Ο ξένος έλεγχος έκανε μετάσταση στο μυαλό και την καρδιά μερικών Ελλήνων. Αυτό που παλιότερα είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε, να καταδικάζουμε και να πατάσσουμε ως προδοσία, σήμερα έχει γίνει αξιοσέβαστο επάγγελμα για πολιτικά φρικιά και σκοτεινούς τύπους που οι κεραίες τους πιάνουν μόνον CNN και Deutsche Welle.

Η εξαχρείωση του Συντάγματος στο γράμμα του και ο βιασμός κατά συρροήν στο πνεύμα του θα τινάξουν στον αέρα το πολίτευμα μαζί με την κατακτημένη χώρα.

Οι Έλληνες ούτε νιώθουν ούτε θα επιτρέψουν να τους μεταμορφώσουν σε πλαστικά μπαρμπαδάκια, όπως αυτά που αγοράζουμε στα μωρά για να μην κλαίνε. Στην Ελλάδα, αλωνίζουν πέντε-δέκα σκοτεινοί τύποι, με εντολή να μας υποβάλουν σε στοχαστική και συνειδησιακή ευθανασία.

Το μαύρο σχέδιό τους θα πάει στο διάολο. Ο κόπος τους και το χαρτζιλίκι των ξένων, θα πάνε χαμένα. Θα τους αποκαλύψουμε, θα τους στριμώξουμε και θα τους οδηγήσουμε στην δικαιοσύνη.

Με ξένο έλεγχο στα πάντα και επαγγελματίες προδότες να μας έχουν κάτσει στο σβέρκο, η Ελλάδα πονά, χάνει έδαφος και ανθρώπους, αλλά τουλάχιστον κατάλαβε, έστω και αργά…

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Originally posted 2018-07-04 09:38:29.

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.