Η «Κοινωνική Θεσσαλονίκη» είναι η προτεραιότητά μου. Από τότε που μαχαίρωσαν την Ελλάδα, κοντά 100.000 νέοι άνθρωποι εγκατέλειψαν την Θεσσαλονίκη, για μια καλύτερη μοίρα στα ξένα. Μαζί τους έφυγε το χρώμα, το χαμόγελο και η ελπίδα από την πόλη μας.

Διάσπαρτα στον Δήμο Θεσσαλονίκης είναι εγκαταλελειμμένα ακίνητα, χώροι με αγριόχορτα και υποδομές που σαπίζουν. Ο Δήμος έχει μια αναξιοποίητη περιουσία, αλλά έχει σταυρώσει τα χέρια και μιλάει μόνον όταν είναι να απαξιώσει την πόλη, τους ανθρώπους της και να μας πει πόσο του βρωμάνε οι Ελληνίδες και οι Έλληνες της καρδιάς της Μακεδονίας.

Όλη η ακίνητη περιουσία και οι εγκαταστάσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης θα παραχωρηθούν δωρεάν σε ομάδες πολιτών και κοινωνικές επιχειρήσεις νέων που θέλουν να κάνουν προκοπή στον τόπο μας. Αυτή είναι η δέσμευσή μου.

Πιστεύω στις νέες και στους νέους της πόλης μας. Θέλω να τους δώσω τα πάντα. Τώρα έχουμε την ευκαιρία. Οι νέες και οι νέοι της Θεσσαλονίκης έχουν επιλογή.


*Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, με την Δημοτική Παράταξη «Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη» (www.thessaloniki.plus). Είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας.

*Το άρθρο πρωτοδημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα METROSPORT της Κυριακής 28 Οκτωβρίου 2018

Originally posted 2018-10-28 20:59:26.

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.