Ο δημοσιογράφος της «Αυγής», της κομματικής εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ με τους 500 αναγνώστες, κ. Ανδρέας Πετρόπουλος επιχείρησε να μας πείσει στην εκπομπή του Κώστα Χατζή “Ακραίως, στον Σκάι, πως ήταν fake news οι εικόνες που μεταδόθηκαν το Σάββατο το απόγευμα από τη Θεσσαλονίκη με τους χιλιάδες διαδηλωτές να φωνάζουν «ΟΧΙ» στο ξεπούλημα της Μακεδονίας από τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Αλέξη Τσίπρα και τα τσιράκια τους.

«Αυτό εδώ πέρα είναι Fake news το είδε όλος ο κόσμος. 3.000 ο κόσμος που μαζεύτηκε χθες» ήταν τα λόγια του κ. Πετρόπουλου, που άφησαν άναυδους τους τηλεθεατές. Πίσω του ακριβώς μεταδίδονταν οι εικόνες του μεγάλου Συλλαλητηρίου: «Ναι, διαψεύδω το Βεργίνα TV» επέμενε εξοργίζοντας τους συνομιλητές του και τους Έλληνες που τον παρακαλούθησαν με απορία και λύπηση.

«Τους έβγαλαν από την τσέπη τους;» τον ρώτησε ο παρουσιαστής της εκπομπής Τάκης Χατζής με τον Ανδρέα Πετρόπουλο να επιμένει: «αυτή η εικόνα είναι από την άνοιξη, όχι άλλα fake news. Ο ελληνικός λαός πιστέυει ότι είναι σωστή η συμφωνία».

20180828_203209_00018967877765917365452.png

Ο ιδιοκτήτης του Βεργίνα TV, που παρενέβη ήταν κατηγορηματικός: «Όχι βέβαια, δεν υπάρχει μοντάζ. Όλα αυτά μεταδόθηκαν από το δορυφορο του Hellas Sat. Στις 21 Ιανουαρίου (σ.σ. στο πρώτο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη) δεν υπήρχε κόσμος με κοντομάνικα»!

«Οι άνθρωποι της αριστεράς ψεύδονται”. Και κατέληξε: “Ό,τι δεν είναι αριστερό είναι φασιστικό» για αυτούς.

Οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν πάρει διαζύγιο με την πραγματικότητα. Η προπαγάνδα έχει γίνει δεύτερη φύση τους. Δείτε εδώ το βίντεο με την καταστολή του μεγάλου πατριωτικού συλλαλητηρίου για την Μακεδονία:

Originally posted 2018-09-09 18:28:21.