Αγαπητοί συνάδελφοι, απευθύναμε με ανοιχτή επιστολή προς τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας το κλαδικό αίτημά σας να πρωτοστατήσει για να σας καταβληθούν Αποζημιώσεις Ειδικού Σκοπού από τη κυβέρνηση. 

Όμως ούτε απάντηση λάβαμε ούτε κάποια σχετική του δήλωση είδαμε ως τώρα, παρόλο που είχε πρωτοστάτησει για να απαγορευτεί η λειτουργία των καταστημάτων σας σχεδόν μία εμπορική εβδομάδα πριν από την υπόλοιπη Ελλάδα, οπότε χάσατε έστω και εκείνον τον τζίρο της τελευταίας στιγμής.

Τώρα όμως τί κάνει για την διαβίωση-επιβίωσή σας;!Αναλώνεται σε συνεννοήσεις με τον κ. Χρυσοχο’ί’δη για ποιο σκοπό; Για να εντείνει την αστυνόμευση στη Θεσσαλονίκη να μην διαμαρτύρεστε; 

Τονίζουμε πως ο μόνος αιρετός εκπρόσωπος της τοπικής αυτοδιοίκησης στη Μακεδονία που ως τώρα ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά σας και απευθύνθηκε θεσμικά στον Πρωθυπουργό ζητώντας να δοθεί Αποζημίωση Ειδικού Σκοπού στους ελεύθερους επαγγελματίες είναι ο διαπρεπής κοινωνιολόγος κ. Ιωάννης Νασιούλας, Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης – Επικεφαλής της παράταξης “Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη”. 

Ειδικά από τον κ. Τζιτζικώστα που βασίστηκε κυρίως στην ψήφο των ελεύθερων επαγγελματιών για να επιτύχει την απόλυτη πλειοψηφία στις αυτοδιοικητικές εκλογές, περιμένουμε να πρωτοστατήσει στην καταβολή Αποζημιώσεων Ειδικού Σκοπού στους κλάδους μας, και όχι να συμβάλλει στην οικονομική καταστροφή μας!!!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ, 26/11/2020

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!