Υπάρχουν πολλά είδη φασισμού όπως ο πολιτικός, ο οικονομικός, ο ιδεολογικός, ο σεξουαλικός, κ.α. με την έλευση της επιδημίας όμως δημιουργήθηκε κι ένας νέος φασισμός με την ίδια ακριβώς μεθοδολογία και την ίδια πολιτική τρομοκρατίας με απώτατο σκοπό την ‘’σωτηρία’’ του λαού, όπως άλλωστε και όλοι οι υπόλοιποι ‘’σωτήριοι’’ φασισμοί που επιθυμούν να σώσουν άλλος την τάξη κι άλλος την φυλή, άλλος το φύλο κι άλλος το έθνος, αυτός είναι πλέον ο υγειονομικός.

Ο υγειονομικός φασισμός δεν διακατέχεται από ιδεολογικό προσανατολισμό εφόσον αποσκοπεί στην υγεία του πληθυσμού μιας χώρας και στην προστασία του από τον ‘’φονικό’’ ιό. Είναι το ίδιο ακριβώς με τον ιατρό που επισκέπτεσαι! Όταν έχεις πρόβλημα με την καρδιά σου και επισκέπτεσαι έναν καρδιολόγο, δεν σε απασχολούν οι ιδεολογικές του πεποιθήσεις, ούτε και τα πολιτικά του φρονήματα. Αναμφισβήτητα όμως, ο ιατρός έχει πολιτική ταυτότητα και έχει τα δικά του προσωπικά και οικονομικά συμφέροντα από την στιγμή που υπάγεται σε έναν ευρύτερο κλάδο και συνάπτει συμφωνίες με φαρμακοβιομηχανίες. Το ίδιο συμβαίνει σε μεγαλύτερη κλίμακα και με τον υγειονομικό φασισμό και τα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα που εκπροσωπεί όσο κι αν αυτά δεν είναι ορατά στον μέσο ακροατή – ‘’ασθενή’’.

Ο εθνικός φασισμός δεν κατάφερε να επικρατήσει στην πατρίδα μας λόγω της ελεύθερης σκέψης και του ατίθασου του χαρακτήρος του ελληνικού λαού, ούτε ο σοσιαλιστικός φασισμός λόγω των ισχυρών πολιτιστικών θεμελίων και του δικαιώματος της ιδιοκτησίας, ενώ ο στρατιωτικός φασισμός επικράτησε και άντεξε μόλις 7 έτη και έπεσε σε ένα βράδυ με τον πιο ανορθόδοξο και τραγικό για την Κύπρο μας τρόπο. Ο υγειονομικός όμως φαίνεται να βρήκε τον μέντορα της και τα μέσα της για να εφαρμόσει τα πιο περιοριστικά μέτρα και την μεγαλύτερη εκστρατεία τρομοκρατίας που έχουν εφαρμοστεί ποτέ στην Ελλάδα στο πρόσωπο της φιλελεύθερης δεξιάς του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Ανθρωπομορφικός χαρακτήρας της Φιλελεύθερης Δεξιάς

Στην προσπάθεια της η φιλελεύθερη δεξιά να φανεί ανθρώπινη και αλτρουιστική αποφάσισε να φορέσει μάσκες σε όλο τον ελληνικό λαό. Ένα μέτρο τελείως παράλογο, ανούσιο και ‘’επικίνδυνο’’ για την ψυχική υγεία των πολιτών αλλά και για την δημόσια υγεία σύμφωνα με ποικίλες επιστημονικές έρευνες, οι οποίες δεν εγκρίνονται από τον ‘’ιατρικό ιερατείο’’ του κ. Τσιόδρα και του κ. Χαρδαλιά και από πολλούς διαπρεπείς επιστήμονες, τους οποίους η κυβέρνηση δεν συμβουλεύτηκε ποτέ.

Ως μασκοφόροι ‘’σωτήρες’’ λοιπόν, προβάλλονται στις τηλεοράσεις και στους δρόμους των πόλεων ώστε να μας δείξουν πως ‘’η μάσκα δεν κάνει κακό’’ και πως είναι κι αυτοί ‘’ένας από εμάς’’. Έχουν καταργήσει την εγκάρδια χειραψία και έχουν υιοθετήσει ένα βλακώδη χαιρετισμό με το άγγιγμα των αγκώνων, τον οποίο ακόμη και οι Αφροαμερικάνοι ράπερ που είναι γνωστοί για τις πολύπλοκες χειραψίες τους θα τον έβρισκαν εμετικό και γελοίο όπως σχολίασε ευθέως στον Πρωθυπουργό, ο κ. Κουτσούμπας.

Περιφερόμενοι με τις μάσκες τους και παρατηρώντας μόνο τα μάτια τους, τα μάτια των πολιτικών προσώπων που ξεχειλίζουν από ‘’φόβο, πίεση, καημό και αγωνία’’ για το μέλλον του τόπου, που σπαζοκεφαλιάζουν να βρουν λύσεις στον γρίφο που λέγεται ‘’κορονοιός’’ στα γραφεία τους για την σωτηρία της οικονομίας και της κοινωνίας, που έχουν επισπεύσει όλες τις αστυνομικές δυνάμεις για την πάταξη του εγκλήματος της ‘’μη αποδοχής της μάσκας και των περιοριστικών μέτρων’’ και όλα τα ιδιωτικά κανάλια που χρυσοπλήρωσε η φασίζουσα κυβέρνηση του Μητσοτάκη με 22.000.000 ευρώ, να κάνουν προβοκάτσιες με τα ρεπορτάζ τους στις ειδήσεις και στις εκπομπές τους και να υποκινούν το μίσος και την οργή προς όσους δεν πειθαρχούν στα νεοφασιστικά μέτρα της κυβέρνησης κατηγορώντας τους αν τα μέτρα αυστηροποιηθούν, οι υπαίτιοι θα είναι οι ‘’απείθαρχοι’’ πολίτες.
Πόση χειραγώγηση πια;;;

Σαφώς, όλος ο εκφοβιστικός τρόπος της φιλελεύθερης δεξιάς και οι βίαιες πολιτικές πρακτικές της θα τις ζήλευαν ακόμη και οι εθνικοσοσιαλιστές και οι κομμουνιστές, και το όλο δελτίο ενημέρωσης για τον κορονοιό μοιάζει με πολιτική κατήχηση προς τους πιστούς υπηκόους του κράτους με στόχο την ‘’δημόσια υγεία’’ και την ‘’ασφάλεια των πολιτών’’, όπως ακριβώς αναφωνούσαν και οι δικτατορίες, πουλώντας ανθρωπισμό στους ηλικιωμένους της χώρας και εκβιάζοντας τους νέους με επίκληση στο συναίσθημα για την συλλογική ανοχή τους και την πλήρη υποταγή τους.
Gesundheit uber alles, λοιπόν!!!

Η Νέα Δημοκρατία ως Νέα Δικτατορία

Μετά την κατάρρευση του στρατιωτικού καθεστώτος της 21ης Απριλίου και την έλευση του πρωτοδημοκράτη της Μεταπολίτευσης, Κωνσταντίνου Καραμανλή, τη σκυτάλη παίρνει ο τελευταίος πρόεδρος της πρώην ‘’δημοκρατικής’’ Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος μετατρέπει το κόμμα του και το κράτος που παρέλαβε μέσα λίγους μήνες σε νεοφασιστικό κρατίδιο υγειονομικού καθεστώτος. Με πρόσχημα την υγεία και την ασφάλεια (και η 21η Απριλίου για την εθνική ασφάλεια έκανε ότι έκανε) ο Πρωθυπουργός και το υπουργικό επιτελείο συνέλεξαν όλες τις εξουσίες του κρατικού μηχανισμού που σχετίζονταν με την ασφάλεια και την υγεία τοποθετώντας ως μπροστάρηδες επιστήμονες λοιμοξιωλόγους και επιδημιολόγους, τον κύριο Τσιόδρα (στη θέση του επιστήμονα Άλφρεντ Ρόζενμπεργκ του 3ου Ράιχ) ως κεντρικό ιδεολόγο της κατάστασης και τον κύριο Χαρδαλιά, ως τον υγειονομικό Σερίφη (σαν τον Έρνεστ Ρεμ στα Τάγματα Ασφαλείας του Χίτλερ) για την επιβολή του υγειονομικού προγράμματος και των ‘’ιερών’’ πρωτοκόλλων.

Ο τραμπουκισμός της Νέας Δημοκρατίας είναι γνωστός και ιστορικός από τα χρόνια της παντοδυναμίας του Καραμανλή, μόνο που αυτή τη φορά η Άκρα Δεξιά δεν του κρατάει το χέρι ευλαβικά ώστε να μην έρθουν οι ‘’κόκκινοι’’ στην εξουσία. Η Νέα Δικτατορία του Μητσοτάκη θέσπισε νόμους ξένους και παράνομους προς το σύνταγμα και το φρόνημα της χώρας, παρέδωσε εξουσίες σε ιατρούς και επιστήμονες ‘’κομματικού βεληνεκούς’’ που δεν είχαν ποτέ σε μια πολιτεία περιθωριοποιώντας ψυχολόγους, κοινωνιολόγους και οικονομολόγους σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα όπως είναι το γενικό lockdown της χώρας και τις επιπτώσεις στον λαό της σε όλα τα επίπεδα και έδωσε δικαιώματα σε αστυφύλακες που είχαμε να δούμε από μια παλιά εποχή, σχεδόν 46 χρόνων, να μας υποδεικνύουν πως θα κυκλοφορούμε σαν πολίτες στον δρόμο και πως θα συμπεριφερόμαστε σε δημόσιο και ιδιωτικό χώρο.

Αποκορύφωμα της νεοφασιστικής κυβέρνησης, τα έγγραφα μετακίνησης που επινόησε ώστε να βγαίνει ο Έλληνας από το σπίτι του για να πάει μέχρι το πάρκο ή το παντοπωλείο θυμίζοντας το κομμουνιστικό σύστημα μετακίνησης πολιτών επί Στάλιν και τον αριθμό ‘’προστασίας’’ σε περίπτωση που κάποιος πολίτης ήθελε να ‘’καρφώσει’’ τον συμπολίτη του επειδή δεν φορούσε τη μασκούλα του. (αυτό δεν το έκανε ούτε η 21η Απριλίου)

Κι όπως τότε ο λαός δεν επιθυμούσε άλλο την δικτατορία της 21ης Απριλίου διότι καταπιέζονταν οι ατομικές ελευθερίες του και δεν μπορούσε να ανασάνει τον αέρα που της αναλογούσε στην πατρίδα της ελευθερίας, έτσι και τώρα ο ελληνικός λαός δεν ανέχεται άλλο τον υγειονομικό φασισμό της κυβέρνησης και τον ιογενή εκφοβισμό του και νοσταλγεί την ελευθερία του και την αυτονομία του κι όχι την βίαιη ‘’κοινωνική διασωλήνωση’’ του εις το όνομα της ‘’δημόσιας υγείας’’.
Η πολιτική του ‘’Σκότωσε Με Κοινωνικά, Να Μην Πεθάνω Βιολογικά’’ δεν περνάει άλλο.

Οι ‘’Δεξιοί’’ της Δεξιάς και η Νέα Τάξη

Κάθε κόμμα, κάθε ιδεολογία και κάθε φασισμός έχει ως βάση του και μία τάξη. Η τάξη αυτή είναι αυτή που τον στηρίζει οικονομικά, πολιτικά και θεσμικά και τον νομιμοποιεί στο υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο. Ο κόκκινος φασισμός είχε ως βάση του την εργατική τάξη, ο μαύρος φασισμός την μεσαία τάξη, ο χρηματοπιστωτικός καπιταλισμός την άρχουσα οικονομικά τάξη, η φιλελεύθερη δεξιά είχε και έχει ως βάση του την αφρόκρεμα της οικονομικής ελίτ της χώρας, όμως για να μπορέσει να εκλεχθεί αυτοδύναμα έπρεπε να συμπληρώσει το εκλογικό της σώμα και με άλλα ετερόκλητα στοιχεία ή τους λεγόμενους αναποφάσιστους ή μετέωρους σε κάθε περίοδο εκλογών.

Η Ν.Δ. με την μακροχρόνια πατριδοκάπηλη και ψευτοσυντηρητική της στάση απέναντι σε θέματα υψίστης σημασίας όπως είναι τα εθνικά, κατάφερε να ξεγελάσει μεγάλο ποσοστό του ελληνικού πληθυσμού, το οποίο ανήκει συναισθηματικά και ψυχικά αλλά όχι συνειδητά και πολιτικά, στον πατριωτικό χώρο. Είναι όλοι αυτοί που συγκινούνται στον Εθνικό Ύμνο της πατρίδος μας, πονούν για την Μακεδονία, θύμωσαν με τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα στη Βόρεια Ήπειρο και επιθυμούν επιτέλους μιας Ελλάδα εθνικά ανεξάρτητη. Δυστυχώς, πήγαν στις κάλπες και πάλι αδιάβαστοι διότι εμπιστεύτηκαν τα γεωπολιτικά και οικονομικά συμφέροντα της Ελλάδος στο ‘’Γερμανικό Κόμμα Ελλάδος’’ και στο εντολοδόχο της Άνγκελας Μέρκελ.

Οι υπόλοιποι ψηφοφόροι της Ν.Δ. ήταν οι ελεύθεροι επαγγελματίες και η μικρομεσαία τάξη που επιθυμούσε μια ελάφρυνση του Φ.Π.Α. και μια φιλελευθεροποίηση της οικονομίας ώστε να μπορέσει ο Έλληνας να αναπτύξει το επιχειρηματικό του δαιμόνιο. Αντί αυτού, η νεοφασιστική κυβέρνηση έκλεισε ‘’φιλελεύθερα’’ την οικονομία και έβαλε όλη την χώρα στο γύψο δημιουργώντας τραύματα στην ψυχολογία του ελληνικού λαού, κενά στην ελληνική κοινωνία και οδυνηρές επιπτώσεις στην ετοιμόρροπη ελληνική οικονομία. Η ‘’τάξη’’ δηλαδή που στήριξε τον τωρινό Πρωθυπουργό, όπως η εστίαση και ο τουρισμός είναι κι αυτή που ο Πρωθυπουργός βίασε με τις πολιτικές του επιλογές.

Και τώρα η αλήθεια…. Η Ν.Δ. δεν εκπροσωπεί καμία οικονομική τάξη, είτε αυτή είναι μικρομεσαία, είτε αστική. Δεν εκπροσωπεί καμία ιδεολογική τάξη, είτε αυτή είναι συντηρητική, είτε πατριωτική. Δεν εκπροσωπεί καμία θρησκευτική τάξη, είτε αυτή είναι χριστιανή ορθόδοξη, είτε νεορθόδοξη. Η Ν.Δ. εκπροσωπεί την Νέα Τάξη Πραγμάτων όπως έχει διατυπωθεί εντέχνως και δια στόματος Νίκου Χαρδαλιά.

Η Νέα Τάξη δεν αφορά πολίτες αλλά υπηκόους, δεν λογαριάζει ψυχές αλλά αριθμούς, δεν σκέφτεται ανθρωπιστικά και πνευματικά αλλά μηχανικά και δαιμονικά, μια Νέα Τάξη Πραγμάτων που θα αποτελείται από δύο οικονομικές τάξεις και μόνο, τους πάμπλουτους και τους πάμφτωχους. Όπου αυτοί που έχουν ένα εισόδημα, ένα οικόπεδο, μια επιχείρηση θα τα χάσουν όλα μετά την επιδημία και τις καραντίνες, και αυτοί που έχουν έναν επιχειρηματικό όμιλο, μια πολυεθνική εταιρεία ή μία μεγάλη τράπεζα θα σαρώσουν τα πάντα στο πέρασμα τους κι όλα σε εξευτελιστική τιμή. Η Γερμανία και η Αμερική θα χωρίσουν την Ελλάδα όπως ακριβώς είχαν σχεδιάσει κι όπως προβλέπει και η Συμφωνία των Πρεσπών, με την οποία ο Κυριάκος δεν συμφωνούσε αλλά εντελώς τυχαίως θα την σεβόταν. Εξάλλου, πάντα σέβεσαι το χέρι που σε ταΐζει, εκτός κι αν είσαι αχάριστος, και η οικογένεια Μητσοτάκη δεν ήταν ποτέ αχάριστοι με τους Γερμανούς από τη κατοχή.

Επίλογος

Συνήθως οι δικτατορίες ήταν ανάλγητες και είχαν εξοντώσει πολλούς αντιφρονούντες για τις πολιτικές τους απόψεις και δράσεις αλλά ποτέ δεν οδήγησαν τον λαό τους σε λιμό, εκτός τον Μεγάλο Λιμό των 10.000.000 της Ουκρανίας επί Στάλιν. Πολλές φορές είχαν καλές προθέσεις αλλά κακές πολιτικές εφαρμογές. Διακατέχονταν από αγάπη για την πατρίδα αλλά από μίσος για αυτούς που ήθελαν να κυβερνηθεί με άλλον τρόπο η πατρίδα. Επιθυμούσαν την οικονομική ανεξαρτησία των χωρών τους και την αυτάρκεια αλλά κάποιες φορές πετύχαιναν το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα χρεώνοντας τες σε χρηματοπιστωτικούς σχηματισμούς και οδηγώντας τους λαούς σε πενία και φτώχεια.

Ο υγειονομικός φασισμός της Νεοταξικής Δεξιάς και το ‘’ιατρικό επιτελείο’’ της είναι οι μοναδικοί στην ιστορία της Ελλάδος που δεν διαθέτουν τη παραμικρή αγάπη και πίστη για το έθνος και την πατρίδα και που έχουν όλη τη γνώση και τη μέθοδο για να οδηγήσουν τον ελληνικό λαό στον λιμό και στην οικονομική εξαθλίωση με χειρουργική ακρίβεια παραδίδοντας την Ελλάδα στο νεκροκρέβατο της γεωπολιτικής τριχοτόμησης.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Originally posted 2020-11-05 19:47:08.