Συγχαρητήρια Νασιούλα στους νέους Αντιδημάρχους του Δήμου Θεσσαλονίκης

Καλωσορίζω το νέο σχήμα διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Πολλοί από τους αντιδημάρχους, που όρισε ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας, είναι φίλοι μου και αρκετοί εκ των διοικητικών είναι άξιοι.

Περιμένω -και περιμένουμε- πολλά από τους νέους αυτοδιοικητικούς. Πρώτα, όμως, πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους να επιστρέψουν οι 100.000 Ελληνίδες και Έλληνες που έφυγαν από την Θεσσαλονίκη, διωγμένοι από την ανέχεια και την έλλειψη ευκαιριών.

Πρέπει να αντισταθούν στην υποκατάσταση του πληθυσμού της χώρας από εξαθλιωμένους λαθραίους ξένους. Πρέπει να εργαστούν για την δημιουργία χιλιάδων νέων θέσεων στάθμευσης. Να ξαναφτιάξουν τις δημόσιες υποδομές στις γειτονιές εκτός κέντρου.

Και να φέρουν ισχυρά χρηματοδοτικά κύματα στην Θεσσαλονίκη: που οφείλει να είναι όχι ένα Τελ-Αβίβ, αλλά μια Βαρκελώνη.Οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Θεσσαλονίκης θα με βρουν δίπλα τους σε κάθε προσπάθεια για το καλό της μεγάλης μητρόπολης της Μακεδονίας.

About Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

administrator
Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης και ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Πατριωτικής Ένωσης υπό τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου.

Το σχόλιό σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error:
Αρέσει σε %d bloggers: