Εδώ και πάνω από είκοσι χρόνια ο Bill Gates και το Ίδρυμά του, το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates (BMGF) εμβολιάζουν παιδιά κυρίως από τα εκατομμύρια σε απομακρυσμένες περιοχές φτωχών χωρών Αφρικής και Ασίας.

Διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν πως τα περισσότερα από τα προγράμματα εμβολιασμού τους είχαν καταστροφικά αποτελέσματα, προκαλώντας την ίδια ασθένεια (πολιομυελίτιδα, για παράδειγμα στην Ινδία) και στείρωση νεαρών γυναικών (Κένυα, με τροποποιημένα εμβόλια τετάνου). Πολλά από τα παιδιά πέθαναν.

Πολλά από τα προγράμματα υλοποιήθηκαν με την υποστήριξη του ΠΟΥ και – ναι – του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών που είναι υπεύθυνος για την προστασία των παιδιών, την UNICEF.

Οι περισσότερες από αυτές τις εκστρατείες εμβολιασμού πραγματοποιήθηκαν χωρίς τη συναίνεση μετά από ενημέρωση των παιδιών, των γονέων, των κηδεμόνων ή των δασκάλων, ούτε με τη συναίνεση μετά από ενημέρωση ή με πλαστή συγκατάθεση των αντίστοιχων κυβερνητικών αρχών. Στη συνέχεια, το Ίδρυμα Γκέιτς μήνυσε κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο, Κένυα, Ινδία, Φιλιππίνες.

Ο Bill Gates έχει μια παράξενη εικόνα του εαυτού του. Βλέπει τον εαυτό του ως τον Μεσσία που σώζει τον κόσμο μέσω εμβολιασμού – και μέσω της μείωσης του πληθυσμού.

Εκείνη την εποχή, όταν εκδόθηκε η Έκθεση Rockefeller 2010, με το ακόμη πιο περίφημο σενάριο “Lock Step”, ακριβώς το σενάριο στο οποίο ζούμε την αρχή αυτή τη στιγμή, ο Bill Gates μίλησε σε μια εκπομπή TED στην Καλιφόρνια, “Innovating to Zero” Σχετικά με τη χρήση ενέργειας.

Χρησιμοποίησε αυτήν την παρουσίαση TED για να προωθήσει τα προγράμματα εμβολιασμού του, λέγοντας κυριολεκτικά, «Εάν κάνουμε μια πραγματικά καλή δουλειά εμβολιασμού παιδιών, μπορούμε να μειώσουμε τον παγκόσμιο πληθυσμό κατά 10% σε 15%».

Αυτό είναι ευγονική. Το φάντασμα του Ναζί Γερμανού Δρος Μένγκελε βγήκε από το κιούπι του και περιφέρεται απειλητικό πάνω από την ανθρωπότητα.

Ο Robert F Kennedy Jr, ένας υπερασπιστής των δικαιωμάτων των παιδιών και ακτιβιστής κατά του εμβολιασμού, ξεκίνησε μια αναφορά που στάλθηκε στον Λευκό Οίκο, ζητώντας «Έρευνες για το« Ίδρυμα Bill and Melinda Gates »για ιατρική κακή πρακτική και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»

«Στην πρώτη γραμμή αυτού είναι ο Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος έχει δηλώσει δημοσίως το ενδιαφέρον του για« μείωση της αύξησης του πληθυσμού »κατά 10-15%, μέσω εμβολιασμού. Οι Γκέιτς, UNICEF & ΠΟΥ έχουν ήδη κατηγορηθεί αξιόπιστα ότι αποστείρωσαν σκόπιμα παιδιά της Κένυας μέσω της χρήσης κρυμμένου αντιγόνου HCG σε εμβόλια τετάνου ». (Απόσπασμα από το κείμενο της Αναφοράς).

Τώρα ο κ. Γκέιτς και οι σύμμαχοί του, όπως η Big-Pharma, ο ΠΟΥ, η UNICEF, ο Δρ Anthony Fauci, Διευθυντής του NIAID / NIH, στενός σύμμαχος του κ. Γκέιτς – και φυσικά, το Agenda ID2020, προτείνουν εμβολιασμό για 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, με την παρασκευή ενός (μέχρι τώρα) μη δοκιμασμένου εμβολίου κορονοϊού. Αυτό είναι ένα bonanza πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων για τη Big Pharma και για όλους εκείνους που υποστηρίζουν το εμβόλιο. Κανείς δεν θα ξέρει πραγματικά τι θα περιέχει το κοκτέιλ εμβολίου. Σκοπεύουν να ξεκινήσουν με τον Παγκόσμιο Νότο (Αναπτυσσόμενες Χώρες) και στη συνέχεια να μετακινήσουν σταδιακά τον Βορρά (Αναπτυγμένες Χώρες).

Ο Γάλλος καθηγητής Didier Raoult, ο οποίος είναι ένας από τους 5 κορυφαίους επιστήμονες στον κόσμο για μεταδοτικές ασθένειες, πρότεινε τη χρήση υδροξυχλωροκίνης (χλωροκίνη ή πλακενίλη), ένα γνωστό, απλό και φθηνό φάρμακο, που χρησιμοποιείται επίσης για την καταπολέμηση της ελονοσίας, με μεγάλη αποτελεσματικότητα με προηγούμενους κορονοϊούς όπως το SARS.

Μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου 2020, οι κλινικές δοκιμές στο ινστιτούτο του και στην Κίνα έχουν ήδη επιβεβαιώσει ότι το φάρμακο θα μπορούσε να μειώσει το ιικό φορτίο και να φέρει θεαματική βελτίωση. Κινέζοι επιστήμονες δημοσίευσαν τις πρώτες δοκιμές τους σε περισσότερους από 100 ασθενείς και ανακοίνωσαν ότι η κινεζική Εθνική Επιτροπή Υγείας θα συνιστούσε τη χλωροκίνη στις νέες οδηγίες για τη θεραπεία του Covid-19.

Αγορά Βιβλίου: Τα πενήντα χρόνια της ζωής μου (Δωρεάν Αποστολή)

Τα πενήντα χρόνια της ζωής μου. Πρίγκιπας Νικόλαος της Ελλάδος. Εκδόσεις Ελληνική Πρωτοπορία, 2018. Πρώτη Έκδοση: 1926. Διαστάσεις: 17Χ24. Σελ. 472. ISBN: 978-618-5383-19-0

24,38 €