Σημειώστε την σημερινή ημέρα – 6η Ιουνίου του 2018: είναι η μέρα που 24 πόλεις στην Ελλάδα σείονται από την φωνή του ελληνικού λαού υπέρ της Μακεδονίας.

Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Κιλκίς, Πολύκαστρο, Λαγκαδάς, Νέα Μουδανιά, Πέλλα, Έδεσσα, Βέροια, Κατερίνη, Φλώρινα, Πτολεμαΐδα, Καστοριά, Σιάτιστα, Λάρισα, Βόλος, Ιωάννινα, Θήβα, Χαλκίδα, Χανιά, Κέρκυρα, Ρόδο και Κως.

Οι δημοτικές αρχές σε κάθε πόλη συνδράμουν την διοργάνωση των συλλαλητηρίων και διευκολύνουν τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που αναμένεται να συμμετάσχουν, παρέχοντας πληροφορίες. Ο συντονιστικός κόπος της “Επιτροπής για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας”, που επωμίστηκε την διοργάνωση των μαζικών κινητοποιήσεων στην ελληνική περιφέρεια ήδη έφερε σημαντικούς καρπούς, πρώτα με το συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη και κατόπιν με αυτό της Αθήνας.

Οι Έλληνες διαδηλώνουν από άκρου εις άκρον: Δεν εκχωρούμε το όνομα της Μακεδονίας ή παράγωγά του σε ξένους!

Στηρίξτε με την συνδρομή, την υποστήριξη και την συμμετοχή σας την φωνή των ξεσηκωμένων Ελλήνων για την Μακεδονία. Πείτε όχι στις διπλωματικές αυθαιρεσίες της ελληνικής Κυβέρνησης και στην διεκδίκηση του ονόματος της Μακεδονίας από τους ξένους. Εσείς, οι Έλληνες, είστε η μόνη εγγύηση ότι “Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ”.

Originally posted 2018-06-06 10:08:17.