IOANNIS NASIOULAS
Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας και Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Είναι επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης

Το “Ίδρυμα Ανοιχτής Κοινωνίας” (Open Societiy Foundation) του Τζωρτζ Σόρος χρηματοδοτεί μια σειρά άρθρων γραμμένων από καταδικασθέντες παιδόφιλους, που παρουσιάζουν ως «ιστορίες αγάπης» περιπτώσεις που αφορούν ενήλικες άνδρες και μικρά αγόρια.

ebooks grecobooks

Το πρώτο άρθρο που χρηματοδοτηθηκε από το Μάρσαλ Πρότζεκτ, μια ΜΚΟ που επιδοτείται από το ίδρυμα του Τζωρτζ Σόρος, έχει τίτλο: “Η Γκέι Συμμορία μου στην Φυλακή Αντιμάχεται τους Νεο-Ναζί” (My Gay Prison Gang Fights Neo-Nazis). Αφορά σε ενδεχομένως πραγματικά περιστατικά όπου νεοναζί φυλακισμένοι βιαιοπραγούν εις βάρος φυλακισμένων παιδεραστών.

Ο αφηγητής γράφει ότι είναι ένας “γκέι καταδικασμένος για ερωτικό έγκλημα”. Η πλοκή στρέφεται στον έρωτά του για ένα “όμορφο μικρό αγόρι” που ονομάζεται Πίτερ. Γράφει ο αφηγητής:

grecobooks -50%

“Ο Πίτερ ήταν ένας νεαρός που λέγεται ότι κατηγορήθηκε για πολλά εγκλήματα για τα οποία δεν τελικά καταδικάστηκε, συμπεριλαμβανομένου της ερωτικής επαφής με ένα ανήλικο αγόρι. Παρ ‘όλα αυτά, οι άλλοι τον θεωρούσαν ακόμη “τσόμο” (παιδεραστή).

Και συνεχίζει: “Βρήκα το παιδί αξιολάτρευτο και ήθελα να περνάω χρόνο μαζί του”.

Στην ιστορία, ο Πίτερ πεθαίνει: “Έδειραν τον Πίτερ μέχρι να πέσει και να σπάσει το κεφάλι του. Πέθανε σχεδόν αμέσως”.

Ο συγγραφέας του άρθρου που δημοσιεύθηκε με την επιδότηση του χρηματοδοτούμενου από τον Τζωρτζ Σόρος “Μάρσαλ Πρότζεκτ” ονομάζεται Ντένις. Εκτίει ποινή 45 ετών στην Φυλακή του Άινταχο για τρεις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης σε παιδί ηλικίας κάτω των 16 ετών.

Η εντύπωση που αφήνει η αφήγηση του συγκεκριμένου άρθρου είναι ότι οι παιδεραστές ανήκουν στην κοινότητα των ομοφυλοφίλων, διεμφυλικών, τρανσέξουαλ κλπ. Ζητάει από τον αναγνώστη να δει έναν καταδικασμένο για σεξουαλική παρενόχληση σε νεαρά αγόρια ηλικίας επτά, εννέα και δέκα, ως αντι-ήρωα στον αγώνα ενάντια σε μια ναζιστική συμμορία των φυλακών.

Αν η προσπάθεια καλά χρηματοδοτούμενων οργανισμών και μέσων μαζικής επικοινωνίας είναι να καταστήσουν την παιδοφιλία αποδεκτή στην δημόσια σφαίρα, τότε αυτή η απόπειρα θα καταδικαστεί και θα αποτύχει.


IOANNIS NASIOULAS
Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας και Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Είναι επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης

Αγορά Βιβλίου: Θέματα Κοινωνικής Οικονομίας – Από την κοινωνική επιχειρηματικότητα, στις κοινωνικές επενδύσεις και την κοινωνική τραπεζική (Δωρεάν Αποστολή)

Θέματα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ – Από την κοινωνική επιχειρηματικότητα, στις κοινωνικές επενδύσεις και στην κοινωνική τραπεζική. Συλλογικός Τόμος. Επιμέλεια: Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ. Πρόλογος: Γεώργιος ΝΤΑΣΗΣ, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής. Γράφουν: Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ, Γεώργιος ΝΤΑΣΗΣ, Alain COHEUR, Denis STOKKINK, Kurt BERLO, Oliver WAGNER, Daniel SCHAFER, Ευγενία ΠΕΤΡΙΔΟΥ, Παναγιώτης ΜΠΑΜΙΔΗΣ, Μιχαήλ ΦΕΦΕΣ, Κωνσταντίνος ΓΕΩΡΜΑΣ, Βικτώρια ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ, Μιχαήλ ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ, ​Βασίλειος ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ, Απόστολος ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ, π. Αλέξανδρος ΣΑΛΜΑΣ, ​Ναούμ ΜΥΛΩΝΑΣ. ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, 2016. ISBN:978-618-80232-3-9​. Σελίδες: 311.

€24,38