Επιτέλους, δίοτι το «κακό» είχε παραγίνει  και έπρεπε να υπάρξει μια πράξη εξισορρόπησης.

Πόλεμο λοιπόν, εις την αυθαιρεσία, εις την άνευ προηγουμένου λογοκρισία, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης  και επισήμως ξεκίνησε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Συγκεκριμένα, την χτεσινή ημέρα, υπέγραψε προεδρικό διάταγμα, σχετικά με τη νομική προστασία, που έχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις ΗΠΑ (προτείνομαι, να εφαρμοστεί άμεσα και στο γραικυλιστάν).

Απόψε στις 21:00 live με τον Αντώνη Παπαιωάννου από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ

Δεν είναι τυχαίο ότι τα social media όχι μόνο επιχειρούν, αλλά περικόπτουν την απήχηση, «φιμώνουν», ήδη χωρίς καμία αιδώ, τα μέσα ενημέρωσης (όπως την καθημερινή τηλεοπτική μας εκπομπή και την εφημερίδα ΑΡΙΣΤΕΙΑ), με τα οποία δεν συμφωνούν.

Το «πραξικόπημα» της Google (προ ολίγων ημερών), όπου «πέταξε» από την πλατφόρμα της χιλιάδες blogs και sites, διαφορετικών και κυρίως πατριωτικών πεποιθήσεων, αλλά και η λογοκρισία, που άσκησε προχθές, το twitter, στον πρόεδρο Τράμπ, έφεραν την κατάσταση στο μη περαιτέρω.

Και  δεν είναι μόνο τα κοινωνικά μέσα.

Το youtube έχει αποδοθεί σε ένα άνευ προηγουμένου κυνήγι μαγισσών, κατεβάζοντας όποιο βίντεο έχει κριτική άποψη, για την υπόθεση «κροκοδειλο-ιός», ή ακόμη και για τον καλό «φιλάνθρωπο» Γκέιτς.

Απόψε στις 21:00 live με τον Αντώνη Παπαιωάννου από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ

Όπως επίσης, σου «απαγορεύουν να βλέπεις τα πράγματα με άλλη οπτική».

Έτσι, ο Τραμπ, υπέγραψε το διάταγμα, το οποίο στοχεύει να τροποποιήσει τη νομική προστασία, που έχουν τεχνολογικοί κολοσσοί από αγωγές, για περιεχόμενο, που φιλοξενείται στις πλατφόρμες τους.

Ο ίδιος, στις δηλώσεις του, ανέφερε ότι ο γενικός εισαγγελέας των ΗΠΑ, Ουίλιαμ Μπαρ, θα έχει, επίσης, την ευθύνη να συνεργάζεται με τις πολιτείες, για την επιβολή νομικών περιορισμών σε εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Να εφαρμοστούν και εδώ οι πρωτοποριακές και σύγχρονες ιδέες του Ντόναλντ Τράμπ.

Ο Αντώνης Παπαϊωάννου είναι δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής και Aρχισυντάκτης της εφημερίδος ΑΡΙΣΤΕΙΑ.

Επιμελείται και παρουσιάζει τηλεοπτική εκπομπή (Δευτέρα-Παρασκευή), στις 21:00, μέσα από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ.

Email επικοινωνίας nynkaiaei2013@gmail.com