Η μάχη μεταξύ ανθρώπων του πατριωτικού και επιχειρηματικού κεφαλαίου και της «φράξιας», που είναι η ευνοούμενη της κρατικιστικής νοοτροπίας, των πολυεθνικών και των τραπεζών, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.  


Έπαθλο ο Λευκός Οίκος και γήπεδο (η διαφορετικά, η ατζέντα) της αναμέτρησης, ο ιός (με θεραπείες, εμβόλια και όλα τα παρελκόμενα), λίγους μήνες πριν τον τελικό(εκλογές) του Νοεμβρίου.


Ο Τραμπ ανακοίνωσε, πως ο ιός, θα «τελειώσει» χωρίς εμβόλιο.


Απαντώντας έτσι στο «αντίπαλο στρατόπεδο» του Γκέιτς-Κλίντον-Σόρος-Π.Ο.Υ, οι οποίοι (ειδικά οι φιλάνθρωποι δισεκατομμυριούχοι) έχουν υποστηρίξει επανειλημμένα, πως ο μόνος τρόπος να επιστρέψει η ανθρωπότητα στην «κανονικότητα» είναι να βρεθεί εμβόλιο και μάλιστα τέτοιο, που θα ενσωματωθεί στο ανθρώπινο RNA-DNA.

Κατά τη συνάντησή του με γερουσιαστές (Ρεπουμπλικάνων), ο πρόεδρος Τραμπ, εξέφρασε την άποψη, ότι ο ιός θα «χαθεί» μετά από ένα χρονικό διάστημα, χωρίς να έχει προηγουμένως ανακαλυφθεί το «κοσμοσωτήριον» εμβόλιο (του κονσόρτσιουμ των φιλάνθρωπων).


Ο Τράμπ πήγε και ένα βήμα παρακάτω, δηλώνοντας ότι ο ιός θα εξαφανιστεί και δεν θα τον ξαναδούμε πιθανότατα.


Ενισχύοντας έτσι την θεωρία περί ενός «κατασκευασμένου» όπλου, που «έπεσε» στην ανθρωπότητα, με προφανείς – αδιαφανείς σκοπούς και κίνητρα.

Παράλληλα, ενημέρωσε ότι ίσως υπάρξουν νέες «επιθέσεις» του ιού, προσδιορίζοντας την πρώτη το φθινόπωρο, σημειώνοντας όμως, ότι τελικά θα υποχωρήσει και θα εξαφανιστεί.


«Υπήρξαν ορισμένοι ιοί και γρίπες, που ήρθαν και έφυγαν και ποτέ δεν βρήκαν εμβόλιο. Και εξαφανίστηκαν. Δεν εμφανίστηκαν ποτέ ξανά. Πέθαναν όπως συμβαίνει με όλα τα άλλα» επέμεινε ο Τράμπ.


Αμήν (και πότε, λέμε εμείς), διότι άλλο Σωτήρης (ζωή να έχει) δεν αντέχεται.

Ο Αντώνης Παπαϊωάννου είναι δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής και συντάκτης της εφημερίδος Αριστεία.

Επιμελείται και παρουσιάζει τηλεοπτική εκπομπή (Δευτέρα-Παρασκευή), στις 21:00, μέσα από το facebook της Αριστεία.
Email επικοινωνίας nynkaiaei2013@gmail.com