“ἓν τὸ σοφὸν μοῦνον λέγεσθαι οὐκ ἐθέλει καὶ ἐθέλει Ζηνὸς ὄνομα”, έλεγε ο παππούς μας ο Ηράκλειτος. Στην σημερινή μας γλώσσα, τα ωραία του λόγια σημαίνουν: “Το εν, το μόνον, που είναι φρόνησις, δεν θέλει και θέλει να καλείται μετά του Διός όνομα”.

Πολλοί το καταλαβαίνουν ως εξής: “Τον Θεό δεν τον πειράζει αν τον πεις ή δεν τον πεις Δία”.

Και πράγματι, Πνεύμα ο Θεός. “Θεόν ουδείς εώρακεν πώποτε”, “Τον Θεό ποτέ κανείς δεν τον είδε”, μας γράφει διορατικά ο Άγιος Ιωάννης ο Ευαγγελιστής στο Α: 18. Όσοι είναι εξοικειωμένοι με την μυστική θεολογία της Ανατολικής Ορθόδοξης του Χριστού Εκκλησίας κατανοούν το εμπειρικό βάθος αυτών των όψεων της αλήθειας.

Υπάρχει και ο Χρήστος Δάντης. Δίπλα στον Ηράκλειτο και δίπλα στον Άγιον Ιωάννη τον Ευαγγελιστή, γράφει και αυτός: “Δεν υπάρχει Θεός, μάλλον πέθανε – κι αν υπήρξε ποτέ μας την έκανε – μας παράτησε να ‘ναι πιο άνετος – ή κάπου θά ‘ναι κλεισμένος τρελός. Δεν υπάρχει Θεός κι ούτε νοιάζεται – που ένας κόσμος στα δύο μοιράζεται – κι άν υπάρχει Θεός, είναι άθεος – και μας δουλεύει από πάνω εντελώς”.

ellinika hoaxes george soros (b)

Το μυθικό Μασονιστάν

Στο μυθικό κράτος του Μασονιστάν, δεν υπάρχει Θεός, αλλά υπάρχει ο Κόκκινος Άρχοντας.

Άγαλμά του έστησαν στην παραλιακή, μέχρι να το γκρεμίσει ο στρατηγός άνεμος. Άγαλμά του εμφανίζεται στα αριστερά του στούντιο, στην δημοφιλή εκπομπή του πλασιέ που πρωταγωνιστούσε στα σποτάκια του Ευρώ και του Μένουμε Σπίτι. Αγάλματά του στήθηκαν σε ιδιωτικά μουσεία και χώρους ανθρώπων που ανήκουν στο ποίμνιό του. Άγαλμά του, κόκκινο στο χρώμα του αίματος, εμφανίζεται στο δημοφιλές σήριαλ του καναλιού της εξουσίας, όπου ο ένας πηγαίνει με την γυναίκα του άλλου και η μια πηγαίνει με τον άντρα της αλληνής.

Στο μυθικό κράτος του Μασονιστάν, δεν υπάρχει Θεός. Υπάρχουν μόνον μικρο-διάβολοι, υπάλληλοι, άλλοι δημοσιογράφοι, άλλοι τραγουδιστάδες, άλλοι γυρολόγοι, άλλοι μικροβιολόγοι, άλλοι λοιμωξιολόγοι. Κύριο χαρακτηριστικό όλων είναι ότι έχουν να ζήσουν, επειδή δεν ξεμένουν ποτέ από δουλειά. Δεν ξεμένουν από ισχυρούς και διαχρονικούς φίλους. Τα λένε και τα κάνουν όπως πρέπει και όπως τους παραγγέλλεται. Είναι οι άπειροι μικρο-εργολάβοι του Κόκκινου Άρχοντα.

Από πάνω τους, στέκονται οι 130 και ο αρχηγός τους, αυτός που κατέχει τον 33ο βαθμό.

Δευτέρα, μετά την συνυπογραφή της προδοτικής συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ, η φυλλάδα που την διαβάζουν +- 60 άτομα ημερησίως, η ΑΥΓΗ, βγήκε με πηχυαίο τίτλο: “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ”. Επί Κυριάκου Τσίπρα, η Νέα Εποχή φιγουράρει συνέχεια στις οθόνες μας.

Υπάρχουν πολλές μασονίες, αλλά αυτή που σήμερα σκεπάζει την Ελλάδα σαn σκοτεινό, τοξικό νέφος είναι από τις πιο επικίνδυνες.

Η τύχη των απάνθρωπων ελίτ είναι κοινή, όση ζημία και αν κάνουν στον λαό τους και την ανθρωπότητα. Οι στίχοι τα λένε όλα: “Άλα της διαβολάκο, τ’ αφεντικά της Κόλασης σου σκάψανε το λάκο”


IOANNIS NASIOULAS

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας και Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Είναι επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης[/caption]

Αγορά Βιβλίου: Τα πενήντα χρόνια της ζωής μου (Δωρεάν Αποστολή)

Τα πενήντα χρόνια της ζωής μου. Πρίγκιπας Νικόλαος της Ελλάδος. Εκδόσεις Ελληνική Πρωτοπορία, 2018. Πρώτη Έκδοση: 1926. Διαστάσεις: 17Χ24. Σελ. 472. ISBN: 978-618-5383-19-0

24,38 €

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.