Το Ιερό αίμα της Μακεδονίας δηλητηριάζει τους αιμοδιψείς γευσιγνώστες της προδοσίας

Γράφει ο Δημήτρης Γιαννουλίδης

Το αίμα της Μακεδονίας, όσο κάλος «αιμοπότης» και να ’ναι ο κ. Τσίπρας από το άκρατο «αίμα των ηρώων της», η ακατάσχετη αιμορραγία που προκάλεσε θα τον βουλιάζει και θα τον πνίγει εκλογικά και υστεροφημικά. Και όποιους χειρισμούς και αν προσπάθησε με τα «παρεχολογικά» τερτίπιά του, η θανατερή μαχαίρια που αποπειράθηκε να δώσει και έδωσε θα τον καταστήσει μία ελάχιστα πρωταγωνιστική  φιγούρα στο πολιτικό σκηνικό της χώρας μας, αυτόν και το κόμμα του.

Το Ιερό αίμα της Μακεδονίας δηλητηριάζει τους αιμοδιψείς  γευσιγνώστες της προδοσίας! Γι’ αυτό είναι καταγεγραμμένη η πολυαποτυχημένη εκλογική συγκομιδή του συγκεκριμένου κόμματος και αυτό θα έχει εσαεί διάρκεια. 

Οι δημοτικές, οι περιφερειακές και οι ευρωεκλογές αποτελούν μια απόδειξη, ότι τα ψευτοχαρτζιλίκια και η προσπάθεια  εξαγοράς των συνειδήσεων δεν μπορεί να αλλάξει την ιεράρχηση των όσιων και ιερών ζητημάτων της Πατρίδας μας και τις προτιμήσεις του λάου μας.

____________________________________________________________________________________________________________

Ο Δημήτρης Γιαννουλίδης είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και προπονητής με καριέρα σε ομάδες, όπως: Εδεσσαϊκό (Β’, Γ’ και Δ’ Εθνική), Ιωνικός (Α’ Εθνική), ΠΑΟΚ (Α’ Εθνική), Καβάλα (Γ’ Εθνική), Εθνικός Πειραιώς (Β’ Εθνική), Νίκη Βόλου (Γ’ Εθνική), Καστοριά.

Originally posted 2019-05-28 08:47:28.

Το σχόλιό σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error: