Το βίντεο μιας ιδιωτικής ομιλίας του προέδρου της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρο στο υπουργικό συμβούλιό του σχετικά με την ελευθερία και τα όπλα έγινε viral το Σάββατο, αφού δικαστήριο διέταξε την δημοσιοποίησή του.

Ο γιος του Μπολσονάρο Έντουαρντο κυκλοφόρησε το βίντεο αφού το Ανώτατο Δικαστήριο της Βραζιλίας εξέδωσε εντολή την Παρασκευή να απελευθερώσει μία από τις ιδιωτικές συναντήσεις του Προέδρου Μπολσονάρο.

Το βίντεο δείχνει τον Πρόεδρο Μπολσονάρο να κάνει μια εκρηκτική επίθεση εναντίον των αριστερών δημάρχων στη Βραζιλία, που έχουν αφαιρέσει τα δικαιώματα του λαού, καταλήγοντας στην έγκρισή του για κατοχή όπλων από τους πολίτες.

«Γιατί βάζουν χειροπέδες σε έναν πολίτη που εργάζεται ή σε μια γυναίκα σε μια δημόσια πλατεία;», είπε ο Μπολσονάρο. «Και η δικαιοσύνη δεν λέει τίποτα; Πρέπει να μιλάς! “

«Συνεχίζουν να εξευτελίζουν τους ανθρώπους μας, και αυτό αυξάνεται… Αυτό που θέλουν αυτοί οι που…άνας γιοι είναι η ελευθερία μας».

«Κοιτάξτε πόσο εύκολο είναι να επιβάλλετε δικτατορία στη Βραζιλία, πόσο εύκολο είναι», συνέχισε. «Οι άνθρωποι είναι κλειδωμένοι στα σπίτια τους.»

«Γι ‘αυτό θέλω … οι άνθρωποι να οπλίζονται. Αυτό θα διασφαλίσει κανείς γαμ…νος δεν πρόκειται να εμφανιστεί και να επιβάλει δικτατορία εδώ. Επειδή είναι εύκολο να επιβάλεις δικτατορία εδώ. Πολύ εύκολο. Ένας γαμ…ένος δήμαρχος παίρνει ένα γαμ…ένο διάταγμα, χειροπέδες και τους κρατά όλους στο σπίτι τους”.

Αν ήταν οπλισμένοι, θα πήγαιναν στους δρόμους. Και αν ήμουν δικτάτορας, θα ήθελα να αφοπλίσω τους ανθρώπους, όπως όλοι οι άλλοι αφοπλισμένοι πριν επιβάλουν την αντίστοιχη δικτατορία τους”.

Ο Μπολσονάρο πρόσθεσε ότι θέλει να «στείλει ένα γαμ…ένο μήνυμα» στους «μαλ…κες» αριστερούς για το γιατί υποστηρίζει να οπλίζει τους ανθρώπους.

«Επειδή δεν θέλω δικτατορία», είπε. “Και δεν μπορεί να αναβληθεί πια.”

“Τους θέλω όλους οπλισμένους. Επειδή ένας ένοπλος λαός δεν θα υποδουλωθεί ποτέ”, πρόσθεσε.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!