Τα στατιστικά στοιχεία υποδεικνύουν ισχυρή απιθανότητα να έχει προβάδισμα ο Τζο Μπάιντεν στην εκλογική αναμέτρηση των ΗΠΑ. Υφίστανται ισχυρές ενδείξεις που δικαιολογούν την Εισαγγελική Εντολή του Γενικού Εισαγγελέα των ΗΠΑ Γουίλιαμ Μπαρ για άμεση εξέταση ενδεχόμενης εκλογικής απάτης.

Τέσσερα είναι τα βασικά στοιχεία στατιστικής ανωμαλίας που η ανάλυση αναδεικνύει:

1. Συμμετοχή

Αναμενόταν υψηλή συμμετοχή, λόγω τις ισχυρή πολιτικής αντιπαράθεσης και της γενικευμένης πρόσβασης στην επιστολική ψηφοφορία. Αλλά, τα αναφερόμενα ποσοστά αντίκεινται στην λογική.

Για το Γουισκόνσιν, για παράδειγμα, η συνολική συμμετοχή υπερέβη το 90% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων. Ακόμα και σε μια Πολιτεία με ψηφοφορία την ίδια ημέρα, ένα τέτοιο ποσοστό φαίνεται απίστευτο. Εξ άλλου, στην Αυστραλία, χώρα όπου η ψηφοφορία είναι υποχρεωτική, και η μη προσέλευση στις κάλπες τιμωρείται με βαριά πρόστιμα, η συνολική συμμετοχή στις πιο πρόσφατες εκλογές ήταν μόνον 92%.

Ακόμα σημαντικότερα, όσον αφορά στο Γουισκόνσιν, καθοριστική περιοχή για τον Μπάιντεν ήταν το Μιλγουόκι. Η μεγαλύτερη πόλη του Γουισκόνσιν ανάφερε συμμετοχή 84% με προβάδισμα του Μπάιντεν κατά 145.916 ψήφους.

Ας εξετάσουμε, σε αντιδιαστολή, το Κλίβελαντ, μια παρόμοια μεσο-δυτική πόλη. Το Μιλγουόκι έχει πληθυσμό 590.000, με το 67% να είναι μειονότητες. Το Κλίβελαντ έχει 381.000, με το 60% μειονότητες. Το 84% συμμετοχής του Μιλγουόκι φαντάζει απίστευτο σε σχέση με το 51% του Κλίβελαντ.

Στατιστικές ανωμαλίες εμφανίζονται μόνον στις Πολιτείες όπου συνέβη αναπάντεχη αλλαγή προβαδίσματος υπέρ του Τζο Μπάιντεν.

2. Τα ποσοστά του Μπάιντεν ξεπέρασαν του Ομπάμα

Στις πολιτείες και στις περιφέρειες-κλειδιά, η εμφανιζόμενη υπερ-απόδοση του Τζο Μπάιντεν απλώς δεν είναι πειστική.

Η προεκλογική εκστρατεία Μπάιντε ήταν άτονη, άχαρη και χωρίς την συμμετοχή πληθών κόσμου και η υπέρβαση του ταβανιού που είχε επιτύχει ένας ιδιαίτερα δημοφιλής πολιτικός όπως ο Μπάρακ Ομπάμα δεν πείθει: κατά 20 έως 40% φαίνεται να υπερβαίνει τις επιδόσεις Ομπάμα ο Μπάιντεν σε κρίσιμες περιοχές της Πενσυλβάνια.

Ο Ομπάμα κέρδισε την περιφέρεια Μοντγκόμερη το 2012 με 59.000 ψήφους και τώρα ο Μπάιντεν εμφανίζεται να την κερδίζει με τις υπερδιπλάσιες: 131.000!

Ακόμα εντελώς πιο απίστευτο: 313.000 εμφανίζονται οι ψηφοφόροι υπέρ Μπάιντεν στο Μοντγκόμερι, εν σχέσει με τους 233.000 υπέρ Ομπάμα το 2012. Και αυτά τα νούμερα, σε μια περιοχή με μόλις 22.000 αύξηση κατοίκων αυτά τα οκτώ χρόνια.

3. Ψηφοδέλτια μόνον για Πρόεδρο, όχι Γερουσία και Βουλή

450.000 ψηφοδέλτια συνολικά καταμετρήθηκαν να έχουν κατατεθεί μόνον για τον Μπάιντεν, χωρίς να έχουν επιλεγεί τα ονόματα υποψηφίων για την Γερουσία και την Βουλή.

Ξανά, το φαινόμενο αυτό εμφανίζεται κυρίως στις περιοχές που έδωσαν το προβάδισμα στον Τζο Μπάιντεν, ηχώντας στατιστικό συναγερμό.

Για παράδειγμα, στην Τζώρτζια, οι ψήφοι του Προέδρου Τραμπ είναι πολύ κοντά στις συνολικές ψήφους των Ρεπουμπλικανών υποψηφίων για την Γερουσία και την Βουλή: μόλις 818 ψήφοι τους χωρίζουν, σε 2,43 εκατομμύρια ψηφοφόρους του Τραμπ. Αντίθετα, η διαφορά του Μπάιντεν με τους δικούς του υποψηφίους ανέρχεται στις 95,801 ψήφους…

4. Απουσία ελέγχου της επιστολικής ψήφου

Οι περισσότερες Πολιτείες αποδείχθηκαν ανέτοιμες να ελέγξουν διεξοδικά την εγκυρότητα και την νομιμότητα σχεδόν όλων των ψηφοδελτίων που διοχετεύθηκαν μέσω ταχυδρομείου.

Ενδεικτικά, στην Πενσυλβάνια, με Κυβερνήτη έναν Δημοκρατικό από το κόμμα του Τζο Μπάιντεν, τα απορριφθέντα ψηφοδέλτια ανέρχονταν μόνον στο ισχνό 0,03%, μόλις το 1/30 από το ποσοστό που απορρίφθηκε στην ίδια Πολιτεία στις εκλογές του 2016!

Ιστορικά, το ποσοστό άκυρων ψηφοδελτίων στους για πρώτη φορά ψηφίζοντες είναι 3% ή… 100 φορές πάνω από όσους εμφανίζονται να έχουν ρίξει άκυρα ψηφοδέλτια στην κρίσιμη Πενσυλβάνια…

Υποστηρίξτε μας με μια δωρεά