Ο Δρ. Σκοτ Άτλας, κορυφαίος σύμβουλος της διοίκησης Τραμπ για τον Νέο Κορονοϊό 2019, προκάλεσε τσουνάμι με την δήλωσή του πως “Ο μόνος τρόπος για να σταματήσει αυτό είναι να ξεσηκωθεί ο λαός”: Αναφερόταν στα μέτρα δρακόντειου περιορισμού με επίκληση τον περιορισμό της COVID-19, που επιβάλλουν ορισμένες Πολιτείες των ΗΠΑ.

“Υφίστασαι αυτό που αποδέχεσαι”, δήλωσε δημοσίως ο διάσημος ιατρός του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ, προκαλώντας σεισμό στο Twitter.

Καθεστώς που επένδυσε στα lockdown και στον επιδοτούμενο τρόμο έπεσε να το φάει, κατηγορώντας τον πως καλεί τον κόσμο σε πράξεις βίας.

“Ποτέ δεν μίλησα για βία”, ξεκαθάρισε ο Δρ. Άτλας στους κακόβουλους (και υστερόβουλους) επικριτές του. “Μίλησα μάλλον για αντίσταση με ειρηνικά μέσα, όπως η ψήφος και η διαμαρτυρία”.

Ο κορυφαίος σύμβουλος του Προέδρου των ΗΠΑ εξήγησε πως η πολιτική για την πανδημία είναι μόνον υποστηριζόμενη σε ομοσπονδιακό επίπεδο (από την διοίκηση Τραμπ), αλλά διοικείται από τις κατά τόπους Πολιτείες και εφαρμόζεται μόνον τοπικά, με μεγάλες διαφοροποιήσεις από Πολιτεία σε Πολιτεία. Και κατέληξε με νόημα:

“Θέλετε και άλλους περιορισμούς και άλλα lockdown; Απευθυνθείτε στον Κυβερνήτη σας. Είναι θέμα της Πολιτείας. Όχι ομοσπονδιακό. Τελεία και παύλα”.

Υποστηρίξτε μας με μια δωρεά