Θα επιθυμούσαμε να καταγραφεί (από όλους) μια τοποθέτηση της Μπακογιάννη, σε εκδήλωση, όπου υπογράμμισε πως «χρειαζόμαστε μια συνολική συμφωνία με την Τουρκία».

«Μια συμφωνία, που θα αφορά θέματα οικονομίας, ασφάλειας, συνόρων», προσθέτοντας ότι «οι ευρωτουρκικές σχέσεις πρέπει να καθοριστούν, με αυτή την καθολική συμφωνία, επίσης η ΕΕ δεν πρέπει να καθυστερήσει άλλο, πρέπει να δράσει προς την κατεύθυνση αυτή».

Εμίλησε η αγαπητή Ντόρα, για λύση «πακέτο»(χωρίς μάλιστα καθυστέρηση), της Ευρώπης, με το ισλαμικό κράτος και όχι της Ελληνικής Δημοκρατίας (αν αντελήφθην σωστά).

Απόψε στις 21:00 live με τον Αντώνη Παπαιωάννου από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ

Την λύση «πακέτο», η ελληνική διπλωματία πάντα την απέρριπτε, διότι το ισλάμ έβαζε μονίμως θέματα από το «παράθυρο» στην ατζέντα και συνεχώς διεύρυνε τα προβλήματα.

Και αφού ορίσουμε το «πακέτο-ατζέντα»….μετά Χάγη;

Η κατάσταση στο Αιγαίο και τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους.

Οι δηλώσεις υπουργών της κυβέρνησης Ερντογάν είναι ενδεικτικές.

Η απαράδεκτη αναθεωρητική τακτική, των «γειτόνων», συνεχίζεται, καθότι αμφισβητούν συμφωνίες, όπως η συνθήκη της Λοζάνης και τα πρωτόκολλα του 1926 που καθορίζουν τα σύνορα.

Εις πολλάκις των περιπτώσεων και μόλις τους δοθεί η ανάλογη ευκαιρία, δηλώνουν ότι, θα κάνουν γεωτρήσεις μέσα στα όρια της ελληνικής υφαλοκρηπίδας (νότιο-ανατολικά της Κρήτης).

Ταυτοχρόνως, συνεχίζουν να πραγματοποιούν γεωτρήσεις εις την Κυπριακή ΑΟΖ, ενώ επιδιώκουν νομιμοποίηση και προφανώς συνέχιση των υπερπτήσεων, πάνω εκ των Ελληνικών νήσων, στο καλά σχεδιασμένο πλαίσιο «γκριζαρίσματος του Αιγαίου».

Η  κυβέρνηση (διπλωματικά «υπνωτισμένη»;;) καθησυχάζει άπαντες, υποβαθμίζοντας τις προκλήσεις των «φίλων», «συμμάχων» και «εταίρων».

Απόψε στις 21:00 live με τον Αντώνη Παπαιωάννου από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ

Οι λυκοσυμμαχίες, των νεοταξιτών καμπαλιστών, βάζουν “πλάτη” και «αλληθωρίζουν» προς το ισλαμικό καθεστώς, εις την επαίσχυντη εισβολή του, στη Συρία.

Στη δε ξεδιάντροπη επέμβασή του στα εσωτερικά θέματα στη Λιβύη, κάμνουν τον ψόφιο κοριό.

Στο απαράδεκτο τουρκο-λιβυκό σύμφωνο, «πλησιάζουν» με κατανόηση τους ισλαμιστάς, τους βλέπουν ως “στρατηγικό εταίρο”,  ίνα μην τους προσεγγίσει η Ρωσία.

Απόψε στις 21:00 live με τον Αντώνη Παπαιωάννου από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ

Οι λυκοσυμμαχίες των παγκοσμιοποιητών διαγκωνίζονται για τα θαλάσσια «οικόπεδα φιλέτα» και δεν αποκλείεται να μπλέξουν την περιοχή σε περιπέτειες.

Η απάντηση, (της  τηλεοπτικής μας εκπομπής και της εφημερίδος ΑΡΙΣΤΕΙΑ) σε αυτά τα «μαύρα» σχέδια είναι αντίθετη και πάντοτε κόντρα σε διεθνιστικές κραυγές και στρατιωτικούς τυχοδιωκτισμούς.

Δεν δεχόμεθα καμιά αλλαγή των συνόρων, όπως επίσης, δεν θα καθίσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, με ατζέντα, για μια ενδεχόμενη συνδιαχείριση στο Αιγαίο.

Ο Αντώνης Παπαϊωάννου είναι δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής και συντάκτης της εφημερίδος ΑΡΙΣΤΕΙΑ.
Επιμελείται και παρουσιάζει τηλεοπτική εκπομπή (Δευτέρα-Παρασκευή), στις 21:00, μέσα από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ.
Email επικοινωνίας nynkaiaei2013@gmail.com