Ο πρόεδρος Τράμπ αποδοκίμασε τους κυβερνήτες των αμερικανικών πολιτειών, που δεν αποδέχθηκαν την πρότασή του, να αποστείλει τον ομοσπονδιακό στρατό, ώστε να κατασταλούν οι βίαιες εκδηλώσεις.

Όλα αυτά, την στιγμή, που αστυνομικός εξέπνευσε(αλλά για αυτό  δεν λένε τίποτα οι αριστεροί φασίστες), ενώ πέντε άλλοι αστυνομικοί, τραυματίστηκαν από σφαίρες.

Παρατηρούμε μια κλιμάκωση της έντασης, μεταξύ των δυνάμεων επιβολής του νόμου και των διαδηλωτών, που διαμαρτύρονται για τη δολοφονία του Αφροαμερικανού Φλόιντ.

Απόψε στις 21:00 live με τον Αντώνη Παπαιωάννου από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ

Οι διαδηλωτές έσπασαν βιτρίνες και λεηλάτησαν καταστήματα στην πόλη της Νέας Υόρκης, αργά χθες, μεταξύ αυτών και καταστήματα πολυτελών ειδών, στην 5η Λεωφόρο, ενώ πυρπόλησαν μαγαζιά στο Λος Άντζελες.

Ομάδες διαδηλωτών, αψήφησαν την απαγόρευση της κυκλοφορίας και λεηλάτησαν καταστήματα στο Μανχάταν, κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Οδηγώντας την (τις αρχές της πόλεις, οι οποίοι στηρίζουν τον Μπάιντεν) δημοτική αρχήν να ανακοινώσει την παράταση του μέτρου της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, στην πόλη της Νέας Υόρκης, για την υπόλοιπη εβδομάδα.

Απόψε στις 21:00 live με τον Αντώνη Παπαιωάννου από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ

«Η Νέα Υόρκη χάθηκε από το πλιάτσικο, τα κακοποιά στοιχεία, τη ριζοσπαστική αριστερά (δηλαδή τους κομμουνιστάς) και σε όλες τις άλλες μορφές ρεμαλιών και αποβρασμάτων. Οι Κυβερνήτες αρνούνται να αποδεχθούν την προσφορά μου, για ανάληψη μέτρων εκ της εθνοφρουράς, που θα βάλει τα πράγματα σε τάξη. Η πόλη της Νέας Υόρκης έχει γίνει κομμάτια», έγραψε ο Τραμπ σε μήνυμά του στο twitter, αναφερόμενος στον Δημοκρατικό (ριζοσπαστικό κομμουνιστή) κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο.

Θα έχει ενδιαφέρον η θέση του Τράμπ, για το πια θα είναι η τακτική του, στο τέλος, με όλους αυτούς.

Ο Αντώνης Παπαϊωάννου είναι δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής και Aρχισυντάκτης της εφημερίδος ΑΡΙΣΤΕΙΑ.
Επιμελείται και παρουσιάζει τηλεοπτική εκπομπή (Δευτέρα-Παρασκευή), στις 21:00, μέσα από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ.
Email επικοινωνίας nynkaiaei2013@gmail.com