“Ο Σόρος λαδώνει αρκετούς πολιτικούς, που είναι αρκετοί για να πουληθεί ο όρος “Μακεδονία”, χωρίς την ψήφο του Καμμένου”. Τάδε έφη σε συνέντευξή της στο thestival η κυρία Χρυσούλα Γιαταγάνα, ανεξάρτητη βουλευτίς, τέως Εισαγγελέας και τέως μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδος των ΑΝΕΛ υπό τον κύριο Καμμένο.

Κατά καιρούς μας δόθηκε η ευκαιρία να δούμε ή να ακούσουμε πόσο χαίρονται για την συνεργασία τους με τον κύριο Τζώρτζ Σόρος πρόσωπα που επιβλήθηκαν στον δημόσιο χώρο με ισχυρή υποστήριξη από το εξωτερικό και τους διαμορφωτές της ελληνικής κοινής γνώμης: “έγκυρες” εφημερίδες, τηλεοπτικά κανάλια και ΜΚΟ. Δεν είναι άλλοι από τον κύριο Γιώργο Παπανδρέου, τον κύριο Γιάννη Μπουτάρη, τον κύριο Γιώργο Καμίνη και ένα πλήθος βουλευτών ή υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ. Κοινό χαρακτηριστικό όλων, η αποδοτική επένδυση του κόπου τους σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που είναι αρκετά τυχερές ώστε να απολαμβάνουν ανοιχτόχερης οικονομικής υποστήριξης από φιλάνθρωπους μεγιστάνες του εξωτερικού.

Αυτοί είναι οι γνωστοί άνθρωποι του κυρίου Σόρος στην Ελλάδα. Δεν αναστατώνονται όταν ακούγεται πως ο κύριος Σόρος λαδώνει πολιτικούς στην Ελλάδα για να πράττουν όπως τους παραγγέλνει;

Εγώ προσωπικώς έχω ένα επιπλέον ερώτημα: Τί λένε οι ψηφοφόροι των γνωστών ανθρώπων του Σόρος για όλα αυτά;

Originally posted 2018-02-26 11:08:55.

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.