Επικαλούμενος τη δέσμευση, να μην «ενισχύσει φωνές που υποκινούν φυλετική βία και αδικία», ο Snap, είπε την Τετάρτη, ότι δεν θα προωθεί πλέον τις δημοσιεύσεις του Τράμπ, σε χρήστες, που δεν τον ακολουθούν ήδη, αυξάνοντας έτσι την πίεση στο Facebook, για τη στάση του, προς την δήθεν «βίαιη ρητορική» του προέδρου .

Απόψε στις 21:00 live με τον Αντώνη Παπαιωάννου από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ

«Προς το παρόν δεν θα προωθούμε το περιεχόμενο του προέδρου στην πλατφόρμα Discover της Snapchat», δήλωσε εκπρόσωπος της Snap, σε μια δήλωση, αναφερόμενος σε μια ενότητα, της εφαρμογής κοινωνικών μέσων, όπου οι χρήστες μπορούν να δουν περιεχόμενο, από ειδησεογραφικά πρακτορεία, επαγγελματίες, εκδότες και δημόσια πρόσωπα.

«Δεν θα ενισχύσουμε τις φωνές που υποκινούν τη φυλετική βία και την αδικία, δίνοντάς τους δωρεάν προώθηση στο Discover. Η φυλετική βία και η αδικία, δεν έχουν θέση στην κοινωνία μας και στεκόμαστε, μαζί με όλους όσους αναζητούν ειρήνη, αγάπη, ισότητα και δικαιοσύνη στην Αμερική.» είπε το “καλό παιδί”.

Απόψε στις 21:00 live με τον Αντώνη Παπαιωάννου από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ

Παρεμπιπτόντως όλο μασονικές λέξεις και προτάσεις χρησιμοποιεί ο «εκπρόσωπος» του δικτύου. «Μορφωμένο» παιδί.

Ο λογαριασμός του Τράμπ θα επιτρέπεται να παραμείνει στην πλατφόρμα και οι χρήστες, που επιλέγουν να τον ακολουθήσουν, θα εξακολουθούν να βλέπουν τις αναρτήσεις του.

Ο γράφων, θέλει να ενημερώσει, ότι ο Τράμπ, τριπλασίασε τα ακολούθους του, στην πλατφόρμα (που εστιάζει στη νεολαία), κατά 1,5 εκατομμύριο, τους τελευταίους οκτώ μήνες,  εν μέσω της καμπάνιας του, ώστε να προσεγγίσει νέους ψηφοφόρους, όπως ανέφερε και το Bloomberg, πριν λίγες μέρες.

Η απόφαση του Snap, πιθανότατα θα αυξήσει την πίεση στον διευθύνοντα σύμβουλο, του Facebook, Mark Zuckerberg, ο οποίος δέχθηκε έντονη κριτική από τους ηγέτες των «πολιτικών δικαιωμάτων» (δηλαδή κάτι «ακροαριστεροί λογοκριτές»,που κραυγάζουν για δικαιώματα…..) και τους υπαλλήλους του Facebook, για την απόφασή του, να επιτρέψει τις δήθεν «απειλές» του Τράμπ.

Ο Αντώνης Παπαϊωάννου είναι δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής και Aρχισυντάκτης της εφημερίδος ΑΡΙΣΤΕΙΑ.
Επιμελείται και παρουσιάζει τηλεοπτική εκπομπή (Δευτέρα-Παρασκευή), στις 21:00, μέσα από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ.
Email επικοινωνίας nynkaiaei2013@gmail.com