Γνωρίζουμε πλέον από το έγγραφο της Pfizer, με τίτλο post market experience αποχαρακτηρισμένο στις 17 Νοεμβρίου του 2021, ενημερώνει ανάμεσα στα άλλα το FDA τον Φεβρουάριο του 2021, με 9 πυκνογραφημένες σελίδες, περισσότερες από 1200 παρενέργειες που μπορεί να προκληθούν από την χορήγηση του σκευάσματος.

Η κυρία Ειρήνη Μουρμούρη, όπου η μετάθεση της ήταν αυτή της Φαρμακοποιού στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας, δίνοντας συνέντευξη στον κύριο Ευαγγελάτο και στην ερώτηση του γιατί αρνείται τον εμβολιασμό της και γιατί αντιδρά σε αυτούς, άνοιξε τις οδηγίες χρήσεως που συνοδεύανε τα εμβόλια, όπου ήταν ένα τεράστιο διπλωμένο χαρτί λευκό, χωρίς καμιά οδηγία, ενδείξεις και αντενδείξεις, με ένα qr code στο κέντρο.

Είπε χαρακτηριστικά: «Όταν ένα προϊόν ξεκινάει χωρίς να συνοδεύεται από φύλλο οδηγιών, αυτό από μόνο του είναι ύποπτο, ό,τι προϊόν και να ‘ναι πόσο μάλλον φάρμακο. … Μας λέει ξεκάθαρα –όλοι οι κατασκευαστές-… ότι το φάρμακο τελεί υπό συμπληρωματική παρακολούθηση και είναι υπό ειδική αδειοδότηση. Όσον αφορά τις πιθανολογούμενες παρενέργειες… λέει ότι θα πρέπει να ενημερώνεται συνεχώς το φύλλο οδηγιών του φαρμάκου με τις ανεπιθύμητες ενέργειες και ζητάει από εμάς τους επαγγελματίες υγείας να το ενημερώνουμε. Ξέρετε γιατί;»

Τότε έπεσε η μήνις του διοικητού του νοσοκομείου κύριου Θεοδωρόπουλου πάνω της, γιατί με απτό τρόπο τεκμηρίωνε την επιστημονική της γνώμη απέναντι στο κύριο Καπραβέλο, για ανάρμοστη συμπεριφορά και η Εισαγγελέας Πατρών, αφού στην αρχή την κατηγόρησε για διασπορά ψευδών ειδήσεων, αδίκημα που δε στοιχειοθετήθηκε και επανήλθε με την αλλαγή του νόμου που προστέθηκε η πρόκληση σε ανυπακοή, το γνωστό άρθρο 191.Έτσι ανήμερα της ονομαστικής εορτής της ήρθε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση ακριβώς με αυτή την κατηγορία. Πρόκληση σε ανυπακοή. Η ίδια κατηγορία που απαγγέλθηκε στον κύριο Κούβελα, όπου θα καταθέσει μαζί με άλλους επιστήμονες από όλη την Ελλάδα υπέρ της.

O κύριος Μητσοτάκης πρόσφατα, δήλωνε για την ελευθερία τύπου στην Ελλάδα, ότι όποιος επισκεφτεί την Ελλάδα θα διαπιστώσει ιδίοις όμμασι πως η Ελλάδα είναι ένας παράδεισος της ελεύθερης γνώμης και άποψης.

Δε τους είπε όμως να επισκεφτούν τα δικαστήρια για να διαπιστώσουν από πρώτο χέρι πως η ελεύθερη γνώμη και άποψη καταδιώκεται με τον άρθρο της ντροπής 191 του ποινικού κώδικα.

Originally posted 2022-06-11 10:00:00.