Η παγκοσμιοποίηση, ο αποκρυφισμός, με τα «περίεργα» σύμβολα, που σχηματίζουν με τα δάχτυλα των χεριών τους, στις φωτογραφίες, τους «ενώνουν».

109

Θέλουν να «κρυφτούν», αλλά η χαρά δεν τους αφήνει, ειδικά όταν αλληλο-εξυπηρετούνται οι σκοτεινοί σχεδιασμοί τους.

Οπότε ως «ηγετική φυσιογνωμία» και «ξεκάθαρη φωνή» περιγράφει την Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ, ο μεγιστάνας και μέγας «φιλάνθρωπος» Μπιλ Γκέιτς, επαινώντας τη για την στάση της στην κρίση του κινέζικου ιού.

Κάτι άσχημο ετοιμάζεται με αυτή την «συμμαχία».

Τι ζητάνε οι «εωσφοριστές» στην Ελληνική Ευρώπη;

Η Μαρίνα (η γνωστή «ιέρεια») σήκωσε το ποτήρι του «αίματος»; Το πιστεύουμε.

Τις επόμενες ημέρες θα αναφέρουμε περισσότερα.

Ταυτόχρονα, ο Μπίλ, ασκεί δριμεία κριτική στην πολιτική του προέδρου Τραμπ.

«Στις ΗΠΑ τα τεστ του κοροναϊού δεν έχουν την απαραίτητη προτεραιότητα», δηλώνει ο Γκέιτς στη Frankfurter Allgemeine Zeitung που κυκλοφορεί σήμερα και προσθέτει ότι η αμερικανική κυβέρνηση δεν δίνει σαφείς οδηγίες σε ό,τι αφορά την χαλάρωση των περιορισμών.

Ο Γκέιτς επισημαίνει ακόμη ότι οι ΗΠΑ συμμετέχουν πλέον λιγότερο από ό,τι κατά το παρελθόν στην ανάπτυξη παγκόσμιων λύσεων για καταστάσεις υγειονομικής έκτακτης ανάγκης.

Αντιθέτως, τονίζει, η Μέρκελ «προσπαθεί να είναι ηγετική φυσιογνωμία και ξεκάθαρη φωνή για την Γερμανία, ενώ ταυτόχρονα ενώνει τις δυνάμεις της με χώρες όπως η Γαλλία».

Πολλά καλά λόγια λέει ο Μπίλ (της Micrsosoft και των φαρμακευτικών), για την Άγκελα (των τραπεζών και της παγκοσμιοποίησης), μάλλον κάποιο «αόρατο» σε εμάς νήμα τους ενώνει.

Την άποψη, πως δεν είναι απόλυτο ότι όλα υποχωρούν μπροστά στην ανθρώπινη ζωή, εξέφρασε ο πρόεδρος της γερμανικής Βουλής και πρώην υπουργός Οικονομικών Σόιμπλε!

Ασφαλώς και δεν αναμέναμε τίποτε καλύτερο, από το συγκεκριμένο πρόσωπο, που γνωρίσαμε τα τελευταία δέκα χρόνια και ήταν ο «μνημονιακός δήμιος» της πατρίδος μας.

Όλα αυτά τα πρόσωπα, που έχουν διαλύσει τις κοινωνίες, έχουν στραγγαλίσει τις οικονομίες των ανθρώπων και έχουν καταδυναστεύσει έθνη-κράτη με μνημόνια και άλλα ευαγή μετρά, μπορούν άραγε να σκέπτονται λύσεις για το καλό μας;

Ο Αντώνης Παπαϊωάννου είναι δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής και συντάκτης της εφημερίδος Αριστεία.

Email επικοινωνίας nynkaiaei2013@gmail.com

775