Διαβάζοντας τα συστημικά παπαγαλάκια, που εκφράζουν τις απόψεις των πρεσβειών και των κεντρικών συμβουλίων, ο κατατρομοκρατούμενος Έλλην εμπεδώνει το δίδαγμα: “Κόψτε τις Εκκλησίες και τα άλλα χαζά. Θα κολλήσετε την φονική γρίπη επειδή λαμβάνετε την Θεία Μετάληψη. Δεν είδατε τί έπαθαν οι χριστιανοταλιμπάν που πήγαν στους Αγίους Τόπους; 45 από τους 50 κόλλησαν την γρίπη του θανάτου”.

Αγορά Βιβλίου: Βίκτωρ Δούσμανης | Απομνημονεύματα (Δωρεάν Αποστολή)

Βίκτωρ Δούσμανης | Απομνημονεύματα – Ιστορικές σελίδες τας οποίας έζησα. Πρώτη Έκδοση 1946. Εκδόσεις Ελληνική Πρωτοπορία, 2020. Σελ 487. ISBN: 978-618-5383-25-1

€24.38

Τα λεφτά είναι πολλά και το επάγγελμα του παπαγάλου χρυσοπληρωμένο. Οι εχθροί του Ελληνισμού και της Ορθόδοξης Χριστιανοσύνης είναι εξαιρετικά δυνατοί και ευκαιριακά ενωμένοι στον κοινό σκοπό του ξηλώματός μας από την ελληνική μας γηγενή γωνιά.

Αγορά Βιβλίου: Τα πενήντα χρόνια της ζωής μου (Δωρεάν Αποστολή)

Τα πενήντα χρόνια της ζωής μου. Πρίγκιπας Νικόλαος της Ελλάδος. Εκδόσεις Ελληνική Πρωτοπορία, 2018. Πρώτη Έκδοση: 1926. Διαστάσεις: 17Χ24. Σελ. 472. ISBN: 978-618-5383-19-0

€24.38

Συμμερίζομαι την άποψη επιστημόνων που τονίζουν πως ο νέος Κορονοϊός είναι κατασκευασμένος σε εργαστήριο και πως η διάδοσή του οφείλεται επίσης σε σχέδιο μυστικών κρατικών υπηρεσιών. Συμμερίζομαι επίσης την εκτίμηση πως το εμβόλιο το έχουν έτοιμο αυτοί που τον κατασκεύασαν. Και πως θα το διαθέσουν στην αγορά, όταν κρίνουν αυτοί.

Πρίγκηπας Νικόλαος: Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος – Άρθρα στην Παρισινή Επιθεώρηση (Δωρεάν Αποστολή)

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος – Άρθρα στην Παρισινή Επιθεώρηση – Ά Παγκόσμιος Πόλεμος, Εθνικός Διχασμός, Μικρασιατική Εκστρατεία και Καταστροφή. Του Πρίγκιπος Νικολάου. Εκδόσεις Ελληνική Πρωτοπορία, 2018. Πρώτη Έκδοση: 1927. ISBN: 978-618-5383-09-1

€12.72

Η παλιοπαρέα που θέλει τον θάνατο της Πίστεως και της Πατρίδας μας, θα τρίβει τα χέρια της αν βρισκόταν τρόπος με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να απαγορευθεί ο Εκκλησιασμός δια παντός για τους μαθητές. Αν ομοίως απαγορευόταν για υγειονομικούς λόγους η Θεία Μετάληψη, όχι μόνον για τους μαθητές αλλά και για τον γενικό πληθυσμό.

Αγορά Βιβλίου: Θέματα Κοινωνικής Οικονομίας – Από την κοινωνική επιχειρηματικότητα, στις κοινωνικές επενδύσεις και την κοινωνική τραπεζική (Δωρεάν Αποστολή)

Θέματα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ – Από την κοινωνική επιχειρηματικότητα, στις κοινωνικές επενδύσεις και στην κοινωνική τραπεζική. Συλλογικός Τόμος. Επιμέλεια: Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ. Πρόλογος: Γεώργιος ΝΤΑΣΗΣ, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής. Γράφουν: Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ, Γεώργιος ΝΤΑΣΗΣ, Alain COHEUR, Denis STOKKINK, Kurt BERLO, Oliver WAGNER, Daniel SCHAFER, Ευγενία ΠΕΤΡΙΔΟΥ, Παναγιώτης ΜΠΑΜΙΔΗΣ, Μιχαήλ ΦΕΦΕΣ, Κωνσταντίνος ΓΕΩΡΜΑΣ, Βικτώρια ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ, Μιχαήλ ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ, ​Βασίλειος ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ, Απόστολος ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ, π. Αλέξανδρος ΣΑΛΜΑΣ, ​Ναούμ ΜΥΛΩΝΑΣ. ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, 2016. ISBN:978-618-80232-3-9​. Σελίδες: 311.

€24.38

Θα έστηναν γλέντι, αν εκπρόσωποι της εξωνημένης Εκκλησιαστικής Ιεραρχίας αποφάσιζαν να αυτοκτονήσουν στα μάτια του πληρώματός τους και να περιορίσουν το ιερό προνόμιο των Χριστιανών Ορθοδόξων στην Θεία Μετάληψη.

Αγορά Βιβλίου: Μικρασιατική Καταστροφή – Η επανάληψη της δίκης των Έξι και η αθωωτική απόφαση του Αρείου Πάγου

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ – Η επανάληψη της Δίκης των Έξι και η αθωωτική απόφαση του Αρείου Πάγου. Πρόλογος-Επιμέλεια: Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ. Εκδόσεις Ελληνική Πρωτοπορία. Σελ. 360. ISBN: 978-618-83820-4-6

€18.02

Έχετε τον νου σας με τα παπαγαλάκια και τους πουλημένους ταγούς. Δουλεύουν για άλλους, ξένους, ισχυρούς και επίμονους. Γι αυτούς, που αν θέλουν, μολύνουν ένα ολόκληρο αεροπλάνο, βαπόρι, κρουαζιερόπλοιo ή ξενοδοχείο με τον ιό της φονικής γρίπης, – αρκεί να είναι γεμάτο με Χριστιανούς Ορθοδόξους.


IOANNIS NASIOULAS
Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας και Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Είναι επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.