Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, η Β’ Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί εορταστική εκδήλωση στην Πλατεία Μελβούρνης, επί των οδών Αναγεννήσεως με Γιαννιτσών, στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Οι διοργανωτές σας προσκαλούν να έρθετε με τα γιορτινά σας και να χαρείτε μαζί τους τα κεράσματα, το φαγητό, το ποτό και την ωραία μουσική. Την εκδήλωση αναμένεται να τιμήσουν με την παρουσία τους αιρετοί του Δήμου Θεσσαλονίκης.

IOANNIS NASIOULAS
Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας και Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Είναι επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης

Ο Γιάννης Νασιούλας, επικεφαλής Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης “Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη” δήλωσε χαρακτηριστικά: “Η εορταστική εκδήλωση της Β’ Δημοτικής Κοινότητας είναι μια από τις πολλές και επιτυχημένες πρωτοβουλίες των ανθρώπων της. Στην περιοχή Γιαννιτσών, Μοναστηρίου, Σιδηροδρομικού Σταθμού και Ξηροκρήνης οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της χρόνιας εγκατάλειψης, της ανασφάλειας, των ελλιπών υποδομών και τις αστικής υποβάθμισης. Δεν υπάρχει άλλο περιθώριο αμέλειας από μέρους της αυτοδιοίκησης. Θα είμαστε όλες και όλοι εκεί, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, για να γιορτάσουμε μαζί με την ζωντανή κοινωνία που μας δείχνει το δρόμο προς το χρέος και την ευθύνη μας”.