Ο Τράμπ “ξηλώνει” το πουλόβερ της καμπάλα

Ο πλανήτης βιώνει «δύσκολες» στιγμές (όχι αξεπέραστες), από μια μικρή ομάδα.

Μια δήθεν «ελίτ ανθρώπων(;)» προσκείμενη στον σιωνισμό και την εβραϊκή Καμπάλα.

108

Η «συνεπής» προσπάθειά τους, ειδικά τα τελευταία χρόνια, για παγκόσμια κυριαρχία και εγκαθίδρυση μιας χειραγωγούμενης παγκόσμιας «δημοκρατικής» διακυβέρνησης (που στην ουσία θα είναι μια φεουδαρχία καμπαλιστικού/ταλμουδικού προσανατολισμού), είναι εν εξέλιξη.

Το «παιχνίδι» της παγκόσμιας κυριαρχίας όμως είναι μεγαλύτερο και πολύ «βαθύ».

Ο Τράμπ κατηγορεί την Κίνα για την ιστορία του ιού.

Θεωρεί, ότι βοηθά με την στάση της τα διάφορα κέντρα, που αντιτίθενται στα Έθνη-κράτη και η οποία (ιστορία του ιού) έχει στοιχίσει ζωές, ενώ ταυτόχρονα βύθισε την αμερικανική οικονομία σε ύφεση (διότι αυτό καίει τον Τράμπ).

donald trump

Η διπλή κρίση (υγειονομική και οικονομική) θέτει σε κίνδυνο την προσπάθεια του Τραμπ να εξασφαλίσει νέα τετραετή θητεία στο κορυφαίο αξίωμα των ΗΠΑ τον Νοέμβριο και λαμβάνει τα μέτρα του.

Στην Ελλάδα ακούμε μόνο για επιστημονικές επιτροπές και διασπείρονται στον πληθυσμό μηνύματα φόβου.

Αλήθεια γιατί δεν μας δείχνουν τα πρακτικά αυτών των «επιστημονικών συνεδριάσεων»;

Για να δούμε ποιος μιλά και τι αναφέρει.

Εκμεταλλεύονται την τρομολαγνεία, που διασπείρουν τόσο επιτυχημένα κάποιοι «εγκάθετοι επιστήμονες» του συστήματος (οι οποίοι αρχίζουν να ομοιάζουν απελπιστικά πλέον με κασετόφωνα, καθότι απαγγέλλουν τα εκφοβιστικά μηνύματα των παγκοσμιοποιητών).

Εκμεταλλεύονται την φοβία, που τόσο έντεχνα προώθησαν μεταξύ των ανθρώπων, οι διαπλεκόμενοι συστημική δίαυλοι του παρακράτους.

Με αντίδωρο βεβαίως…. βεβαίως τα 20εκ. ευρώ στο προσκήνιο και όπως είθισται πάντα…. άγνωστο αριθμό «δώρων και προσφορών» στο παρασκήνιο.

Έχουν αφηνιάσει τα τσιράκια της παγκοσμιοποίησης.

Διότι είδαν ότι ο Τράμπ τους πήρε «μυρωδιά» και έχει αρχίσει «το ξήλωμα του πουλόβερ», της παγκοσμιοποιημένης μπόχας, της Καμπάλα και του εωσφορισμού.

Ο Αντώνης Παπαϊωάννου είναι δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής και συντάκτης της εφημερίδος Αριστεία.

Email επικοινωνίας    nynkaiaei2013@gmail.com  

775

About Αντώνης ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

author
Ο Αντώνης Παπαϊωάννου είναι στέλεχος της Δημοτικής Παράταξης «Ιωάννης Νασιούλας – Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη». Είναι δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής και αρχισυντάκτης της Εφημερίδος ΑΡΙΣΤΕΙΑ. Επιμελείται και παρουσιάζει τηλεοπτική εκπομπή «Νυν και Αεί», Δευτέρα-Παρασκευή, στις 21:00, ζωντανά από το Facebook της Εφημερίδος ΑΡΙΣΤΕΙΑ. Email: nynkaiaei2013@gmail.com

Το σχόλιό σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error: