Σε ανοιχτό πόλεμο έχει μετατραπεί η κόντρα ανάμεσα στον Τράμπ και στα μέσα κοινωνική δικτύωσης.

Το twitter, προσπάθησε με το «γνωστό του τρόπο να αποκρύψει» την ανάρτηση του προέδρου, για τα γεγονότα στη Μινεάπολη, υποστηρίζοντας, ότι «προωθεί τη βία».

Την ίδια μάλιστα ώρα, που εκατοντάδες βίντεο, «κυκλοφορούν» στο διαδίκτυο, δείχνουν τα επεισόδια (και τάσσονται υπέρ αυτών βιαιοτήτων) και αναρτώνται ελεύθερα.

Απόψε στις 21:00 live με τον Αντώνη Παπαιωάννου από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ

Η ανάρτηση του Ντόναλντ Τράμπ, για τα επεισόδια

«To twitter δεν κάνει τίποτε για τα ψέματα και την προπαγάνδα που δημοσιεύονται για την Κίνα ή για το Ριζοσπαστικό Αριστερό Δημοκρατικό Κόμμα.

Έχουν στοχοποιήσει τους Ρεπουμπλικάνους, τους Συντηρητικούς και τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η παράγραφος 230, πρέπει να ανακληθεί από το Κογκρέσο. Μέχρι τότε, θα υπάρξει ρύθμιση», έγραψε στον λογαριασμό του στο τwitter ο Τράμπ.

O αμερικανός πρόεδρος έκανε αναφορά και στα βίαια συμβάντα, όπως προαναφέραμε στην Μινεσότα (στο twitter, το έχουν «καλύψει», στο Instagram «υπάρχει» ακόμα.

Απόψε στις 21:00 live με τον Αντώνη Παπαιωάννου από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ

«Δεν μπορώ να καθίσω και να παρακολουθώ να γίνονται αυτά σε μία μεγάλη αμερικανική πόλη, την Μινεάπολις. Υπάρχει παντελής έλλειψη ηγεσίας. Είτε ο πολύ αδύναμος και ριζοσπάστης αριστερός Δήμαρχος, Φρέι, θα οργανωθεί και θα επιβάλει έλεγχο, είτε θα στείλω την εθνική φρουρά και θα κάνω την δουλειά σωστά», έγραψε ο Τραμπ.

«Αυτά τα πράγματα ατιμάζουν την μνήμη του Φλόιντ και δεν θα επιτρέψω να συμβαίνουν τέτοια. Μόλις μίλησα με τον κυβερνήτη Ουόλτς και του ανέφερα ότι ο στρατός είναι στην διάθεσή του. Σε οποιαδήποτε δυσκολία θα αναλάβουμε τον έλεγχο, αλλά όταν αρχίσουν οι λεηλασίες, αρχίζουν τα πυρά. Σας ευχαριστώ!».

Αναμένουμε, με μεγάλο ενδιαφέρον, να δούμε πως θα συνεχιστεί αυτή η «μάχη», διότι θα έχει ακόμα πολλά «επεισόδια».

Ο Αντώνης Παπαϊωάννου είναι δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής και Aρχισυντάκτης της εφημερίδος ΑΡΙΣΤΕΙΑ.
Επιμελείται και παρουσιάζει τηλεοπτική εκπομπή (Δευτέρα-Παρασκευή), στις 21:00, μέσα από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ.
Email επικοινωνίας nynkaiaei2013@gmail.com