που να μην υπάρχει πια ανάγκη για φυλακές, αφού όλοι οι άνθρωποι θα είναι «φυλακισμένοι» και θα παρακολουθείται η κάθε τους κίνηση.

(FILES) This file photo taken on March 10, 2020 shows a medical staff member holding samples from patients infected by the COVID-19 coronavirus before a nucleic acid test at Red Cross Hospital in Wuhan in China’s central Hubei province. – Companies, schools and individuals across China are lining up to be tested for the virus as the country rises back to normal life after largely taming the epidemic. (Photo by STR / AFP) / China OUT / TO GO WITH Health-virus-China-tests,FOCUS by Qian Ye

Το κλίμα που δημιουργείτε με την «κοινωνική αποστασιοποίηση» (για τσιπάκια που θα «κορνάρουν, όταν πλησιάζεις τον άλλο, είπε ο Εβραίος πρωθυπουργός) και την διασπορά του φόβου, έχει στόχο να κάνει τους ανθρώπους καχύποπτους.

Να αποφεύγει ο ένας τον άλλο, με συνέπεια να μην υπάρχει καμιά δυνατότητα συνεργασίας για αντίδραση.

Να μην χαμογελάνε, οι «κρατικοί» παράγοντες του γραικυλιστάν(μυθικός χώρος), διότι έχουν «καταφέρει» να  καταστραφεί οικονομικά, όλος ο «χώρος».

Εμείς να σκεφτόμαστε από τώρα το τι επέρχεται στην συνέχεια. Όλα μπορούν να τα «νικήσουν».

Όχι όμως την σκέψη και το μυαλό του ελεύθερου ανθρώπου, που εκπορεύεται από τον Λόγο του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.

Ο Αντώνης Παπαϊωάννου είναι δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής και συντάκτης της εφημερίδος ΑΡΙΣΤΕΙΑ.

Επιμελείται και παρουσιάζει τηλεοπτική εκπομπή (Δευτέρα-Παρασκευή), στις 21:00, μέσα από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ.

Email επικοινωνίας nynkaiaei2013@gmail.com