Το μέλος του Κογκρέσου και ο πρώην παθολόγος του Λευκού Οίκου Δρ. Ρόνι Τζάκσον μίλησε για το αμφισβητούμενο ιστορικό υγείας που περιβάλλει τον Μπάιντεν.

Την περασμένη εβδομάδα, αναφέρθηκε ότι ο Μπάιντεν έσπασε το δεξί του πόδι ενώ έπαιζε με τον σκύλο του, οπότε εμφανίστηκε αυτήν την εβδομάδα φορώντας «μπότα».

Όλοι μπορούν να γλιστρήσουν και να πέσουν, προφανώς. Αλλά εδώ είναι το ζήτημα: εξακολουθώ να υποστηρίζω ότι κάτι συμβαίνει με την υγεία του Μπάιντεν.

Έχει καλές μέρες. Έχει κακές μέρες, συνέχισε ο Τζάκσον. “Νομίζω ότι βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο αυτή τη στιγμή όπου αναπτύσσει κάποια πρώιμα γνωστικά ζητήματα, που σχετίζονται μόνο με την ηλικία και δεν νομίζω ότι θα ήταν καλό να είναι πρόεδρος των ΗΠΑ,  σε αυτήν την κατάσταση.”

O Θεός να “βάλει το χέρι του”…

«Ο Θεός να βοηθήσει, να μην γίνει πρόεδρος μας», είπε ο Τζάκσον. «Πιστεύω ακράδαντα ότι αν γίνει, δεν θα είναι εκεί για περισσότερο από ένα χρόνο, προτού προκύψει κάτι και πρέπει να τον απομακρύνουν από το Λευκό Οίκο και η Κάμαλα Χάρις να γίνει η πρόεδρος μας».

Έρχεται η Καμάλα;

Ο Τζάκσον είπε επίσης ότι πιστεύει ότι ο Μπάιντεν θα παραιτηθεί μόλις αναλάβει τα καθήκοντά του και η παράδοση της ηγεσίας στην Καμάλ Χάρις, ήταν μέρος του «μεγάλου σχεδίου από την αρχή».

«Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στη γνωστική ή σωματική του ικανότητα, ώστε να υπηρετήσει ως αρχηγός μας και αρχηγός κράτους», πρόσθεσε ο Τζάκσον.

«Δεν έχει τη φυσική αντοχή για να κάνει αυτή τη δουλειά».