Panagiotis_Bamidis.png-ΑΠΘ.png

Σήμερα στο “Personalities” θα ταξιδέψουμε με ξεναγό μας τον  Καθηγητή Πληροφορικής &  Εκπαίδευσης του Εργαστηρίου Ιατρικής Φυσικής, Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) Παναγιώτη Μπαμίδη, όπου και θα μας μυήσει στο μάτριξ – στη μήτρα- δηλαδή της Πληροφορικής στον τομέα της Ιατρικής Εκπαίδευσης.

Την τελευταία δεκαετία συντονίζει 6 μεγάλα Ευρωπαϊκά Έργα, διετέλεσε και διατελεί πρόεδρος 14 Διεθνών Συνεδρίων, ενώ παράλληλα έχει διοργανώσει εθνικά συνέδρια Βιοϊατρικής Τεχνολογίας και αποτελεί το δημιουργό του Συνεδρίου Medical Education Informatics (ΜΕΙ) για την Πληροφορική και την Ιατρική Εκπαίδευση. Έχει δημοσιεύσει σε περισσότερα από 100 διεθνή επιστημονικά περιοδικά και πάνω από 400 διεθνή επιστημονικά συνέδρια. Τα τελευταία χρόνια, διατελεί Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Βιοϊατρικής Τεχνολογίας (ΕΛΕΒΙΤ). Είναι συντονιστής σε πάνω από 40 ερευνητικά προγράμματα της Ιατρικής εκπαίδευσης μέσω καινοτόμων μεθόδων και εργαλείων της ιατρικής πληροφορικής και τεχνολογίας. Στη συλλογή του συγκαταλέγονται αρκετά βραβεία Αριστείας, αλλά και ανθρωπιάς τόσο σε πανελλήνιο, όσο και σε διεθνές επίπεδο και έχει αμέτρητες συμμετοχές σε εισηγήσεις υψηλού ιατρικού επιπέδου στην Ε.Ε.

Αριστείας στην Κοσμητεία Σχολής Επιστημών υγείας

11 Βραβεία Διακεκριμένων Επιδόσεων από την Κοσμητεία της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ.

Πάμε να τον γνωρίσουμε λοιπόν συντροφιά με μία μελωδία που θα μας ταξιδέψει σε ιδιαίτερα ευαίσθητες χορδές.

 

Σύνδεσε την Ιατρική Πληροφορική με τον κόσμο του επιχειρείν και πρόσθεσε αίγλη, αλλά και οικονομικό κύρος της τάξεως περίπου 1.000.000 € από ερευνητικά κονδύλια διαφόρων Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στο Εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής του Α.Π.Θ. και μετέτρεψε τη Θεσσαλονίκη σ’ ένα από τα πιο ελκυστικά «meeting points» για επιστήμονες -ερευνητές υψηλού βεληνεκούς, ώστε να ενδυναμώνεται η γαιοστρατηγική θέση της πόλης ως κόμβος συνένωσης, γεφυροποίησης και συνέργειας σε διεθνές επιστημονικό- ερευνητικό επίπεδο.

Ως χαρακτήρας είναι ρηξικέλευθος και επίμονος. Εδώ και λίγο καιρό δημιούργησε και την πρώτη Κοινότητα Συνεργασίας και Έρευνας για την Ανεξάρτητη Διαβίωση. Μία συνεργασία του Εργαστηρίου Ιατρικής Φυσικής του Α.Π.Θ. με τους πολίτες και τους ειδικούς δημοτικούς- αυτοδιοίκητους φορείς. Στην ουσία πρόκειται για τη συμμετοχή μίας κοινότητας των επονομαζόμενων ενεργών πολιτών, οι οποίοι εθελοντικά συζητούν, συμμετέχουν καθόλα τη σταδιοποίηση διαφόρων ερευνητικών project, έτσι ώστε οι ερευνητές να συλλέγουν πολύτιμα δεδομένα που αξιολογούνται από διάφορες διεπιστημονικές ομάδες και αποτελούν άκρως πολύτιμα ως πληροφορίες για την εξέλιξη της έρευνας.

 

ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΘ

Κοινότητα Συνεργασίας και Έρευνας για την ανεξάρτητη διαβίωση .

 

Kartes koinothtas.jpg

Από τη θεωρία στην πράξη: Η κάρτα συνεργάτη της Επιστημονικής Κοινότητας Συνεργασίας και Έρευνας για την ανεξάρτητη διαβίωση.

Παρακάτω αποτυπώνονται διάφορα φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις πολύπλευρες δράσεις της κοινότητας που έλαβαν χώρα σε κομβικά σημεία της πόλης.

Νοεσις κοινότητα.jpg

Στο Πλανητάριο του Κέντρου Νόησις, όπου η κοινότητα συνδράμει μέσω των βιωμάτων της στη μορφή που θα έχει ο ψηφιακός βοηθός. π.χ. «Θα θέλατε ο βοηθός να έχει τη φωνή της κόρης σας ή να είναι κάποια ουδέτερη φωνή»;

 

Βιβλιοθηκη ΑπΘ.jpg

Στο Αναγνωστήριο της Βιβλιοθήκης του Α.Π.Θ

 

Παρακολούθηση μαθήματος από την κοινότητα και τους φοιτητές του Αναπληρωτή Καθηγητή κ Μπαμίδη.jpg

Συν-παρακολούθηση του μαθήματος του Αναπλ. Καθηγητή Π.Μ. των φοιτητών Ιατρικής και της κοινότητας συνεργασίας.

Κοινότητα ανεξάρτητης Συνεργασίας και Έρευνας για την Ανεξάρτητη Διαβίωση Α.Π.Θ..jpg

Εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης με θέμα: Συν-δημιουργώντας τη τεχνολογία του αύριο για την ανεξάρτητη διαβίωση και βράβευση των συμμετεχόντων φορέων του LLM Care.

Η διημερίδα με θέμα: Καρκίνος του μαστού: Άλματα ζωής μέσα από διαλόγους διοργανώθηκε τον Οκτώβριο σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Α.Π.Θ., όπου ο κ. Μπαμίδης Παναγιώτης παρουσίασε τις βλαβερές επιπτώσεις του καπνίσματος για τον καρκίνο του μαστού, καθώς ανέφερε και για τη χρήση της τεχνολογίας-της εικονικής πραγματικότητας που μπορεί να ενδυναμώσει τους ασθενείς.

Πρόεδρος του Άλμα Ζωής Μπαμίδη.jpgΜε την πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Θεσσαλονίκης «Άλμα Ζωής» κ. Δερεκενάρη Κυριακούλα.

Πάμε να δούμε τι είναι ο ψηφιακός βοηθός “CAPTAIN“. Η αφομοίωση της σύγχρονης τεχνολογίας στην καθημερινότητα των ατόμων τρίτης ηλικίας με το σύστημα του προσωπικού βοηθού. Μέσω διεπαφής, ο συμμετέχων καθοδηγείται να εκτελέσει τις καθημερινές του συνήθειες- λειτουργίες με τη βοήθεια 3D σαρωτών και ένα σύμπλεγμα από κάμερες, βιοαισθητήρες, pico-projectors, απαραίτητα τεχνολογικά εργαλεία για την ενεργοποίηση οπτικών, ηχητικών και κινητικών ερεθισμάτων στο χώρο τους. Κύριος στόχος είναι η αυτόνομη και αξιοπρεπής διαβίωσή τους για μία ποιοτική καθημερινότητα.

CAPTAIN giagia

Πρόγραμμα CAPTAIN

 

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συζήτησης- συνέντευξης, δεν άκουσα ούτε μία φορά τη λέξη “εγώ”, αλλά η ομάδα μας. Μου επιβεβαιώθηκε ακόμη μια φορά ο κανόνας, ότι οι αληθινοί ηγέτες ανήκουν στην κατηγορία των αθόρυβων ανθρώπων.

Diasthmik;o peirama apo Ellhnew episthmones Skai.jpg

Απόσπασμα από τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού ΣΚΑΙ

Ο  Κ. Μπαμίδης είναι μεταξύ των άλλων: Πρόεδρος και μέλος Δ.Σ. Διεθνών Επιστημονικών Εταιρειών, Πρόεδρος Οργανωτικών Επιτροπών και Επιστημονικής Επιτροπής Διεθνών Συνεδρίων.

Διδασκαλία σε φοιτητές Ιατρικής.jpg

Διδασκαλία σε φοιτητές Ιατρικής

Παρακάτω βλέπουμε τη  συγκεκριμένης συσκευή , που συνδυάζει το περιβάλλον της τεχνητής βαρύτητας με αερόβια άσκηση και μεγιστοποιεί τα ευεργετικά αποτελέσματα της άσκησης σε καρδιαγγειακό, μυοσκελετικό και ενίσχυση του μεταβολισμού.

Ανθρωποφυγόκεντρος Euromedica Bamidis Panagiotis - αποκατάσταση νέοι μέθοδοι.jpg

Ανθρωποφυγόκεντρος.  Euromedica Νοέμβριος 2019 Θεσσαλονίκη. Το όλο αφήγημα συντονίζεται από την πρώην διευθύντρια της NASA, στον τομέα των Βιοεπιστημών Joan Vernikos

GREAT Conference 2018, DOHA.jpg

Gulf Region Education Assistive Technology Conference 2018 Doha.

Επίτιμος Καθηγητής στο Karaganda State Medical University, Καζακστάν.jpg

Το 2015 του απονεμήθηκε ο τίτλος του επίτιμου καθηγητή στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Karaganda του Καζακστάν, καθώς και το βραβείο Pospelov για τη συμβολή του στην ανάπτυξη της ιατρικής εκπαίδευσης.

living labs net work.jpg

H 10η Διεθνής Συνάντηση Ζωντανών Εργαστηρίων – OpenLivingLabDays 2019 OLLD2019, με τη συμμετοχή 40 Ερευνητικών εργαστηρίων από 30 χώρες

Πολλά τα θέματα και τα ερωτήματα που τέθηκαν από πλευράς μας, αλλά εστιάσαμε κυρίως στη σύνδεση του ανθρώπου με τον αξιοθαύμαστο κόσμο της μηχανής και τη μελέτη των ερεθισμάτων σε νοητικό και σωματικό επίπεδο μέσα από την εφαρμοσμένη Νευροεπιστήμη των βιοσημάτων και την ανάπτυξη διάφορων εργαλείων της τεχνολογίας, όπως π.χ. των βιοαισθητήρων.

 

Λ.Κ: Καλησπέρα σας κ. Μπαμίδη και σας ευχαριστούμε για την ειλικρινή σας διάθεση να μας μιλήσετε για όλα όσα αγαπάτε και υπηρετείτε με αυταπάρνηση!

Π.Μ:- Καλησπέρα σας κ. Kyropoulos σε σας και την ομάδα του “Personalities”. Είναι μεγάλη χαρά να μάθει ο κόσμος το πόσο πολύτιμη είναι η τεχνολογία για την καλύτερη ποιότητα της ζωής τόσο σε γενικά όσο και σε ειδικά πλαίσια.

Λ.Κ: Αλήθεια, ποια ήταν η αφετηρία σας στο ταξίδι των Νευροεπιστημών;

Π.Μ:- Όλα ξεκίνησαν πριν πολλά χρόνια, όταν ήμουν ακόμη φοιτητής στη σχολή της Φυσικής του Α.Π.Θ. Υπήρχε έντονη διάδραση πολυεπίπεδα και μία υπέροχη ευγενής άμιλλα μεταξύ μας, με στόχο να μάθουμε περισσότερα. Έτσι ο εμβιομαγνητισμός, τα μοντέλα λειτουργίας εγκεφάλου με δομές ανάλυσης, καθώς και ο τρόπος της ηλεκτρονικής υγείας διαμέσου των νέων μεθόδων στην Πληροφορική της Ιατρικής ήταν τα κύρια πεδία γνώσεων που εστιάσαμε.

Λ.Κ: Ποιον θεωρείται ως σημαντικό σας μέντορα κ. Μπαμίδη;

Π.Μ:- Δεν ήταν μόνο ένας. Θυμάμαι χαρακτηριστικά τον Αιγυπτιώτη με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα: Νικόλαο Σπύρου. Είχα τη τύχη να διδαχθώ σπουδαία πράγματα για την Επιστήμη μου, αλλά και για την ίδια τη ζωή από μοναδικούς νευροεπιστήμονες,- ανυπέρβλητου κύρους-, όπως τον Ανδρέα Ιωαννίδη. Όταν ήρθα εδώ ο Κώστας Παππάς και ο Ντίνος Tριαρίδης ήταν αυτοί που μας έβαλαν να κολυμπήσουμε στα βαθιά νερά της Ιατρικής Πληροφορικής επάνω στην αναβαθμισμένη Ιατρική Εκπαίδευση με εξελιγμένο και σύγχρονο τρόπο. Χρωστάω άπειρα ευχαριστώ σε όλους, γιατί μου έμαθαν πάνω απ’ όλα να αξιοποιώ τις δυνάμεις μου με τρόπο παραγωγικό κάθε φορά που σκέφτομαι κάτι καινοτόμο για να μην έχει απλώς επιδραστικό χαρακτήρα, αλλά ουσιαστική πρακτική εφαρμογή με τον πιο ωφέλιμο τρόπο στην καθημερινότητα ευπαθών ομάδων.

Λ.Κ: Αν κάποιος διαβάσει το πλούσιο Βιογραφικό σας θα δει ότι οι κύριοι τομείς ενδιαφέροντος σας κινούνται στα γρανάζια της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας, στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική Ιατρική και σχετίζονται άμεσα με τα άτομα της τρίτης ηλικίας, καθώς επίσης με ιδιαίτερες ομάδες της κοινωνίας, όπως άτομα με άνοια, παιδιά με σύνδρομο Down, παρκινσονικούς ασθενείς κ.τ.λ. Γιατί εστιάσατε ιδιαίτερα σε αυτούς;

Π.Μ:- Το όραμά μας είναι να αξιοποιηθούν στο μέγιστο βαθμό οι νέες τεχνολογίες στην Ιατρική εκπαίδευση και να ενσωματωθούν στο κοινωνικό κεφάλαιο. Οι προαναφερθείσες ομάδες ωφελούνται από το δικό μας ερευνητικό έργο, αλλά και εμείς από τις πηγαίες πληροφορίες που αντλούμε μέσα από αυτές. Είναι ένα είδος πλοηγού ακόμη και για μελέτες οι οποίες μοιάζουν να είναι απόμακρες, π.χ. η μελέτη του ανθρώπινου εγκεφάλου, όπως η εκπαίδευση του με στόχο την εγκεφαλική δραστηριότητα-εκγύμναση-εκπαίδευση σε ανώτερο επίπεδο, μέσω της αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών με απώτερο στόχο την καλύτερη ποιότητα ζωής των ατόμων αυτών.

Λ.Κ.-Ο ρόλος της διεπιστημονικότητας σε αυτό;

Π.Μ. Είναι άκρως σημαντική και πολύπλευρη. Σχηματίζεται μία πιο ολοκληρωμένη και σφαιρική αντίληψη από εξειδικευμένους επιστήμονες και η συμβολή τους είναι μείζονος σημασίας για το εργαστήριό μας. Κάτι που δεν μπορεί να δει ο Φυσικός το κάνει ο μαθηματικός, μία λεπτομέρεια που ούτε καν περνάει από τον τρόπο προσέγγισης του πληροφορικού του τη δίνει ο γυμναστής γηριατρικών ασθενών. Ο συνδυασμός από πολύτιμα γρανάζια γνώσης για τη σωστότερη λειτουργία της μηχανής.

 

Λ.Κ: Καθημερινά ερχόσαστε σ’ επαφή με ανθρώπους διαφόρων ηλικιών, εθνικοτήτων, αλλά και εξατομικευμένων περιπτώσεων. Από τους συναδέλφους σας, τους φοιτητές σας, τα ερευνητικά μοντέλα της διεπιστημονικής σας ομάδας. Όλα αυτά έχουν κοινή συνιστώσα τον άνθρωπο σε διάφορες εκφάνσεις της συμπεριφοράς και των ρόλων της ζωής. Νιώθετε ως ένας Χαμαιλέων ο οποίος καλείται να αλλάζει συνεχώς ρόλους; Πόσο διακριτά είναι τα όρια και από που αντλείτε δυνάμεις ανατροφοδότησης;

Π.Μ: Τα ερεθίσματα των κύκλων που κινούμαι τόσο εγώ όσο και η ομάδα μας είναι πολλά και αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να αντιληφθούμε συμπεριφορές και να προσαρμόσουμε τα δεδομένα της δικής μας ως προς την ανταλλαγή. π.χ. τα παιδιά με σύνδρομο Down. Η πρόκληση είναι διπλή, διότι δεν τα προσεγγίζεις μόνο ως επιστήμων, αλλά και ως ανθρώπινη μονάδα-ομάδα. Επεξεργάζεσαι την κλινική ουδετερότητα όταν υπάρχει, αλλά και τη σύγκλιση που συνήθως είναι πολυμορφική επάνω στα συμπεράσματα του ερευνητικού σου έργου. Η εργασία μας πέραν των επιστημονικών πεδίων έχει και συναισθηματικό υπόβαθρο μίας κοινωνικής συλλογικότητας. Αυτό είναι ομολογουμένως ένα από τα πιο γοητευτικά της σημεία. Να βλέπεις ένα τέτοιο παιδί να σου χαμογελάει… είναι το μεγαλύτερο βραβείο για την αξιοσύνη της ανθρώπινης ψυχής.

Λ.Κ: LLM Care: θα μας εξηγήσετε για τι ακριβώς πρόκειται;

Π.Μ:-  Πρόκειται για μια καινοτόμα πλατφόρμα νοητικής ενδυνάμωσης συνδυασμένη παραγωγικά με τη φυσική άσκηση. Είναι μία υπηρεσία κοινωνικής φροντίδας που παρέχεται από το Εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής του Τμήματος Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Οι λεγόμενες «Μνήμες διαρκείας» είναι ένα συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ελληνικής  Ομάδας. Ο συνδυασμός «Νους υγιής εν σώματι υγιή» που έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, βρίσκει την καλύτερη πρακτική εφαρμογή του στις μέρες μας μέσα σ’ ένα σύγχρονο περιβάλλον που διδάσκει, ψυχαγωγεί και βελτιώνει την καθημερινότητα ενός λ.χ γηριατρικού ασθενή που πάσχει από άνοια. Άλλες κατηγορίες συμμετεχόντων θα μπορούσαν να είναι :

-Παρκινσονικοί ασθενείς

-Γυναίκες με καρκίνο του μαστού

-Άτομα με νοητικές αναπηρίες

-Άτομα με  σύνδρομο Down

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα μάθουμε επακριβώς πώς λειτουργεί μία τέτοια πλατφόρμα Ιατρικής Φροντίδας και ποια είναι τα οφέλη για την αυτόνομη διαβίωση των ατόμων διάφορων πληθυσμιακών ομάδων.

 

 

Λ.Κ: Δηλαδή με απλά λόγια κ. Μπαμίδη, αυτή η ψηφιακή πλατφόρμα είναι ένα εκπαιδευτικό εργαλείο της ιατρικής φροντίδας για τους ηλικιωμένους, όπου μέσα από μία διαδικασία παιχνιδιών, όπως μας αναφέρατε τους βοηθάει να κάνουν τι; Όσον αναφορά το κομμάτι της εκπαίδευσης, είναι απαραίτητη η παρουσία κάποιου εξειδικευμένου ατόμου ή θα μπορούσε κατόπιν εκπαίδευσης και κάποιο συγγενικό πρόσωπο να αναλάβει αυτόν το ρόλο για τον ασθενή του/της στο σπίτι;

Π.Μ:- Με απλά λόγια όταν γερνάμε ακούμε λιγότερο, αντιδράμε με βραδύνοια, υπάρχει μία γενικότερη εξασθένηση της ποιότητας των αισθήσεών μας. Το LLM Care – Long Lasting Memories Care εκπαιδεύει την ακοή μας, βελτιώνει το οπτικό μας πεδίο και μεγαλώνει την αντίληψή μας ως προς την πρόληψη των ερεθισμάτων. Στην ουσία η όλη πλατφόρμα σχεδιάστηκε ως προς την νευροαισθητηριακή τόνωση ιδιαίτερα για τα άτομα αυτά και, όπως δείχνουν τα εργαστηριακά αποτελέσματα υπάρχει συνολική βελτίωση τόσο στην αερόβια αντοχή, την ισορροπία, την ευλυγισία, αλλά την ιδιοδεκτικότητα και τη μνήμη. Σαφέστατα δεν αναφέρεται μόνο σε φροντιστές υγείας ή εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό. Κάλλιστα θα μπορούσε και το συγγενικό πρόσωπο να μάθει πως λειτουργεί το ψηφιακό περιβάλλον της πλατφόρμας και να εκπαιδεύσει το δικό του άτομο.

Λ.Κ:- Από την άλλη πλευρά κ .Μπαμίδη, πώς δέχονται οι ηλικιωμένοι κάτι τόσο καινοτόμο στην καθημερινότητά τους; Είναι κάτι που το έχουν προσεγγίσει θετικά, το έχουν αγκαλιάσει ή το φοβούνται, επειδή είναι άγνωστο σε αυτούς;

Π.Μ:- Όλο αυτό το έργο ως προς την υλοποίησή του είναι αποτέλεσμα έρευνας πολλών ετών και ειλικρινά ,δεν περίμενα προς μεγάλη μας έκπληξη, τη θετική απόκριση από τα άτομα της τρίτης ηλικίας και όχι μόνο! Είναι ένας αγώνας που κερδίζεται καθημερινά στα σημεία. Η εξοικείωσή λ.χ. με την τεχνολογία.

 

Λ.Κ: Το κράτος ήταν σύμμαχος σας στο όλο εγχείρημα;

Π.Μ:-  Στόχος ενός τέτοιου προγράμματος, όπως θέσαμε ουκ ολίγες πλευρές στο Υπουργείο έχει πολύπλευρα οφέλη. Η παραγωγική έρευνα αφενός, η εκπαίδευση των νέων μας και η συνένωση με τους φορείς αφετέρου, θα έδινε ακόμη μεγαλύτερο κοινωνικό πρόσημο και θα ισχυροποιούσε τους δεσμούς κράτους- πολιτείας. Το Υπουργείο συνεχώς απέρριπτε τις προτάσεις μας με αποτέλεσμα να στραφούμε σε άλλες πηγές  επιτυχούς χρηματοδότησης, όπως τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα: Horizon 2020.

Λ.Κ: Σύνθημα της ζωής σας;

Π.Μ: Να μην αλλοιώνει η επιτυχία ή όποιο αξίωμα έχεις την ανθρωπιά και την ποιότητα του χαρακτήρα σου. Πρωταρχική αξία σου να είναι ο σεβασμός στον άνθρωπο!

 

Κρατάω «θεματοφύλακα» τη συγκεκριμένη φράση: «Πρωταρχική αξία σου να είναι ο σεβασμός στον άνθρωπο» και θα ήθελα ως επίγευση αυτής της συνέντευξης- συζήτησης να είναι η φωτογραφία της μικρής Αναστασίας, που ομολογουμένως έκλεψε καρδιές κατά τη διάρκεια της τιμητικής βράβευσης τόσο σε φορείς όσο και στα παιδιά που χρησιμοποίησαν το LLM Care και που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2019.

Αναστασία και Κ.Μπαμίδης  Τιμητική βράβευση.jpg

 Κατά τη διάρκεια της τιμητικής βράβευσης τόσο σε φορείς όσο και στα παιδιά που χρησιμοποίησαν το LLM Care και που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2019.

Λ.Κ. Θα ήθελα να κλείσουμε με 5 αξίες για την παρακαταθήκη κινήτρων μας. Κ. Μπαμίδη ο λόγος σε σας.

Π.Μ:-

  • Άπειρη κοινωνική προσφορά
  • ποιότητα στην έρευνα
  • επιμονή στους στόχους
  • και ξεκάθαρη πρακτική
  • ! Χμμ, και φαντασία.

 

Αυτό έχει και το μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Να δούμε το φυσιολογικό για να μελετήσουμε το παθολογικό.

 

Την αλήθεια μας

Lena Kyropoulos & Personality team