Πανικός στην Ελλάδα με τον ερχομό του ιού και τα κρούσματα σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Αθήνα και σε άλλες πόλεις της χώρας.
Χαμός στα φαρμακεία και παντελής έλλειψη μασκών, αντισηπτικών και λοιπών ειδών υγιεινής για την προστασία από την πανδημία.
Όργιο τρομοκρατίας στα μέσα μαζικής εξαπάτησης της χώρας από τους τηλεοπτικούς δέκτες και τους γνωστούς τηλεοπτικούς ανταποκριτές του παγκόσμιου πολιτικοοικονομικού συστήματος με σκοπό τον περιορισμό της λαϊκής αντίδρασης για τα γεγονότα σε Έβρο, Χίο, Μυτιλήνη και Αιγαίο.
Τελικά, απ’ ότι φαίνεται έφτασε την ‘’κατάλληλη στιγμή’’ ο ιός στον τόπο μας. Ή τον ‘’έφτασαν’’.

Σαφώς και δεν αμφισβητώ την ύπαρξη του ιού, ούτε και τις οδυνηρές επιπτώσεις για την υγεία των πολιτών και των λαών απανταχού της Γης. Σαφώς και με θλίβει να ακούω στις ειδήσεις για τον χαμό συνανθρώπων μας από μια γρίπη, θαρρείς και ζούμε σε κάποια εποχή όπου η Ιατρική τώρα κάνει τα πρώτα της βήματα στη επιστήμη. Όμως, εκτός από την Βιοιατρική που εξελίσσεται, εξελίσσεται και η Ιατρική Τεχνολογία και η Δολιότητα και η Κερδοσκοπία των ανθρώπων.

Ποιος μπορεί να μην απορήσει για τον εντοπισμό του ιού και την εξάπλωση του στην Κίνα;
Δηλαδή την μεγαλύτερη αναδυόμενη δύναμη του 21ο αιώνα και την μεγαλύτερη απειλή για τα αμερικανοεβραικά συμφέροντα!

Ποιος μπορεί να μην υποψιαστεί το τεράστιο κέρδος που θα εισπράξουν οι φαρμακευτικές βιομηχανίες με τις πωλήσεις και το άδειασμα των προϊόντων τους για την αντιμετώπιση του ιού;
Όταν γνωρίζουμε πως οι τρεις μεγαλύτερες ανεπίσημες, οργανωμένες και αδίστακτες μαφίες είναι: οι πολιτικοί, οι τράπεζες και οι φαρμακοβιομηχανίες, οι οποίες λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία.

Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός πως πρόκειται για την εξάπλωση μιας πανδημίας με σκοπό να πλήξουν τις εθνικές οικονομίες των κρατών για να τις αποδυναμώσουν;
Ιδίως, οι χώρες οι οποίες ζουν από τον τουρισμό και το Α.Ε.Π. τους βασίζεται σε μεγάλο βαθμό από την προσέλευση εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών.

Ποιος μπορεί να μην συνειδητοποιήσει την υποκρισία του πολιτικού συστήματος όταν προτρέπει τον κόσμο να μην συναθροίζεται σε συγκεντρώσεις και σε δημόσια μέρη, να μην ταξιδεύει και χρησιμοποιεί τα μέσα μαζικής συγκοινωνίας, να φτάνει στο έσχατο σημείο ακόμη να προτρέπει τον λαό να μην εκκλησιάζεται και να αποφεύγει την Θεία Μετάληψη για να προστατευτεί από τον ιό αλλά να μην γίνεται κανένας λόγος για την προστασία των συνόρων μας και των πόλεων μας από τους εκατοντάδες χιλιάδες Αφρικανούς και Ασιάτες που κατέκλυσαν την πατρίδα μας;
Προφανώς, πρόκειται για επιλεκτικό ιό που πλήττει μόνο τους ταξιδιώτες και τους αφελείς πολίτες ενώ στους ‘’πρόσφυγες’’ και στους λαθρομετανάστες λόγω ισχυρών αντισωμάτων δεν μπορεί να στεριώσει.

Και είναι κάποιος να απορεί με τα όσα τρελά και βαλτά συμβαίνουν στην Ελλάδα!

Ποιος είναι τελικά, χειρότερος ιός και ποιος είναι πιο επικίνδυνος για την υγεία (ψυχική, πνευματική και βιολογική) του Έλληνα και της Ελληνίδας.

Ο βιολογικός ιός που εξαπλώθηκε ταχύτατα στη μισή υφήλιο και που λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και υγιεινής μπορεί να εμποδιστεί και να αντιμετωπιστεί και που σε κάποια χρονική περίοδο θα περάσει και αυτός όπως τόσες γρίπες κατά καιρούς πέρασαν και θανατηφόρες ασθένειες εξαλείφθηκαν
Ή
ο ιδεολογικός ιός που εισχώρησε, θεμελιώθηκε και εξαπλώθηκε στα μυαλά των ανθρώπων, στις ψυχές και στις συνειδήσεις τους τα τελευταία χρόνια της μεταπολίτευσης με σκοπό την δηλητηρίαση της ψυχικής υγείας του λαού μας, την πνευματική μόλυνση των Ελλήνων και την αλλοτρίωση και αποδυνάμωση σημαντικού ποσοστού της κοινωνίας μας;

Όταν ο Έβρος φυλάει ‘’Θερμοπύλες’’ κάθε μέρα ώστε να μην διαβούν οι Νεοβάρβαροι..
Όταν η Τουρκία χρησιμοποιεί τους λαθρομετανάστες ως Πέμπτη φάλαγγα και ως έμψυχο πολιορκητικό κριό..
Όταν οι εισβολείς που εποίκισαν την Ελλάδα με το άνοιγμα των συνόρων επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ και την δημιουργία των hot spots, ανάβουν μικρές φωτιές σε διάφορα σημεία της πατρίδος μέχρι την ημέρα της γενικής πυρκαγιάς που σχεδιάζεται…

Κι όμως, η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ κάνει πορείες αλληλεγγύης και συμπαράστασης σε πρόσφυγες και μετανάστες, αδυνατώντας να κατανοήσει την παραφροσύνη της και να δει τον κίνδυνο πίσω από τις ιδεολογικές της εμμονές, ανοίγει την Κερκόπορτα στον Τούρκο!
Κι όμως, ακροαριστερές, κομμουνιστικές και αναρχικές οργανώσεις καλούν σε γενικευμένη ‘’αντίσταση’’ και σε αντεπίθεση τους μουσουλμάνους εισβολείς της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της λοιπής Ελλάδας σχεδιάζοντας έναν νέο εμφύλιο κύκλο για την ιστορία αυτής της χώρας με σκοπό την δημιουργία ενός νέου δημοκρατικού στρατού τύπου ‘’ΕΛ.Α.Σ.’’, όπου μάλλον τώρα θα ονομάζεται ‘’ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ’’ και με στόχο την ολοκλήρωση του έργου που άφησαν στη μέση μετά την προσωρινή τους ήττα στον Γράμμο και στο Βίτσι.

Και η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος μέσω των εκπροσώπων της όχι απλώς να μην παίρνει θέση στον εποικισμό της πατρίδος και στην ιδεολογική νοθεία του δημοσιογραφικού συστήματος και της κινδυνολογίας του ‘’επιστημονικού’’ παραρτήματος του, αλλά να αποτρέπει τους πιστούς από τη συμμετοχή στα Μυστήρια της Εκκλησίας και στην Θεία Μετάληψη, πετώντας το μπαλάκι σαν άλλοι ‘’Πόντιοι Πιλάτοι’’ στους πιστούς και βάζοντας τους να πάρουν την ευθύνη πάνω τους αν ο ιός τους αγγίξει..

Ξεχνώντας, αγνοώντας ή και περιφρονώντας τον Λόγο του Κυρίου μας στο κατά Ιωάννην Ευαγγέλιο:
‘’ὁ τρώγων μου τὴν σάρκα καὶ πίνων μου τὸ αἷμα ἔχει ζωὴν αἰώνιον, καὶ ἐγὼ ἀναστήσω αὐτὸν ἐν τῇ ἐσχάτῃ ἡμέρᾳ”.
Ο ιός έχει τρομερή ισχύ και επικίνδυνες δυνατότητες. Δεν βρίσκεται στη Κίνα, στη Δυτική Ευρώπη ή στη Βόρεια Ελλάδα.
Βρίσκεται στις ψυχές των ανθρώπων και στα μυαλά των πολιτών!
Βρίσκεται στα πολιτικά γραφεία, στις κομματικές νεολαίες, στα τηλεοπτικά κανάλια!
Ο ιός είναι μεταδοτικός, καταστρεπτικός και ακαταμάχητος αν επηρεαστεί ο μέσος πολίτης με οδυνηρές συνέπειες για την προσωπική του ψυχοπνευματική υγεία και θανατηφόρες για την ψυχοπνευματική και βιολογική υγεία της κοινωνίας.
Ο ιός αυτός μπορεί να εντοπιστεί με πολλές ονομασίες αναλόγως το κοινωνικό στρώμα και το ιδεολογικό πλαίσιο, είναι γνωστός ως μαρξισμός, κομμουνισμός, αριστερισμός, μαχητικός ‘’αντιφασισμός’’, ‘’αντιρατσισμός’’, ‘’προοδευτισμός’’, νεοφιλελευθερισμός και οικουμενισμός.

Ο ιός θα περάσει όπως πέρασαν τόσοι και τόσοι από τη Γη μας.
Οι νέοι Μήδοι δεν πρέπει να διαβούν και δεν θα διαβούν και οι νέοι Εφιάλτες πρέπει να περάσουν και θα περάσουν… στην ιστορία της πατρίδος μας ως προδότες και συνεργάτες του εχθρού εν ώρα υβριδικού πολέμου!

Originally posted 2020-03-09 20:41:50.