Σε περίπτωση που το χάσατε, το γερμανικό κοινοβούλιο ψήφισε νόμο, ο λεγόμενος «Νόμος από την προστασία των λοιμώξεων» («Das Infektions schutzgesetz» στα γερμανικά).

Παραχωρώντας επίσημα στην κυβέρνηση την εξουσία να εκδίδει όσα διατάγματα θέλει, με το πρόσχημα του προστασία της δημόσιας υγείας.

Η κυβέρνηση το έκανε ούτως ή άλλως – διατάσσοντας lockdown, απαγόρευση κυκλοφορίας, απαγορεύσεις ταξιδιών, απαγόρευση διαδηλώσεων, επιδρομές σε σπίτια και επιχειρήσεις, διατάζοντας όλους να φορούν μάσκες, παρενόχληση και σύλληψη αντιφρονούντων κ.λ.π.

Όλα πλέον έχουν ενσωματωθεί στο νόμο και πιθανώς σφραγίστηκαν με κάποια από αυτές τις περίπλοκες επίσημες σφραγίδες με τις οποίες οι Γερμανοί γραφειοκράτες θέλουν να «σφραγίζουν τα πράγματα».

Δεν υπάρχουν ομοιότητες με το 1933 λένε τα ΜΜΕ

Τώρα βέβαια, αυτός ο «νόμος για την προστασία των λοιμώξεων», ο οποίος βιαστικά ψηφίστηκε από το κοινοβούλιο, δεν είναι σε καμία περίπτωση συγκρίσιμος, με τον «νόμο για την ενεργοποίηση», του 1933, ο οποίος παραχωρούσε επισήμως στην κυβέρνηση την εξουσία να εκδίδει όσα διατάγματα θέλει με το πρόσχημα της επανόρθωσης των ανθρώπων.

Συνειδητοποιούμε ότι ακούγεται αρκετά παρόμοιο, αλλά, σύμφωνα με την κυβέρνηση και τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, δεν υπάρχει απολύτως καμία ισοδυναμία, και όποιος λέει κάτι διαφορετικό είναι «ακροδεξιός εξτρεμιστής AfD», ή ένας νεοναζί, θεωρητικός της συνωμοσίας.

Διαδηλωτές και “άγρια” καταστολή

Στα τωρινά, όταν αυτός ο νόμος ο νόμος περί «προστασίας λοιμώξεων» ψηφίστηκε (δηλαδή, ο ισχύων, το ξαναλέμε και όχι αυτός του 1933), δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές, συγκεντρώθηκαν στους δρόμους, πολλοί από αυτούς μετέφεραν αντίγραφα του Grundgesetz (δηλαδή, το σύνταγμα της Ομοσπονδιακής Δημοκρατία της Γερμανίας), το οποίο Σύνταγμα το κοινοβούλιο μόλις είχε ακυρώσει.

Η διαδήλωση κηρύχτηκε παράνομη (επειδή πολλοί από τους διαδηλωτές δεν φορούσαν μάσκες), επενέβη η αστυνομία, που τους ξυλοκόπησε, ενώ έγινε και χρήση αντλιών νερού.

Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης -τα οποία είναι απολύτως αντικειμενικά, και δεν μοιάζουν καθόλου με το Υπουργείο Προπαγάνδας του Γκέμπελς στην εποχή των Ναζί- υπενθύμισαν με άγρια χαρά, το γερμανικό κοινό, ότι αυτοί οι διαδηλωτές ήταν όλοι «ακροδεξιά εξτρεμιστές», και «θεωρητικοί της συνωμοσίας», οπότε δικαίως έλαβον αυτό που τους άξιζε.

Η θέση της αστυνομίας

Επίσης, εκπρόσωπος της αστυνομίας του Βερολίνου (που δεν έχει καμία ομοιότητα με τη Γκεστάπο, ή την Στάζι, ή οποιουσδήποτε άλλους διαβόητους οργανισμούς) επεσήμανε ότι οι αντλίες νερού χρησιμοποιούνταν μόνο για να «μουσκέψουν» τους διαδηλωτές, επειδή υπήρχαν πολλά παιδιά στις τάξεις τους.

Δεν υπάρχει επιστροφή στην “παλαιά κανονικότητα”

Σύμφωνα με την κυβέρνηση και τα γερμανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, όποιος θέλει να παραμείνει στην «παλαιά κανονικότητα» γίνεται πρόβλημα, για την χώρα. Όλοι αυτοί (κατά την κυβέρνηση) διαδίδουν αβάσιμες «θεωρίες συνωμοσίας», που απειλούν τη δημόσια υγεία και προκαλούν δυσφορία στον γερμανικό λαό.

Και όλα αυτά την στιγμή που η συντριπτική πλειονότητα αυτών που έχουν μολυνθεί, υποφέρουν μόνο από ήπια έως μέτρια συμπτώματα γρίπης ή συνηθέστερα, δεν έχουν καθόλου συμπτώματα και ότι πάνω από 99,7% επιβιώνουν. Η θνησιμότητα αγγίζει το 0,03%.

Η δαιμονοποίση, ταμπέλες και ναζί

Αναφέρουν μάλιστα (τα ΜΜΕ), ότι περπατούν εκτός, χωρίς μάσκες και χλευάζουν τις προσπάθειες της κυβέρνησης και των μέσων ενημέρωσης να πείσουν το κοινό ότι δέχεται επίθεση από μια «πανούκλα της αποκάλυψης».

Δημοσιεύουν επιστημονικά δεδομένα στο Διαδίκτυο. Διαμαρτύρονται και αμφισβητούν το «δικαίωμα» της κυβέρνησης να κηρύξει «κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία», να αναστείλει επ ‘αόριστον το γερμανικό σύνταγμα και να κυβερνήσει την κοινωνία με διάταγμα και βία.

Παρά τις προσπάθειες της γερμανικής κυβέρνησης και των μέσων μαζικής ενημέρωσης, να δαιμονοποιήσουν όποιον δεν υπακούει την επίσημη αφήγηση της «νέας κανονικότητας», ως «επικίνδυνο νεοναζιστικό πρόσωπο ή μόρφωμα», αυτό το κίνημα αναπτύσσεται, όχι μόνο στη Γερμανία, αλλά και σε όλη την Ευρώπη.

Ευτυχώς, όπως αναφέρουν τα καλοταϊσμένα ΜΜΕ, αυτός ο «νόμος για την προστασία επί των μολύνσεων», θα παρέχει στην κυβέρνηση την εξουσία, που χρειάζεται για να συλλάβει και να πραγματοποιήσει όποιου είδους λύσεις επιθυμεί.

Το να αφήνουμε, αυτούς τους “αντικοινωνικούς και αποκλίνοντες”, να τρέχουν και να αμφισβητούν την απόλυτη εξουσία της γερμανικής κυβέρνησης, δεν είναι επιλογή, ειδικά σε μια εποχή έκτακτης ανάγκης για την υγεία!

Αυτοί οι «ναζιστές» πρέπει να ξεριζωθούν και να αντιμετωπιστούν ανελέητα!

Ρουφιανιά ψυχιατρεία απελάσεις και ‘Αουσβιτς

Φυσικά(ο γράφων), δεν είμαι μυστικός πράκτορας για να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά φαντάζομαι ότι η Γερμανία, έχει δημιουργήσει μια ειδική ομάδα.

Ομάδα ώστε να ρουφιανεύει, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος.

Τον Απρίλιο, ένας διάσημος δικηγόρος, που είχε «αντίθετες απόψεις», εισήχθη βιαίως σε ψυχιατρικό θάλαμο (αλλά οι αρχές και τα μέσα ενημέρωσης, μας διαβεβαίωσαν ότι αυτό δεν είχε καμία σχέση με τις «αντίθετες απόψεις» του ή με τις αγωγές, που είχε καταθέσει εναντίον της κυβέρνησης• απλά συμπτωματικά έγινε εντελώς παρανοϊκός).

Η γερμανική αστυνομία συλλαμβάνει άτομα για αναρτήσεις στο YouTube (αν και δεν είναι ξεκάθαρο για ποιο λόγο, καθώς οι αρχές, δεν έχουν δημοσιεύσει λεπτομέρειες και τα ΜΜΕ δεν το αναφέρουν).

Κατά την διαδήλωση της 29ης Αυγούστου, η κυβέρνηση χορήγησε σε ορισμένους άδεια να «εισέλθουν στο Ράιχσταγκ», έτσι ώστε τα μέσα ενημέρωσης να μπορούν να το «γυρίσουν μετά» και να δυσφημίσουν την πραγματική διαμαρτυρία του κόσμου.

Μάλιστα ένας γερμανός πολιτικός, προχώρησε πιο μακριά και ζήτησε την απέλαση όσων δεν πράττουν και δεν υπακούουν σε όσα θέλει η κυβέρνηση … πιθανώς με τρένα, κάπου προς τα ανατολικά, ίσως προς το Αούσβιτς Μπιργκενάου…