“Σώστε τα παιδιά”! Αυτή είναι η έκκληση του κινήματος που γιγαντώνεται στην Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα, στο φως των καθημερινών, αποτρόπαιων ειδήσεων περί κακοποίησης παιδιών και βρεφών στην αγνώριστη Ελλάδα.

Ενεργοί πολίτες και πολιτικοί στην Θεσσαλονίκη, καθώς και ευαισθητοποιημένα μέσα ενημέρωσης, μεταδίδουν με κάθε τρόπο και με δυνατή φωνή την έκκληση: “Σώστε τα παιδιά”!

Το διαδίκτυο έχει κατακλυστεί με το hashtag #swstetapaidia.

Η Εφημερίδα ΑΡΙΣΤΕΙΑ συμμετέχει ενεργά στην κίνηση που ευαισθητοποιεί την πλειονότητα των Ελληνίδων και των Ελλήνων.

Ζητήσαμε από τον Ιωάννη Νασιούλα, Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης και Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Θεσσαλονίκης, Κοινωνιολόγο και ενός εκ των πρωτεργατών της κίνησης να μας εξηγήσει το σκεπτικό και τους σκοπούς της:

“Η έκκληση “Σώστε τα παιδιά” αποκτάει ένα όλο και πιο επείγον νόημα κάθε λεπτό που περνάει. Η κοινωνική κατάρρευση που προκλήθηκε από την δολοφονία της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας το 2010 έφτασε στο μεδούλι της προδομένης Ελλάδας.

Η αποσύνθεση του κοινωνικού ιστού στην χώρα των Ελληνίδων και των Ελλήνων δίνει την θέση της στο σηπτικό σοκ της “πολυπολιτισμικής κοινωνίας”, του μαντρώματος με τον ευφάνταστο τίτλο “Μένουμε Σπίτι” και της “Νέας Εποχής”.

Στα hot spots και στα δώματα στις γειτονιές, βρέφη και παιδιά γίνονται όλο και περισσότερο θύματα απάνθρωπης βίας και κακομεταχείρισης. Οι κυβερνητικοί πλασιέ της λαθρομετανάστευσης, του βίαιου εποικισμού και της αντισυνταγματικής αναστολής φύλαξης των εθνικών συνόρων αποκρύβουν τον όγκο των αυτοκτονιών, των δολοφονιών, των βιασμών και των βιαιοπραγιών με θύματα και δύστυχους πρωταγωνιστές τα μωρά και τα παιδιά.

Προειδοποιήσαμε πως το γενικό μάντρωμα με πρόσχημα τον κορονοϊό, καθώς και το “βίδωμα” των παιδιών μπροστά σε οθόνες υπολογιστών ήδη στο σχολικό πλαίσιο, θα εκτοξεύσουν τα φαινόμενα βίας εις βάρος τους. Όμως, οι πλασιέ του “13033” και της Νέας Εποχής μετρούν και ανακοινώνουν μόνον ασυμπτωματικά κρούσματα του κορονοϊού.

Πείτε όχι στην πλύση εγκεφάλου. Ξεσηκωθείτε για να σώσουμε ό,τι σώζεται. Σώστε πρώτα τα παιδιά”!, καταλήγει ο Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας Ιωάννης Νασιούλας.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Originally posted 2020-06-17 08:44:00.