Την Άννα Διαμαντοπούλου προτείνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Coca‑Cola HBC για την αντικατάσταση του μέλους του διοικητικού συμβουλίου, John Sechi. O κ. Sechi σκοπεύει να παραιτηθεί από αυτό έχοντας συμπληρώσει εξαετή θητεία.

Όπως ανακοινώθηκε από την εταιρεία, το διοικητικό συμβούλιο προτείνει να εκλεγεί στη θέση του ως νέο μέλος του ΔΣ και νέο μέλος της Επιτροπής Αμοιβών η Άννα Διαμαντοπούλου, με ισχύ που ξεκινά αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας.

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό

Για τους ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ, ισχύει το: “Κανείς δεν χάνεται”. Αναζητώντας την κατάλληλη θέση για τον κατάλληλο άνθρωπο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πιθανόν να έβαλε το χεράκι του για τον διορισμό της Άννας Διαμαντοπούλου στην mega-πολυεθνική.

Δεν είναι σίγουρο πως ο διορισμός Διαμαντοπούλου θα ωφελήσει την Κόκα Κόλα. Είναι κάτι σαν τον διορισμό του Παπουτσή στον ΟΟΣΑ από τον Αντώνη Σαμαρά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ωφεληθεί η Άννα: γέννημα-θρέμμα του ΠΑΣΟΚ, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως ο διορισμός είναι το παν.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!