Και ο Παύλος Ανδρώνης, στους κεντρικούς ομιλητές του 33ου Συνεδρίου του CIRIEC International, που θα λάβει χώρα στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, 4-6 Ιουνίου 2020.

33RD CIRIEC INTERNATIONAL CONGRESS THESSALONIKI 2020 (FB EVENT BANNER).png

Ο Παύλος Ανδρώνης είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Ομίλου Επιχειρήσεων METROMEDIA, του ηγέτη στον Τύπο, την Επικοινωνία και το Ραδιόφωνο στην Βόρειο Ελλάδα. Η METROMEDIA πρωτοπορεί, μέσα από τους ιδιαίτερα δημοφιλείς της σταθμούς και ΜΜΕ: Metropolis Radio, Zoo Radio, Republic Radio, Transistor Radio, Velvet Radio, Εφημερίδα Metrosport, www.metrosport.gr, and www.goldmall.gr.

www.ciriec2020.site

Η διοργάνωση στην καρδιά της Θεσσαλονίκης αποτελεί το μεγαλύτερο διεθνές γεγονός κοινωνικής οικονομίας στην χώρα μας. Με διοργανωτές τον εμβληματικό οργανισμό με έδρα τις Βρυξέλλες CIRIEC International και το Ινστιτούτο Κοινωνικής Οικονομίας με έδρα την Θεσσαλονίκη, το 33ο Συνέδριο CIRIEC 2020 θα αποτελέσει σημείο συνάντησης για περισσότερους από 300 προσκεκλημένους.

Ο έχων το γενικό πρόσταγμα της διοργάνωσης, Δρ. Ιωάννης Νασιούλας δήλωσε: “Μερικοί από τους επιδραστικότερους παράγοντες του κοινού μας μέλλοντος θα βρίσκονται τον Ιούνιο του 2020 στην Θεσσαλονίκη. Ηγέτες και προσωπικότητες, που με το όραμα και τον δυναμισμό τους, ανοίγουν νέους δρόμους και νέες ευκαιρίες για προκοπή, αξιοπρέπεια και βιωσιμότητα, σε έναν κόσμο, σε μια Ευρωπαϊκή Ένωση και σε μια Ελλάδα που θέλουν να ζήσουν. Η καρδιά της Μακεδονίας, η Θεσσαλονίκη, τίθεται με αξιώσεις στο επίκεντρο”.

IOANNIS NASIOULAS
Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας και Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Είναι επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης

33RD CIRIEC INTERNATIONAL CONGRESS THESSALONIKI 2020

Μεταξύ των επισήμων, εκπρόσωποι Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων, υψηλόβαθμοι διεθνών οργανισμών, διοικητές και πρόεδροι μεγάλων επιχειρήσων και συλλογικών οργανισμών, τραπεζών, επενδυτικών οίκων και εκπροσωπητικών φορέων από την Ευρωπαϊκή Ένωση και όλο τον κόσμο

Μάθετε περισσότερα και δηλώστε την συμμετοχή σας στον επίσημο ιστότοπο: www.ciriec2020.site