Λατρεύω κάθε τι βρετανικό. Να, ας πούμε λατρεύω τις θερμοβαρικές βόμβες που ξεκίνησαν να ρίχνουν σωρηδών από μη-επανδρωμένα drones στην Συρία. Γνωστώτερός τους τύπος, οι βόμβες υγρού αέρος: χρησιμοποιούν το οξυγόνο του περιβάλλοντος αέρα ώστε να παραχθεί μια έκρηξη υψηλής θερμοκρασίας. Πρακτικά μιλώντας το ωστικό κύμα που δημιουργούν είναι μεγαλύτερης ακτίνας και διάρκειας σε σχέση με τις συμβατικές βόμβες.

Τί σημαίνει αυτό; Όσοι άνθρωποι και λοιπά ζωντανά είναι άτυχοι τόσο ώστε να βρεθούν στην ακτίνα του ωστικού κύματος, βρίσκουν μαρτυρικό θάνατο ή χαροπαλεύουν επί ώρες από ρήξη των εσωτερικών οργάνων.

Θαυμάστε στο παρακάτω βίντεο τον πολύ Υπουργό Αμύνης του Ηνωμένου Βασιλείου να ομολογεί πως: οι Άγγλοι χρησιμοποιούν θερμοβαρικές βόμβες κατά την διάρκεια των επιθέσεων της Βασιλικής τους Αεροπορίας με drones τύπου MQ-9 Reaper, τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο στην Συρία.

Το θέαμα στο έδαφος θα ήταν φανταστικό. Κρίμα που το χάσαμε στην τιβί.

Originally posted 2018-05-04 17:24:04.

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.