Ποιος είναι ο άνθρωπος του Σόρος που συνέταξε την Συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ

O Γκέραλντ Κνάους (Gerald Knaus), Αυστριακός Κοινωνιολόγος, χρηματοδοτείται από τον Τζώρτζ Σόρος (OSI Fellow). Είναι ο ιδρυτικός πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας για την Σταθερότητα (European Stability Initiative), ενός think tank με γραφεία στο Βερολίνο, στις Βρυξέλλες και στη Βιέννη, που χρηματοδοτούνται από τα Ιδρύματα Ανοικτής Κοινωνίας, την ΜΚΟ-ομπρέλα του Τζώρτζ Σόρος, καθώς και από το Γερμανικό Ταμείο Μάρσαλ.

20190728_170453_0000.png

Σπούδασε στην Οξφόρδη, στις Βρυξέλλες και στη Μπολόνια, διδάσκει οικονομικά στο Κρατικό Πανεπιστήμιο του Chernivtsi στην Ουκρανία και πέρασε πέντε χρόνια εργασίας για ΜΚΟ και διεθνείς οργανισμούς στη Βουλγαρία και τη Βοσνία και Ερζεγοβίνη.

knaus-gerald_large.jpg
Ο Γκέραλντ Κνάους (Gerald Knaus)

Ο Γκέραλντ Κνάους ανέπτυξε πολύ στενές σχέσεις με τον Ζόραν Ζάεφ και τον Νίκολα Ντιμιτρόφ.

gerald knaus nikola dimitrov.jpg gerald knaus nikola dimitrov b.jpg

Σε άρθρο των Financial Times για το βέτο της Γαλλίας στην έναρξη προενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Gerald Knaus πρότεινε: “μια βαλκανική ζώνη ελευθέρου εμπορίου, σύμφωνα με το υπόδειγμα της προ-ενταξιακής εμπειρίας της Αυστρίας και της Σουηδίας”. Σημείωσε πως: “Το Παρίσι θα έπρεπε να συναινέσει στο άνοιγμα των διαπραγματεύσεων με τα Σκόπια και κατόπιν να υποστηρίξει την δημιουργία μιας Νοτιο-Ανατολικής Ευρωπαϊκής Οικονομικής Περιοχής, που θα οδηγούσε τις χώρες προς την κοινή αγορά – χωρίς την υποχρέωση τελικά να ενταχθούν στην ΕΕ”.

Είναι ο Ευρωπαϊκός Βαλκανικός Χώρος για τον οποίον μας μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας στις Πρέσπες. Είναι η Βαλκανική Οικονομική Ένωση για την οποία έγραψε μέγα και περισπούδαστο άρθρο ο Τζωρτζ και Αλέξανδρος Σόρος στους New York Times. ανήμερα της προδοσίας της Μακεδονίας στην Λίμνη…


Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας και Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη” και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης

Originally posted 2019-10-19 21:47:44.

About Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

administrator
Ο Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη" και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης

One thought on “Ποιος είναι ο άνθρωπος του Σόρος που συνέταξε την Συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ

 1. «Και βγήκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνήτες, Ελληνες, σπορά της εβραιουργιάς, που είπαν να μας σβήσουν την Αγία Πίστη, την Ορθοδοξία, διότι η Φραγκιά δεν μας θέλει με τέτοιο ντύμα Ορθόδοξον.
  Και εκάθησα και έκλαιγα διά τα νέα παθήματα. Και επήγα πάλι εις τους φίλους μου τους Αγίους. Αναψα τα καντήλια και ελιβάνισα λιβάνι καλόν αγιορείτικον. Και σκουπίζοντας τα δάκρυα μου τους είπα:
  «Δεν βλέπετε που θέλουν να κάμουν την Ελλάδα παλιοψάθα; Βοηθήστε, διότι μας παίρνουν, αυτοί οι μισοέλληνες και άθρησκοι, ότι πολύτιμον τζιβαιρικόν έχομεν.
  Φραγκεμένους μας θέλουν τα τσογλάνια του τρισκατάρατου του Πάπα. Μην αφήσετε, Αγιοί μου αυτά τα γκιντί πουλημένα κριγιάτα της τυραγνίας να μασκαρέψουν και να αφανίσουν τους Ελληνες, κάνοντας περισσότερα κακά απο αυτά που καταδέχτηκεν ο Τούρκος ως τίμιος εχθρός μας»!!

  Ο Στρατηγός Μακρυγιάννης
  «για τους λωποδύτες πολιτικούς της εποχής του»

Το σχόλιό σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error: