kill-bill-gates-abstract-3d-and-cg-6squ

Η συγχρονισμένη επίθεση «αγάπης», μιας ομάδας ελίτ ανθρώπων (ίσως θεωρούν τον εαυτό τους Θεό επί γης), που προωθούν το δόγμα της παγκοσμιοποίησης προς τα έθνη-κράτη και τους λαούς, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

775

Τον αναγκαστικό εμβολιασμό του παγκόσμιου πληθυσμού για τον ιό προανήγγειλε ο μεγιστάνας (Kill) Μπιλ Γκέιτς σε μια τηλεοπτική συνέντευξη, που παραχώρησε σε τηλεοπτικό δίαυλο των ΗΠΑ.

grecobooks -50%

‘Πιο συγκεκριμένα ο καλός και μέγας αυτός «φιλάνθρωπος»…. ο Γκέιτς δηλαδή, μας ανακοίνωσε επίσημα ότι: «Δεν έχετε καμία επιλογή. Ο κόσμος κάνει σαν να έχει επιλογή. Αλλά για τον κόσμο η κανονικότητα δεν πρόκειται να επιστρέψει εάν δεν εμβολιαστεί πρώτα ο παγκόσμιος πληθυσμός στο σύνολό του».

Κοινώς όλοι καλούμαστε να σκύψουμε το κεφάλι και να ακολουθήσουμε τα κελεύσματα και τις «οδηγίες» των ανθρώπων (και εταιριών), που θέλουν το «υγειονομικό μας σφράγισμα».

Εξάλλου όλα γίνονται για το καλό μας.
Για την υγεία μας. Για την ευημερία και την πρόοδο του πλανήτη.
Για να αποκτήσουμε «υγειονομικό διαβατήριο».

Εντελώς κυνικά μας λανσάρισε την ιδέα μιας εμφυτεύσιμης κάψουλας με «ψηφιακά πιστοποιητικά», που θα δείχνουν ποιος έχει περάσει από τεστ και έχει εμβολιαστεί.
Όλα αυτά προκαλούν θύελλα εύλογων αντιδράσεων.

Τα ζητήματα που ανακύπτουν δεν παραπέμπουν απλώς σε μια οργουελική κατάσταση.
Έχουν και πολλές ηθικές και κοινωνικές πτυχές για τον διαχωρισμό των ανθρώπων σε υγιείς και μη.

Πάμε σε μια «ευγονική», που αντί για μια καθαρή φυλή θα προσδιορίζει τους ανθρώπους σε εμβολιασμένους-υγιείς η μη;

Επίσης ουδείς εγγυάται τη μη γενίκευση, που μπορεί να έχει στη συνέχεια, όπως και την αθέμιτη χρήση, που θα γίνεται στις σχετικές βάσεις δεδομένων σε παγκόσμια κλίμακα.

Να σημειωθεί, ότι αυτός ο άνθρωπος, μέσω του ιδρύματος που έχει με τη σύζυγό του, είναι από τους μεγαλύτερους χρηματοδότες του ΠΟΥ, όσο και σε πολυεθνικές των φαρμάκων, στις οποίες συμμετέχει με ένα σεβαστό ποσοστό μετοχών.

Φυσικά έχουν επενδύσει σημαντικά ποσά σε ιολογικά εργαστήρια, τα οποία ασχολούνται με την έρευνα για το εμβόλιο του κορωνοϊού.

Συμπερασματικά και επειδή ο Kill Bill διαθέτει μετοχές αξίας πολλών δισεκατομμυρίων, σε φαρμακευτικές κολοσσούς, άρα όχι μόνο οι ευαγείς δωρεές του «επιστρέφουν» σε αυτόν, αλλά η πανδημία έχει αποδειχθεί ευνοϊκή, καθώς καθημερινά αυξάνει τον τραπεζικό του λογαριασμό.

Αγορά Βιβλίου: Θέματα Κοινωνικής Οικονομίας – Από την κοινωνική επιχειρηματικότητα, στις κοινωνικές επενδύσεις και την κοινωνική τραπεζική (Δωρεάν Αποστολή)

Θέματα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ – Από την κοινωνική επιχειρηματικότητα, στις κοινωνικές επενδύσεις και στην κοινωνική τραπεζική. Συλλογικός Τόμος. Επιμέλεια: Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ. Πρόλογος: Γεώργιος ΝΤΑΣΗΣ, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής. Γράφουν: Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ, Γεώργιος ΝΤΑΣΗΣ, Alain COHEUR, Denis STOKKINK, Kurt BERLO, Oliver WAGNER, Daniel SCHAFER, Ευγενία ΠΕΤΡΙΔΟΥ, Παναγιώτης ΜΠΑΜΙΔΗΣ, Μιχαήλ ΦΕΦΕΣ, Κωνσταντίνος ΓΕΩΡΜΑΣ, Βικτώρια ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ, Μιχαήλ ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ, ​Βασίλειος ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ, Απόστολος ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ, π. Αλέξανδρος ΣΑΛΜΑΣ, ​Ναούμ ΜΥΛΩΝΑΣ. ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, 2016. ISBN:978-618-80232-3-9​. Σελίδες: 311.

€24,38