Πλήθος κόσμου και παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας συμμετείχαν στην τελετή εγκαινίων του πολιτικού κέντρου του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου και της Πατριωτικής Ένωσης στην καρδιά της πόλης.

Η ενθουσιώδης υποδοχή του Προέδρου του νέου κόμματος από τα στελέχη και τους φίλους της Πατριωτικής Ένωσης, ακολουθήθηκε από μια συγκινητική ομιλία με πολιτικό και ανθρώπινο περιεχόμενο. “Βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη, επειδή η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στην καρδιά μου”, ανέφερε ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου και επισήμανε: “Όχι τυχαία, τα πρώτα εγκαίνια γραφείων μας γίνονται στην Θεσαλονίκη. Το έμβλημα του κόμματός μας είναι το Αστέρι της Μακεδονίας. Πυρήνας του στρατηγικού μας σχεδιασμού είναι η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία”.

Το ενθουσιώδες χειροκρότημα των εκατοντάδων παρισταμένων ακολουθήθηκε από μια αναλυτική ανάπτυξη των πολιτικών θέσεων της Πατριωτικής Ένωσης: Άμεση κατάργηση της κατάπτυστης Συμφωνίας των Πρεσπών, Ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ και συμφωνία με την Αίγυπτο, την Λιβύη και την Κύπρο, Άμεση αξιοποίηση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στις ελληνικές ζώνες, Επιθετική αναστροφή της μαζικής εξόδου Ελλήνων προς το εξωτερικό, Γενναία στήριξη με 1,5 δισεκατομμύρια ευρώ κατ’ έτος για την αντιστροφή του δημογραφικού μαρασμού, Πολιτική επαναφοράς των βιώσιμων χρεώσεων ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, άμεσα και χωρίς χρονοτριβή – Τέλος, οργανωμένη εισοδηματική υποστήριξη των πιο αδυνάμων, ώστε να μην υπάρχει ελληνικό νοικοκυριό που να στερείται του βασικού αξιοπρεπούς εισοδήματος και των αναγκαίων για την διαβίωση.

Οι εκατοντάδες φίλοι της Πατριωτικής Ένωσης, γέμισαν με προσμονή, ενθουσιασμό και αισιοδοξία τους δρόμους περί τα γραφεία του κόμματος Εμφιετζόγλου, στην Τσιμισκή 123. Οι εκδηλώσεις εκτίμησης και αγάπης για το πρόσωπο του προέδρου είναι η παρακαταθήκη της “επίσημης πρώτης” του κόμματος με το έμβλημα της Μακεδονίας στην μεγάλη μητρόπολη της Θεσσαλονίκης.