Ο γενικός εισαγγελέας της Μινεσότα, Ellison, έκανε έκκληση στον κόσμο, να αφήσει την έρευνα για τη δολοφονία του Φλόιντ, να συνεχίσει την πορεία της, ενώ την ίδια στιγμή στις πόλεις, σε ολόκληρη τη χώρα, υπάρχουν, λεηλασίες, πυρκαγιές και βία που προκλήθηκαν από τον θάνατό του.

Τα παιδιά του Σόρος και των λοιπών παγκοσμιοποιητών “αφηνίασαν”.

Απόψε στις 21:00 live με τον Αντώνη Παπαιωάννου από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ

«Το να ζητάς από τους ανθρώπους να είναι υπομονετικοί, είναι δύσκολο, αλλά αν θέλετε να βεβαιωθείτε, ότι αυτή η υπόθεση θα οδηγεί σε επιτυχή δίωξη, πρέπει να καταλάβετε την υπεράσπιση. Οι δικηγόροι, που θα είναι από την άλλη πλευρά είναι πολύ επιδέξιοι και θα προσπαθήσουν να σπάσουν κάθε σύνδεσμο στην αλυσίδα σκεπτικού, των εισαγγελέων », δήλωσε ο Έλισον, στο  «Fox News Sunday ».  

«Λέω στους ανθρώπους, μην βιαστείτε σε αυτό, ας το κάνουμε σωστά».

Ο Έλισον δεν απέκλεισε την πιθανότητα, ο Τσάβιν, ο απολυθείς αστυνομικός της Μινεάπολης, ο οποίος συνελήφθη και κατηγορήθηκε για δολοφονία τρίτου βαθμού και ανθρωποκτονία δεύτερου βαθμού, να αντιμετωπίσει πρόσθετες κατηγορίες.

Υποστήριξε επίσης ότι οι τρεις επιπρόσθετοι αξιωματικοί, που βρισκόταν στη σκηνή της κράτησης του Φλόιντ – αλλά παραμένουν απαλλαγμένοι – ενδέχεται να αντιμετωπίσουν επίσης δίωξη, καθώς η έρευνα συνεχίζει να ξεδιπλώνεται.

Απόψε στις 21:00 live με τον Αντώνη Παπαιωάννου από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ

«Επιτρέψτε μου να πω, ότι είμαστε πολύ νωρίς σε αυτήν τη διαδικασία, πολύ νωρίς. Δεν είναι ασυνήθιστο να υπάρξουν τροποποιήσεις. Δεν είναι ασυνήθιστο να προσθέτουμε κατηγορούμενους », είπε ο Έλισον.

«Η έρευνα συνεχίζεται και στην πραγματικότητα βρίσκεται στη μέση ή ίσως ακόμη και στην αρχή της μέσης, οπότε δεν θέλω κανένας να συμπεράνει ότι αυτές είναι όλες οι κατηγορίες, που πρόκειται να υπάρξουν».

Έχω την εντύπωση, ότι κάτι «φοβάται» ο εισαγγελέας. Μήπως υπάρχουν στοιχεία που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας και έσπευσαν οι νεοταξίτες παγκοσμιοποιητές να «εκμεταλλευτούν» την κατάσταση;

Ο Αντώνης Παπαϊωάννου είναι δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής και Aρχισυντάκτης της εφημερίδος ΑΡΙΣΤΕΙΑ.
Επιμελείται και παρουσιάζει τηλεοπτική εκπομπή (Δευτέρα-Παρασκευή), στις 21:00, μέσα από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ.
Email επικοινωνίας nynkaiaei2013@gmail.com