Λέσβιοι, Χιώτες, Σαμιώτες, Λέριοι, νησιώτες όλοι στον αγώνα!!!

Τα νησιά υπό απειλή. Η χώρα υπό κατοχή. Ο εχθρός εντός των πυλών. Ο Τούρκος επί ποδός. Ο πατριωτισμός υπό διωγμόν. Η πίστη υπό αφανισμόν. Η Εκκλησία σιωπηλή. Οι δημοσιογράφοι πονηροί. Οι πολιτικοί σιχαμεροί. Οι πράκτορες αλωνίζουν. Οι λαθρομετανάστες πανηγυρίζουν. Οι ανθέλληνες οργιάζουν. Και οι Έλληνες νευριάζουν…

Social Economy Themes - Ioannis nasioulas - FRONT

Αυτή είναι κατάσταση που επικρατεί στη πατρίδα μας την σήμερον ημέρα.
Έλληνες να χάνουν τα σπίτια τους από τις τράπεζες και να τα παίρνουν οι λαθρομετανάστες με τις πλάτες του κράτους και με τις επιταγές του Ευρωκράτους.
Εκκλησίες να βεβηλώνονται καθημερινά και μνημεία να στηλιτεύονται σε όλη την χώρα.
Νέοι και νέες από την Ελλάδα να φεύγουν στο εξωτερικό με τα πτυχία στη βαλίτσα τους και νέοι και άγριοι να εισβάλλουν στην Ελλάδα με πλαστά χαρτιά και κάρτες κινητής τηλεφωνίας από την Ασία και την Αφρική.

Cover agios grigorios nyssis

Επιχειρήσεις να κλείνουν, μαγαζιά να αδειάζουν αλλά οι Π.Α.Ε. δεν λογαριάζουν.
Οθωμανικές τελετές στον Σοχό Θεσσαλονίκης, έτσι για να συνηθίσουμε στην ιδέα μιας νέας οθωμανικής αυτοκρατορίας και μιας νέας τουρκικής πραγματικότητας.
Τούρκοι να πελαγίζουν λίγο έξω από την Κρήτη και να επαναδιαπραγματεύονται την ελληνικότητα του Αιγαίου κι εμείς να χορεύουμε σε καρναβαλικούς ρυθμούς.

Έλληνες σε αφασία. Νησιώτες σε απόγνωση. Νεολαία σε αποχαύνωση.
Τούρκοι σε προκλητικότητα. Εισβολείς σε ετοιμότητα. Ανθέλληνες σε επικινδυνότητα.

20200203_202828_0000.png

Ε, ναι, λοιπόν έχουμε πόλεμο! Όπως είπε κάποτε ένας εθνικός κυβερνήτης στον Ιταλό πρόξενο όταν του ζητήθηκε η παραχώρηση της χώρας για την επέλαση των στρατευμάτων του και την κατάληψη της χώρας μας. Μόνο που ο πόλεμος αυτός είναι πιο μοχθηρός, ύπουλος και υβριδικός. Ο πόλεμος αυτός κηρύχθηκε σιωπηλά χωρίς καμπάνες και συναγερμούς, χωρίς έκτακτα ανακοινωθέν και κηρύξεις πολέμου. Ο πόλεμος αυτός είναι απηνής, φανατικός και λυσσαλέος. Ο πόλεμος αυτός είναι χωρίς φυλακίσεις, εξορίες και δηλώσεις μετανοίας. Ο πόλεμος αυτός είναι του κράτους των Αθηνών, του Μαξίμου και της Κουμουνδούρου, της Βουλής και της Αρπαχτής εναντίων των ελληνικών πόλεων, των ελληνικών νησιών και των ελληνικών χωριών. Ο πόλεμος αυτός είναι της επιβαλλόμενης ευρωκυβέρνησης εναντίων της ελληνικής επικράτειας. Ο πόλεμος αυτός είναι κατοχικός και ο ελληνικός λαός είναι, θα γίνει και πρέπει να γίνει η νέα εθνική αντίσταση.

Η κατοχική κυβέρνηση εκτελεί τις εντολές της ευρωπαϊκής Κομισιόν, τα ΜΑΤ παίζουν τον ρόλο των Ταγμάτων Ασφαλείας, οι δωσίλογοι καραδοκούν σε όλη την χώρα παρέχοντας τις υπηρεσίες τους και υποδεικνύοντας το φρόνημα του καθενός μας, το Υπουργείο των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα ισλαμοποιήσεως και καθυπόταξης της πατρίδος μας και οι πράκτορες της κυβερνήσεως καλούνται να παρέμβουν σε όποιο μέρος της Ελλάδος χρειαστούν.

Οι διαμαρτυρίες αγανάκτησης κατέληξαν σε σουβλατζίδικα.
Οι πορείες οργής έλαβαν τέλος στις καφετέριες.
Και οι εκδηλώσεις ανησυχίας και προβληματισμού πήραν μορφή συμποσίου και αμπελοφιλοσοφίας.

Η λύση είναι μία πλέον: Αντίσταση με κάθε τρόπο και μέσο.
Όταν η κυβέρνηση και τα ΜΑΤ κάνουν χρήση χημικών ενάντια σε άοπλο πλήθος, όταν πετούν δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης, όταν η κυβέρνηση κάνει χρήση επιθετικού όπλου σε γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένους, τότε ο αμυνόμενος, ο ελληνικός λαός έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να κάνει χρήση παρόμοιων μέσων και εμβέλειας. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η μολότοφ παίρνει τη μορφή λαμπάδας, αναγκαία για την φώτιση στο σκοτάδι που εξαπλώνει η κυβέρνηση της διαφθοράς και της διαστροφής.

Όταν η κυβέρνηση στέλνει διμοιρίες ΜΑΤ να κάνουν απόβαση σε κατοικημένα νησιά με απεγνωσμένους κατοίκους από την ανυπόφορη κατάσταση στην οποία την έχουν φέρει, οι κυβερνήσεις αλλά και οι ψήφοι τους, τότε οι πολίτες της έχουν το δικαίωμα της αυτοάμυνας απέναντι στην πρωτοβουλία επιθέσεως από την εκλεγμένη από αυτούς κυβέρνηση.

Όπως δημοκρατικά τους εξέλεξαν, δημοκρατικά τους απαρνιούνται! Όπως δημοκρατικά τους έδωσαν εξουσία, πολύ δημοκρατικά έχουν δικαίωμα να τους την πάρουν πίσω!

Οι τρόποι πολλοί. Τα μέσα άπειρα. Η βούληση όμως και η θέληση μία!
Αν θελήσει ένας τόπος να ασκήσει αντίσταση μπορεί να το κάνει και με παθητικό τρόπο και να παραλύσει το σύστημα. Αρκεί να αρνηθεί οποιαδήποτε πληρωμή, εξόφληση και κατάθεση προς το κυβερνητικό μηχανισμό, να αρνηθεί ένα ολόκληρο νησί να εργαστεί μέχρι την οριστική λύση του προβλήματος, να χτυπήσει το ευρωκράτος εκεί που πονάει, στη είσπραξη των φόρων, να κηρυχθεί μία ολόκληρη πόλη ή χωριό σε κατάσταση ‘’πένθους’’ και ακινησίας. Και μετά αυτό να γίνει ντόμινο, από χωριό σε χωριό, από νησί σε νησί. Από τη Μυτιλήνη και τη Χίο μέχρι τη Σάμο και τα Δωδεκάνησα.

Αλλιώς μας μένει ο ενεργητικός τρόπος. Και νομίζω πως σε ορισμένες περιπτώσεις είναι και η μόνη εφικτή λύση και η μόνη άξια απάντηση στο κυβερνητικό συνασπισμό που λιπαίνει τον τόπο με τα χνώτα της και μολύνει τον αέρα της ιερής μας πατρίδας με την παρουσία της.

Νομίζω πως οι Χιώτες οφείλουν να ξεκινήσουν νωρίτερα τον ρουκετοπόλεμο φέτος και να στρέψουν τις ρουκέτες προς άλλη κατεύθυνση!
Νομίζω πως πρέπει να διδάξουν και σε άλλους νησιώτες, Λέσβιους, Σαμιώτες, Δωδεκανήσιους, την χρήση της ρουκέτας και την αξία της όταν βρίσκει τον προκαθορισμένο στόχο της!

Nομίζω πως αυτό που βλέπουμε σε Λέσβο, Χίο και Σάμο και την στάση της κατοχικής κυβερνήσεως στις ‘’υποδουλωμένες’’ μας περιοχές στα μεταναστευτικά και αλλοτριωτικά τους σχέδια είναι απλώς μια πρόγευση για αυτό που ετοιμάζουν στη υπόλοιπη Ελλάδα μας!

Originally posted 2020-02-25 19:42:58.