Μετά από την δημιουργία μιας σειράς τεχνητών όρων και λέξεων όπως φεμινισμός, σεξισμός, ρατσισμός, κ.α. για την συναισθηματική πίεση και την νοητική σύγχυση της ελληνικής και ευρωπαϊκής κοινωνίας με σκοπό της χειραγώγηση της νεολαίας, την αποχαλίνωση των ηθών και την πλήρης εργαλειοποίηση της εκάστοτε ‘’ευπαθούς’’ ομάδας (βλέπε αντιεξουσιαστές, αντιρατσιστές, φεμινσίτριες, κλπ.) ως ομάδας πιέσεως και εντάσεως, ήρθε να προστεθεί στη μακρά λίστα των εξουσιαστών και της Σχολής της Φρανκφούρτης και ο όρος ποσφυγ – ισμός.

Ο όρος προσφυγ – ισμός με λίγα λόγια υποδηλώνει την  ‘’είσοδο οποιουδήποτε μη Ευρωπαίου, κυρίως Ασιάτη και Αφρικανού, σε ευρωπαϊκό έδαφος που αιτείται πολιτικό άσυλο στην χώρα που εισήλθε λόγω ανύπαρκτου πολέμου στη χώρα καταγωγής του με σκοπό την παραμονή στη ατυχή χώρα που τον δέχτηκε, τα οικονομικά οφέλη από τα ευρωπαϊκά προγράμματα επιδότησης των Βρυξελλών και τα πολιτικά δικαιώματα στην κοινωνία όπου επιβάλλεται από τον Νόμο να ζήσει.’’

Από το ‘’είμαστε όλοι μετανάστες’’ στο ‘’είμαστε όλοι πρόσφυγες’’

Πριν το 2015 και το κύμα λαθρομεταναστών και εισβολών (μαζί με κάποιους ταλαιπωρημένους και αθώους πρόσφυγες) που πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας με την αδειοδότηση της κυβέρνησης Τσίπρα και την παρακολούθηση του έργου εποικισμού από την αντιπολίτευση, όλοι οι ‘’ευαίσθητοι’’ αριστεροί και ακροαριστεροί δήλωναν περίτρανα πως είναι όλοι μετανάστες. Μετά όμως την νέα εξέλιξη των κοσμοϊστορικών γεγονότων που διαδραματίστηκαν σε όλη την Ευρώπη, μιας και είδαμε την μεγαλύτερη ομαλή και ειρηνική εισβολή που έγινε ποτέ στη Γηραιά ήπειρο, όλοι οι ιδεολογικώς αριστερόφρονες αλλά ψυχολογικώς ανθέλληνες αναβαπτίστηκαν εντός λίγων νυκτών ως πρόσφυγες κι αυτοί υποδεικνύοντας την άκριτη υποστήριξη τους σε κάθε νέο έποικο που εισέρχεται στη χώρα μας μετά βεβαίως από τις ‘’ευγενικές’’ χορηγίες του Ιδρύματος Σόρος και των λοιπών ΜΚΟ.

Το θέμα είναι σαφώς ψυχολογικό και μετέπειτα ιδεολογικό. Ας μην γελιόμαστε!
Κανένας τους δεν συμπαθεί πραγματικά όλους τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες άνευ εξαιρέσεως. Εδώ ο ίδιος ο λαθρομετανάστης δεν συμπαθεί ο ένας τον άλλον, π.χ. ο Πακιστανός τον Αφγανό, ο Αλγερινός τον Σύριο, ο Κογκολέζος τον Λίβυο, κλπ. Επομένως πως γίνεται να συμπαθεί ο μέσος Έλληνας αριστερός ή αναρχικός, δεν έχει σημασία, έναν άνθρωπο από μια άλλη άκρη της γης μη έχοντας κανένα πολιτισμικό ή θρησκευτικό δεσμό μεταξύ τους; Σαφώς, αυτός απορρέει από μια σχιζοφρενή διατύπωση κάποιας αριστερής αμπελοφιλοσοφίας (στη δική τους περίπτωση όχι άμπελος αλλά χόρτου είναι ο καταλληλότερος χαρακτηρισμός) και κάποιας υποτιθέμενης ταξικής αλληλεγγύης και συνειδήσεως.
Οι περισσότεροι όμως πρόσφυγες όχι μόνο δεν έχουν διαβάσει Μαρξ και το ‘’ιερό’’ του βιβλίο αλλά αναγνωρίζουν ως μόνη τάξη τους, την Ισλαμική Τάξη Πραγμάτων.

Οι αριστερόφρονες επομένως, ως φιλομεταναστευτικοί αρχικώς και φιλοπροσφυγικοί τελικώς, δεν είναι πραγματικά φιλικοί προς αυτούς. Απλώς είναι εχθρικοί προς την ελληνική κοινωνία και τις αξίες της διότι κατά την κρίση τους δεν τους αγκάλιασε και δεν τους δέχτηκε όπως ήταν, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούν την ιδιότητα του ‘’ανθρωπιστή’’ θέλοντας να αποκρύψουν αυτή του εθνομηδενιστή και να φορούν το προσωπείο της αποδοχής κάθε διαφορετικότητας κρύβοντας με έντεχνο τρόπο το μίσος που τους διατρέχει για κάθε είδους ελληνικότητας.
Έτσι, τα ενδοοικογενειακά τους προβλήματα και τις εντάσεις που επικρατούσαν στο σπίτι τους, προφανώς ως κακέκτυπο της απλής και τίμιας ελληνικής οικογενείας, καλείται να τα πληρώσει η ελληνική κοινωνία μιας και ‘’αμαρτίες γονέων, παιδεύουσιν τέκνα’’ και ‘’αμαρτίες τέκνων, παιδεύουσιν κοινωνία’’.

Οι πρόσφυγες ως επενδυτές

Και ενώ η αριστερή θεώρηση της καταστάσεως τους βλέπει σαν άπορους και κατακαημένους, η δεξιά και φιλελεύθερη τους θέλει ως επενδυτές και μέλη της πολυπολιτισμικής μας κοινωνίας δια στόματος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Έτσι για την φιλελεύθερη ατζέντα, όπου μετράει και καταγράφει μόνο αριθμούς κι όχι ψυχές και συνειδήσεις, ο εισαγόμενος αριθμός των προσφύγων και η επιβολή τους στην ελληνική κοινωνία κρίνεται απαραίτητη για την επίλυση του δημογραφικού μας προβλήματος και την είσπραξη των φόρων για την κάλυψη των κρατικών ταμείων.

Αντί, δηλαδή να θεσπιστούν νόμοι για την προάσπιση της ελληνικής πολύτεκνης οικογενείας και να δοθούν οικονομικά και κοινωνικά προνόμια (όπως κάλυψη των εξόδων φοίτησης των παιδιών τους από τον κρατικό προϋπολογισμό), απαγόρευση των αμβλώσεων και οικονομικά κίνητρα και ψυχολογική υποστήριξη για την νέα μητέρα, δημιουργία νέων θέσεων εργασίας για τους εκατοντάδες χιλιάδες νέους που διέφυγαν στο εξωτερικό αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον απογοητευμένοι από το υπάρχον πολιτικό κλίμα της χώρας και τις εκάστοτε κυβερνήσεις κ.α., οι φιλελεύθεροι ‘’φωστήρες’’ σεβόμενοι τις πολιτικές επιταγές της Νέας Τάξης, παίρνοντας τις επιδοτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ακολουθώντας κοινή αριστερή γραμμή στο λαθρομεταναστευτικό (όπως και σε όλα τ’ άλλα θέματα, μόνο στα οικονομικά διαφέρουν οι δυο τους) διευκολύνουν την έξοδο των νέων Ελλήνων στο εξωτερικό και πάλι δια στόματος τωρινού Πρωθυπουργού, μέσω των ανείπωτων ‘’Προγραμμάτων Εξορισμού των Ελλήνων’’ και υλοποιώντας το επιδοτούμενο από τις Βρυξέλλες, ‘’Πρόγραμμα Εποικισμού της Ελλάδος’’, παραμένοντας πιστοί στο σχέδιο Kallergi.

Επομένως, η Ελλάδας ως έθνος – κράτος και χώρα με προνομιούχο πολιτισμό, με εθνική και κοινωνική συνοχή και με θρησκευτική ομοιογένεια αναγκάζεται μέσω νόμων, πιέζεται μέσω της οικονομίας, εκβιάζεται μέσω λεκτικής βίας και ψυχολογικής πιέσεως να μετατραπεί σε ένα κρατίδιο πολυμορφικό και πολυφυλετικό, δίχως ουσιαστικό υπαρκτό πολιτισμό, με συνύπαρξη δύο αντικρουόμενων θρησκευτικών δογμάτων, του Χριστιανισμού και του Ισλάμ, όπου οι κάτοικοι της θα δίνουν μία καθημερινή πάλη για την επιβίωση τους και την κυριαρχία τους επί των άλλων και θα πληρώνουν όλοι ετησίως τους φόρους τους στο φιλελεύθερο κρατίδιο της Δύσης.

Η τελική πράξις του έργου

Όταν εισήλθαν για πρώτη φορά μαζικώς οι ‘’πρόσφυγες’’, ο νους μας έτρεξε απευθείας στο σχέδιο Kallergi αρχικώς και στην Αποκάλυψη του Ιωάννου δευτερευόντως. Ο πρώτος μας έγραψε στο βιβλίο του ‘’Praktischer Idealismus’’ για την νέα φυλή της Ευρώπης, την νεγρο – ασιατική φυλή ευρωπαϊκής καταγωγής η οποία δεν θα μοιάζει καθόλου με τα τωρινά ευρωπαϊκά φύλα… Και ο δεύτερος, ο Απόστολος Ιωάννης μας έγραψε μετά από επουράνια φώτιση για τα βδελυρά έθνη, τα οποία θα εισέλθουν στη Ευρώπη και θα σπείρουν τον πανικό και τον τρόμο.
Και απ’ ότι φαίνεται τα βδελυρά ή ρυπαρά έθνη είναι ήδη εδώ!

Όπως είχε προφητεύσει κι ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ‘’όταν θα έρθουν, θα τους υποδεχθείτε και θα τους φροντίσετε, τότε δεν θα σας πειράξουν. Όταν θα φύγουν όμως, να είστε έτοιμοι γιατί τότε θα καταστρέφουν ότι βρίσκουν στο δρόμο τους’’.

Πόσο αληθές μπορεί να είναι αυτό το σενάριο;
Πόσο ‘’μέσα’’ έχουν πέσει οι προφητείες;

Όσο οι εισβολείς είναι καλοδεχούμενοι από την ελληνική πολιτεία, παρέχοντας τους στέγη, τροφή και χρήματα για την καθημερινή τους διαβίωση είναι αναμενόμενο να μην υπάρχουν αντιδράσεις και εξεγέρσεις παρά μόνο κάτι μικρές σε τοπικό επίπεδο λόγω της ανυπόφορης κατάστασης διαβίωσης ή και λόγω κάποιας μικρής ‘’πρόβας’’ για την Μεγάλη Παράσταση που ακολουθεί… Τι πρόκειται να γίνει όμως όταν οι επιδοτήσεις σταματήσουν να έρχονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση;
Πως θα αντιδράσουν οι άνθρωποι αυτοί σε έναν τόπο με τον οποίο δεν έχουν καμία απολύτως συναισθηματική, πολιτισμική και θρησκευτική σχέση και μένοντας πεινασμένοι, διψασμένοι και ελεύθεροι από οποιαδήποτε κοινωνική δέσμευση και ηθική υποχρέωση;

Συμπέρασμα

Η τελική έκβαση του δραματικού αυτού έργου όπου ανέβασαν οι εξουσιαστές της Νέας Τάξης στις οθόνες μας και επέβαλλαν στις ζωές μας, όπου σύμπραξαν οι ινστρούχτορες των ΜΚΟ και ΜΜΕ και παρακολούθησαν σαν απλοί θεατές χωρίς να γνωρίζουν τι έργο θα δουν οι Έλληνες πολίτες, θα είναι μία από τις δύο:

Στην πρώτη, αν συνεχιστεί η ομαλή και συνεχής εισβολή και επέλθουν άμεσες ελληνοποιήσεις σε συνδυασμό με την μείωση της τεκνοποιίας από τους γηγενείς, οι αλλοεθνείς και αλλόφυλοι θα δημιουργήσουν κόμματα με κάποιο ιδεολογικό μανδύα, π.χ. Εργατικό Κόμμα Ελλάδος (αλβανικό) ή Κόμμα για την Ειρήνη και την Δικαιοσύνη (πακιστανικό) ή ακόμα και κάποιο νέο μαρξιστικό κόμμα που θα στεγάσει τους μουσουλμάνους  της Ελλάδος και θα συνδυάσει το σφυροδρέπανο με το κοράνι όπως είχαμε δει και σε συνεδρίες και ομιλίες της Νέας Αριστεράς με κεντρικό θέμα ‘’Αριστερά και Ισλάμ’’, ώστε να καταλάβουν πλειοψηφικά την εξουσία και να εκτοπίσουν τους Έλληνες νομοτελειακά και νομοταγώς βγάζοντας αληθινό το βιβλίο του Νίκου Χιδίρογλου, ‘’ΟΧΙ στη παλιά πόλη’’.

Στη δεύτερη, τα πράγματα θα είναι πιο άμεσα και αιφνίδια, σε περίπτωση ελληνοτουρκικής σύρραξης, οι μουσουλμανικοί πληθυσμοί θα ενταχθούν στο πλευρό των γειτόνων προκαλώντας εξεγέρσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας μας και δημιουργώντας εσωτερικά μέτωπα με σκοπό την αποδυνάμωση της υπεράσπισης της χώρας μας στα σύνορα μας όπως εξάλλου όριζε και το σχέδιο του πρώην Πρωθυπουργού της Τουρκίας, Τουργκούτ Οζάλ, ο οποίος είχε δηλώσει πως ‘’δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με την Ελλάδα, αρκεί να τους στείλουμε 2.000.000 μουσουλμάνους και τελειώσαμε με δαύτους’’
και το οποίο συνεχίζει επάξια ο νυν Πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογκάν τροφοδοτώντας διαρκώς την Ελλάδα με ‘’πρόσφυγες’’ και δημιουργώντας κατά αυτόν τον τρόπο σφαίρες επιρροής και μοχλούς πιέσεως.

Θεωρώ πως το πρώτο δεν είναι εφικτό διότι θα έρθει γρηγορότερα το δεύτερο.
Και ίσως να είναι καλύτερα για εμάς το δεύτερο σενάριο. Από την στιγμή που μας έπιασαν στον ύπνο και δεν φροντίσαμε να είμαστε σε εγρήγορση, δεν έχουμε πλέον πολλές επιλογές. Ο Έλληνας έχει αποδείξει στην μακροχρόνια ιστορία του πως αργεί να ξυπνήσει, αλλά όταν ξυπνάει , ξεσπάει σαν ηφαίστειο όπου συσσώρευε θερμοκρασία μέσα του μέχρι την τελική του έκρηξη και η καταιγιστική λάβα του θα είναι καταστροφική στο πέρασμα της.
Αυτό χρειάζεται τώρα ο Ελληνισμός. Το πολιτισμικό σοκ που θα τον ξυπνήσει από τον πολυετή του λήθαργο και θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον εγχώριο και ξένο εχθρό του. Ήδη η ελληνική κοινωνία έχει κάνει πολλή υπομονή με αριστερούς και δεξιούς, πρόσφυγες και υποστηρικτές τους, Τούρκους και Ευρωπαίους και είναι έτοιμη όπως δείχνουν και τα τελευταία γεγονότα σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος για την εγκατάσταση των εισβολέων δημιουργώντας συνεχώς νέες εστίες κοινωνικής ‘’πυρκαγιάς’’ για το μεγάλο ξέσπασμα.

Έρχεται η άγια στιγμή όπου οι Έλληνες θα πάρουν τα ηνία της πατρίδος τους, θα στηθούν νέες κρεμάλες στους προδότες του τόπου, θα σταλθούν πίσω στις χώρες τους οι εισβολείς με συνοπτικές διαδικασίες και το ιδεολόγημα του προσφυγ – ισμού θα λάβει τέλος, χαραγμένο στη συλλογική μνήμη των Ελλήνων ως ένα τραγικό επεισόδιο της ελληνικής ιστορίας και ως ένα ψυχολογικό εγχείρημα της παγκοσμιοποίησης εναντίων των εθνικών κοινωνιών και των παραδοσιακών πολιτισμών, της Ορθόδοξης Ελλάδας και της χριστιανικής Ευρώπης.

Originally posted 2019-11-05 10:57:30.