«Όλοι γνωρίζουμε γιατί ο Τζο Μπάιντεν βιάζεται να ποζάρει ψευδώς ως νικητής και γιατί οι σύμμαχοί του στα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν τόσο σκληρά να τον βοηθήσουν: δεν θέλουν να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Το απλό γεγονός είναι ότι αυτές οι εκλογές δεν έχουν τελειώσει. Ο Τζο Μπάιντεν δεν έχει πιστοποιηθεί ως ο νικητής οποιωνδήποτε πολιτειών, πόσο μάλλον κάποιας από τις πολιτείες που αμφισβητήθηκαν και οδήγησαν σε υποχρεωτικές επανακαταμετρήσεις ή πολιτείες όπου η εκστρατεία μας έχει έγκυρες και νόμιμες νομικές προκλήσεις που θα μπορούσαν να καθορίσουν τον απόλυτο νικητή. Στην Πενσυλβανία, για παράδειγμα, δεν επιτρέπεται στους νόμιμους παρατηρητές μας να έχουν ουσιαστική πρόσβαση για να παρακολουθήσουν τη διαδικασία καταμέτρησης. Οι νόμιμες ψήφοι αποφασίζουν ποιος είναι πρόεδρος και όχι τα μέσα ενημέρωσης.

«Από τη Δευτέρα, η εκστρατεία μας θα αρχίσει να υπερασπίζεται την υπόθεσή μας στο δικαστήριο για να διασφαλίσει την πλήρη τήρηση των εκλογικών νόμων και να αποφασισθεί ο νόμιμος νικητής. Ο Αμερικανικός Λαός δικαιούται ειλικρινείς εκλογές: αυτό σημαίνει την καταμέτρηση όλων των νόμιμων ψήφων και όχι την καταμέτρηση παράνομων ψήφων. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να διασφαλιστεί ότι το κοινό έχει πλήρη εμπιστοσύνη στις εκλογές μας. Παραμένει σοκαριστικό το γεγονός ότι η εκστρατεία του Μπάιντεν αρνείται να συμφωνήσει με αυτήν τη βασική αρχή και θέλει τα ψηφοδέλτια να υπολογίζονται ακόμη και αν είναι ψεύτικα, κατασκευάζονται ή ρίχνονται από μη επιλέξιμους ή νεκρούς ψηφοφόρους. Μόνο ένα μέρος που διαπράττει αδίκημα θα κρατούσε παράνομα τους παρατηρητές έξω από την αίθουσα μετρήσεων – και στη συνέχεια θα πολεμούσε στο δικαστήριο για να εμποδίσει την πρόσβασή τους.

«Τι κρύβει λοιπόν ο Μπάιντεν; Δεν θα ξεκουραστώ έως ότου ο Αμερικανικός Λαός μετρήσει τις νόμιμες ψήφους που τους αξίζει και που απαιτεί η Δημοκρατία ».

Πρόεδρος Donald J. Trump | 7 Νοεμβρίου 2020

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!