Ο Τράμπ ρίχνει την Καμπάλα στην πυρά

donald trump

Ο Τραμπ δήλωσε πριν από λίγες μέρες οι μουσουλμάνοι κάτοικοι των ΗΠΑ να τηρήσουν τους ίδιους κανόνες κοινωνικής και θρησκευτικής απόστασης στη διάρκεια του Ραμαζανιού με αυτούς που τήρησαν οι χριστιανοί στη διάρκεια του Πάσχα.

Ο Τράμπ, χτυπά ανηλεώς την καμπάλα.

Αυτή η «γιορτή» ξεκίνησε χτες(23/4), αλλά εξαιτίας της επιδημίας του κορωνοϊού προκύπτει ένα μείζον θέμα και μέγα ερώτημα (το οποίο σίγουρα δεν θα απαντηθεί στον «χώρο» του γραικυλιστάν).

Τι θα πράξει ο πρωθυπουργεύων προιστάμενος και η εδώ διοικούσα επιτροπή;

Θα προχωρήσει στο αυτονόητο;

Δηλαδή να απαγορέψει τις μουσουλμανικές θρησκευτικές συναθροίσεις  και εκδηλώσεις.

Έτσι δεν έκανε εξάλλου και με τις ορθόδοξες χριστιανικές;

Σιγή ιχθύος, επικρατεί στην ατμόσφαιρα του «χώρου» (το γραικυλιστάν έχει καταστεί πλέον χώρος ….και όχι χώρα).

Αν δεν το κάνει (που μάλλον προς τα εκεί κλείνει), τότε θα φανεί πως την «κοινωνική υγεία» μόνο οι  Ορθόδοξοι Χριστιανοί μπορούσαν να την υπονομεύσουν.

Οπότε ευτυχώς κατέστειλε με συρματοπλέγματα, πρόστιμα και ιπτάμενα drones, το Ορθόδοξο Πάσχα.

Αν δεν πράξει τα ανάλογα (η διοίκηση του χώρου) θα δημιουργηθεί μείζον θέμα, όχι μόνο για την δημόσια υγεία αλλά και θα τεθεί θέμα «θρησκευτικού διαχωρισμού».

Αυτή η «γιορτή», ξεκίνησε και η «διοικούσα επιτροπή» του «χώρου» (που ελέγχεται πλήρως από το Βερολίνο), θα πρέπει να λάβει (πολύ) σοβαρά υπόψην ότι υπάρχουν εκατοντάδες τζαμιά, που λειτουργούν παράνομα.

Οι επόμενες ημέρες δεν θα είναι καθόλου εύκολες για την γερμανοκίνητη και γερμανοτραφή  διοίκηση.

Οι γνώστες αυτών των αποκρυφιστικών φιλοσοφικών Εβραϊκών θεωριών (που έγιναν  μετά θρησκεία) γνωρίζουν ότι η εν λόγω «γιορτή» έχει μεγαλύτερη διάρκεια από το Ελληνικό Ορθόδοξο Πάσχα.

Όταν ο Τράμπ ρωτήθηκε αν πιστεύει πως οι ιμάμηδες θα αρνηθούν να συμμορφωθούν με τους κανόνες κοινωνικής απόστασης, ο Τραμπ απάντησε: “Όχι δεν το πιστεύω καθόλου. Είμαι ένας άνθρωπος της πίστης.

Ο Αντώνης Παπαϊωάννου είναι δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής και συντάκτης της εφημερίδος Αριστεία.

Email επικοινωνίας: nynkaiaei2013@gmail.com

775

Το σχόλιό σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error:
Αρέσει σε %d bloggers: