Το πρωί, μπούκαραν τριάντα κουκουλοφόροι στα γραφεία, άκουσον-άκουσον, της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά. Προχθές μάθαμε πως η Αστυνομία επί πρωθυπουργίας κυρίου Τσίπρα (που μέτρησε 90.000 τους 500.000 του Συλλαλητηρίου στην Θεσσαλονίκη), ανακάλυψε απειλητικές επιστολές με σφαίρες προς τον κύριο Κοτζιά και άλλους της κυβέρνησης. Ανακοινώθηκε συγκέντρωση των χαϊδεμένων παιδιών του ΣΥΡΙΖΑ στα Προπύλαια για αντίπραξη στο Συλλαλητήριο της Κυριακής στο Σύνταγμα.

Ένα μαύρο σενάριο έχει τεθεί σε εφαρμογή. Ποιός θέλει να πέσουν μαχαιριές; Ποιός επιδιώκει να ανοίξουν κεφάλια;

Ο κύριος Τσίπρας γαλουχήθηκε πιστεύοντας πως ο μαύρος Οκτώβριος του 1944, που στήθηκε από το ΚΚΕ και τον πλήρωσαν με την δολοφονία τους χιλιάδες άνοπλων πολιτών στην Αθήνα και αλλού, ήταν ζάχαρη. Σήμερα, αντί να διαπραγματευτεί σκληρά με τους Γερμανούς και τους Αμερικάνους για την ταυτότητα των Σκοπιανών και το όνομα της χώρας τους, εκβιάζει με ψυχολογοικό πόλεμο από την ΕΡΤ, τις εφημερίδες των 500 αναγνωστών και τα χυδαία sites, καθώς και με καμώματα των μυστικών υπηρεσιών, τους Έλληνες πολίτες.

Οι Έλληνες πολίτες θα διώξουν κακήν κακώς τον κύριο Τσίπρα. Να κοιτάξει να φύγει ήσυχα.

Originally posted 2018-02-03 10:42:18.

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.