Αυτές οι εκλογές θέτουν την Αμερική “σε κίνδυνο” και εκείνοι που κάποτε νοιάζονταν για τις εκλογικές παρεμβάσεις πρέπει τώρα να επιτρέψουν την διεξαγωγή των ερευνών, επειδή αυτό υπερβαίνει οποιονδήποτε υποψήφιο, σύμφωνα με τον πρώην Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας Μάικλ Φλυνν.

“Χωρίς αποδείξεις, κτυπούσαμε αυτόν τον πρόεδρο για τη Ρωσία, τη Ρωσία και την παρέμβαση της Ρωσίας στις εκλογές μας και καταλήγουμε να ανακαλύψουμε ότι δεν υπάρχει καμμιά απόδειξη”, δήλωσε ο Flynn στο “Saturday Report” σε μια αποκλειστική συνέντευξη. “Και τώρα ξαφνικά βλέπουμε τρομερά, τρομερά επίπεδα συμπεριφοράς και διαφθοράς σε ορισμένες πολιτείες. Και αυτοί οι άνθρωποι σε αυτές τις πολιτείες, πρέπει να ντρέπονται”.

«Τώρα, κανείς δεν θέλει να δει αν έχουμε παρεμβάσεις στις εκλογές”;

“Αυτή τη στιγμή, διατρέχουμε τον κίνδυνο”, πρόσθεσε ο Flynn. “Αυτό θα θέσει σε κίνδυνο αυτήν τη χώρα, αν το κάνουμε λάθος.”

Οι νομικές προκλήσεις σε αυτήν την εκλογική διαδικασία δεν αποσκοπούν στο να αποδώσουν ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα για έναν υποψήφιο, αλλά να προσφέρουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη στο εκλογικό σύστημα, πρόσθεσε ο Flynn.

“Αυτό υπερβαίνει την προεδρία”, είπε ο Φλυνν. “Θα πω ότι είναι μεγαλύτερο από τον Donald Trump. Αυτό είναι μεγαλύτερο από τον Αντιπρόεδρο [Joe] Biden. Αυτό είναι πολύ μεγαλύτερο. Αυτή είναι η προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Είναι το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Είναι μια διαδικασία που είχαμε για σχεδόν 250 χρόνια. “

Ο Φλιν, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο της κυβέρνησης Ομπάμα κατά τη μετάβαση του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ το 2016, έχει δει τα άπλυτα της Ουάσινγκτον, της πρωτεύουσας και την διαφθορά της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης.

“Θα σας πω τι ξέρω και αυτό που έχω δει είναι το Βαθύ Κράτος, και τα βαθιά επίπεδα διαφθοράς στην κυβέρνησή μας”, δήλωσε ο Flynn. «Είναι λυπηρό και είναι θλιβερό, αλλά το έχω δει, το έχω παρατηρήσει και το ξέρω”.

“Αυτό που βλέπει ο αμερικανικός λαός είναι ότι έχουμε πρόβλημα στην Ουάσινγκτον, και η Ουάσινγκτον δεν πρόκειται να διορθώσει το πρόβλημα. Το πρόβλημα θα επιλυθεί μόνο από μια άγρυπνη Αμερική, από πατριώτες που έχουμε δει σε όλη τη χώρα.”

Οι εκλογές παραμένουν πολύ αμφιλεγόμενες, και οι Αμερικανοί – ακόμη και οι Δημοκρατικοί – θα πρέπει να θέλουν να φτάσουν στο καταληκτικό σημείο των εκλογικών πρακτικών, δήλωσε ο Flynn.

“Επρόκειτο να διεκδικήσουν τη νίκη χθες το βράδυ, έως ότου ο δικαστής [Σαμουήλ] Αλίτο από το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε στην Πενσυλβάνια”, δήλωσε ο Φλιν για την εκστρατεία του Μπάιντεν. “Λοιπόν, αυτό που θα έλεγα είναι να είστε υπομονετικοί και ας είμαστε όλοι υπομονετικοί εδώ στην Αμερική.

Το λογισμικό της Dominion Voting Systems

“Ο ευκολότερος δρόμος για την τρέχουσα διοίκηση θα ήταν απλά να υποχωρήσουμε. Δεν μπορούμε να υποχωρήσουμε με βάση αυτό που έχουμε ήδη δει, και τα στοιχεία που έχουν ήδη αποκαλυφθεί, ειδικά αυτό το χάος στο Μίσιγκαν και με αυτό το λογισμικό Dominion απλά εξωφρενικό.

«Πρέπει να γίνει έρευνα. Πρέπει να υπάρξει επιβράδυνση. Όλοι πρέπει να επιβραδύνουν και να πάρουν μια βαθιά ανάσα».

Ο Flynn αναφερόταν στις μηχανές καταμέτρησης που διαχειρίζεται το λογισμικό Dominion Voting Systems, το οποίο έχει τεθεί υπό έλεγχο για τα φερόμενα σφάλματα στα εκλογικά αποτελέσματα και χρησιμοποιήθηκε στο Μίσιγκαν και ενδεχομένως έως και 30 πολιτείες.

“Πρέπει τώρα να κάνουμε αυτήν τη διαδικασία σωστή. Εάν δεν πρόκειται να κάνουμε αυτήν τη διαδικασία σωστή, τότε δεν πρόκειται να έχουμε χώρα”, δήλωσε ο Flynn.

“Αυτό που πιστεύω ότι έχουμε είναι ένα ξετύλιγμα, και η πεποίθησή μου είναι, η τεχνική πλευρά αυτών των εκλογών, η ηλεκτρονική ψηφοφορία, υπάρχει πιθανώς κάποια προβλήματα εκεί, και θα πρέπει να τα βρουν. Το Μίτσιγκαν είναι ένα από αυτά τα παραδείγματα .

“Όταν οι ψήφοι δεν έφτασαν σε αυτό που χρειάζονταν, όχι μπαίνουμε με τα ψηφοδέλτια. Πιστεύω ακράδαντα ότι πρόκειται να βρουν προβλήματα ψηφοφορίας μέσω ταχυδρομείου, όπως έχουμε ήδη δει ότι ήταν μετά το γεγονός να φτάσετε στους αριθμούς για να πετύχετε μια νίκη.

“Αυτό δεν χρειαζόμαστε. Προσεύχομαι να κάνω λάθος.”

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!