“Ο Κώστας νοίκιασε κατάστημα με 29 ευρώ”! Τα σχεδόν απίστευτα νέα έρχονται από την Θεσσαλονίκη. Η νέα τάση στις επαγγελματικές μισθώσεις αποδεικνύεται εξαιρετικά δημοφιλής σε νέους και έμπειρους επαγγελματίες και επιχειρηματίες της πόλης.

Καινοτόμες εταιρείες, όπως η CORPUS Offices Thessaloniki, προσφέρουν επαγγελματικούς χώρους προς μίσθωση από 29 ευρώ τον μήνα. Απίστευτο; Ας το δούμε αναλυτικά.

Οι ηγέτες στις βιώσιμες επαγγελματικές μισθώσεις προσφέρουν την δυνατότητα μίσθωσης ανεξάρτητου επαγγελματικού χώρου (αυτοτελές δωμάτιο με δική του πόρτα, όχι κοινόχρηστος χώρος) για γραφείο ή κατάστημα: με το δικό σας Μισθωτήριο Συμβόλαιο, επίσημη ανάρτηση στο TAXIS και την δική σας εξωτερική γραμματοθυρίδα. Ο εσωτερικός φωτισμός, η παροχή ρεύματος και το wifi είναι δωρεάν!

Δεν πληρώνετε κοινόχρηστα ή δημοτικά τέλη και σας προσφέρουμε ευρύχωρες κοινόχρηστες εγκαταστάσεις εργασίας και επαγγελματικών συναντήσεων!

Οι επαγγελματικοί χώροι που σας προσφέρονται είναι κατάλληλοι και νόμιμοι τόσο για ΚΑΔ προσφοράς υπηρεσιών, όσο και για εμπορικές δραστηριότητες, όπως e-shop ή τηλεφωνικές πωλήσεις.

Η επιλογή της CORPUS Offices είναι ιδανική για όλες τις επιχειρήσεις, τους οργανισμούς και τους ελεύθερους επαγγελματίες:

  • που αναζητούν να νοικιάσουν επαγγελματικό χώρο με εξαιρετικά χαμηλό κόστος,
  • που επιθυμούν να έχουν ή να μεταφέρουν την έδρα ή το υποκατάστημά τους στην Θεσσαλονίκη, εμφανίζοντας ως βάση τους το δημοφιλές επιχειρηματικό επίκεντρο της Βορείου Ελλάδος και των Βαλκανίων,
  • που συναλλάσσονται με δημόσιους οργανισμούς με έδρα την Θεσσαλονίκη, διεκδικώντας κρατικές, περιφερειακές ή δημοτικές συμβάσεις, όπως κρατικούς οργανισμούς, περιφέρειες, δήμους, νοσοκομεία.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!